Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهردار تهران اظهار کرد: عدم ساماندهی طرح ترافیک و طرح زوج و فرد در حال حاضر نابسامانی شدیدی ایجاد کرده است.

اقتصاد آنلاین - فائزه مومنی ؛ محسن پورسیدآقایی با اشاره به چالش هایی که حوزه حمل و نقل و ترافیک با آن مواجه است گفت:در خصوص موضوع ترافیک و حمل و نقل قوانین حمایتی خوبی بیان شده است و چشم اندازی  که برای حمل و نقل عمومی تهران در نظر گرفته شده حمل و نقل پاک یکپارچه و ایمن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: به ٥مورد برای برنامه ١٤٠٠باید توجه می شد: 1. توسعه حمل و نقل عمومی 2. استفاده از سیستم های هوشمند 3. سازگاری حمل و نقل  با محیط زیست 4. مدیریت عرضه و تقاضا 5. انسان محور بودن.

به گفته او حدود ٦هزار میلیارد تومان از اعتبارات شهرداری را به خود اختصاص داده است: 57 درصد در مترو، 20 درصد اتوبوسرانى، 12درصد بهره برداری مترو

پورسیدآقایی با اشاره به اینکه مجموعا ٧٠درصد اعتبارات در بخش مترو است که جهت گیری درستی است،تاکید کرد:اعتباراتی هم در دولت اختصاص داده شد اما متاسفانه دریافتی ناجی بوده است، 100 میلیارد تومان ردیف اعتباری از دولت برای مترو است.

او‌با اشاره به چالش‌های حمل و نقل تهران،گفت:کم بودن سهم حمل و نقل عمومی یکی از مشکلات است؛اصولا در دنیا تاکسی جزو حمل و نقل عمومی نیست اما در ایران جزو حمل و نقل عمومی محسوب میشود.با همه اینها مجموع حمل و نقل عمومی حدود ٤٥درصد است و ٦٥درصدیی که قبلا عنوان شده باید اصلاح شود، مترو و اتوبوس ٢٢درصد است.

 وی اضافه کرد: ماشین شخصی (بیش از نیمی از سفرها مربوط به ماشین های شخصی است چرا که عوارض استفاده از ماشین شخصی زیاد نیست).کمبود منابع برای توسعه حمل و نقل عمومی؛ به عنوان مثال فقط برای تکمیل ٧خط مترو نزدیک به ٢٢هزار میلیارد تومان کمبود اعتبار داریم.

به گفته او در تهران ١٠هزار دستگاه اتوبوس نیاز داریم در حالی که نزدیک به ٣هزار دستگاه کم داریم، از طرفى بیش از ٣هزار دستگاه باید حایگزین شوند چون از رده خارج هستند.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه عدم توزیع یکنواخت حمل و نقل عمومی در مناطق تهران، از دیگر چالش‌های حمل و نقل تهران است، اضافه کرد: مدیریت ترافیک در شهر یکپارچه نیست و مسئولیت هایی که در این خصوص به عهده شهرداری گذاشته شده با اختیارات آن همخوانى نداردکه باید در تمامی ابعاد برنامه توسعه شهری باید حمل و نقل  مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: قوانین بالادستی و مجموع سیاست های کشور هم در برخی مواقع همراهی کاملی با موضوع حمل و نقل عموی شهرها ندارد.فقدان تاثیر و همکاری متولیان حمل و نقل  عمومی در شهرهای کشور در تصمیم گیری های مربوط به این حوزه در سیاست های بالادستی نیز از دیگر مشکلات است.

پورسید آقایی گفت: امکانتى برای کنترل عوارض و سهل الوصول بودن عوارض در اختیار شهرداری وجود ندارد. بنابراین بسیاری از موارد بازدارنده نیست. ما ضعف سیستم آماری داریم،همچنین عدم توانایی و سازماندهی پارک های حاشیه‌ای وجود تاکسی های اینترنتی که تابع هیچ قانون ترافیکی نیستند و عدم ارتباط با آژانس های باربرى و ... عدم ساماندهی طرح ترافیک و طرح زوج و فرد که در حال حاضر نابسامانی شدیدی در این حوزه وجود دارد از دیگر چالش‌ها هستند.

وی ادامه داد: این طرح به منظور عدم ورود خودروهای آلاینده طراحی شد امام عملا قانون نتوانست این موضوع را مدیریت کند.طرح زوج و فرد سبب دو خودرو شدن مردم شده است اما کمبود پارکینگ را تشدید کرده و حالا حتی در کوچه های بن بست هم جایی پارک نداریم.

به گفته او پدیده‌ای خاص در تهران بنام موتورسیکلت داریم که حدود سه میلیون موتور در دست مردم است که چارچوب درستی ندارند.٩٠ درصد تصادفات موتورسیکلت ها منجر به جرح میشود که ترافیک را تشدید می کند .

معاون شهردار تهران تاکید کرد: برخورد با موتور تبعات اجتماعی زیادی دارد چرا که معمولا قشر ضعیف از این وسیله استفاده میکنند.هر موتور به اندازه پنج خودرو آلودگی ایجاد میکند و باید به سمت برقی کردن آنها پیش برویم.

به گفته پورسیدآقایی تهران کشش دوچرخه سواری مبدا و مقصدی را ندارد اما سیاست ترکیبی برای ایجاد ایستگاه دوچرخه اشتراکی دنبال می شود.

او تاکید کرد:سیاستمان این نیست که پل عابر و زیرگذر را در شهر زیاد کنیم چرا که حق مردم است که از فضای سطحی استفاده کنند و خودرو باید تغییر مد دهد.

باید معابر شهر اصلاح شود هیچ ویلچرسوار و یا مادری با کالسکه نمی تواند از معابر عبور کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۲۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت

 شهریار افندی‌زاده مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است. 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹ نسبت به احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق آنها، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

 افندی‌زاده اظهار کرد: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است. 

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

افندی‌زاده ادامه داد: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است. 

 مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود. 

 گفتنی است؛ بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرایی نمی شود
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • تهرانی‌ها در این دو منطقه بیشتر تصادف می‌کنند
  • وقوع ۵۹ درصد تصادفات تهران در بزرگراه ها/ مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات
  • مرگ جوان صومعه سرایی هنگام حرکات نمایشی با موتور
  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی به کرمان صادر شد  
  • دستور بارگیری قریب به ۲۰۰۰ موتور سیکلت توقیفی بدون صاحب به مرکز کرمان صادر شد  
  • ۲ مصدوم در تصادف جاده خاکی انابد بردسکن به روستای حسین آباد