Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-26@16:38:50 GMT

۲۰۰ گود رها شده در تهران وجود دارد

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۴۲۷۳۶

۲۰۰ گود رها شده در تهران وجود دارد

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی اعطا؛ سخنگوی شورای شهر تهران، ری و تجریش در تذکر پیش از دستور خود در بیست و پنجمین جلسه شورای شهر در رابطه با گودبرداری‌های عمیق رها شده در سطح شهر تهران و خطرات احتمالی آن برای شهروندان بیان داشت: امکان رانش زمین به علت پایان عمر مقاوم‌سازی جداره‌ها به خصوص درفصل بارندگی و همچنین ایجاد آلودگی‌های اجتماعی و محیطی لزوم رسیدگی شهرداری تهران به مقاوم‌سازی این گودها را یادآوری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرداری باید هرچه سریع‌تر نسبت به ساماندهی گودهای رها شده اقدامات لازم را انجام دهد.

وی افزود: براساس گزارش‌های سازمان‌های مختلف حدود 200 گود رها شده در سطح شهر تهران نیازمند رسیدگی هستند. بسیاری از این گودها به علت صدور پیش‌پروانه توسط شهرداری به منظور درآمدزایی بیشتر شکل گرفته است و به علت مشکلات متعدد مالی و حقوقی اکنون در مرحله گودبرداری متوقف شده‌اند.

وی افزود: معمولاً برای پایدارسازی گودها از روش نیلینگ استفاده می‌شود که این یک روش کوتاه‌مدت برای پایدارسازی گودها است که حداکثر عمر آن نیز 18 ماه است. متاسفانه در حال حاضر براساس گزارش های سازمان‌های مختلف حدود 200 گود رها شده در سطح شهر تهران وجود دارد که نیازمند رسیدگی است.

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران، ری و تجریش تاکید کرد: براساس بند 14 ماده 55 قانون شهرداری‌ها، شهرداری‌ها می‌توانند پس از بی‌توجهی مالک با همراهی مقام قضایی اقدام به پایدارسازی گودهای رها شده کنند. متاسفانه گودبرداری فاز دوم برج میلاد در حال ایجاد حادثه است و در صورت وقوع حادثه تبعات جبران ناپذیری خواهد داشت.

اعطا در پایان تاکید کرد: گود پارکینگ فرهنگ در ضلع شمالی ساختمان کتابخانه ملی ایران باعث آسیب و صدمه به این مجموعه شده است. به گونه‌ای که در بازدید اخیر متوجه نشست زمین در ضلع شمالی و ایجاد ترک در برخی دیواره‌های خارجی کتابخانه شدم. شهرداری تهران باید هرچه سریع‌تر با همکاری سازمان نظام مهندسی اقدام به پایدارسازی این گودها کند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۲۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از مشکلات فعلی معلولان، مناسب سازی مسیر تردد آنها و بهره گیری از وسایل حمل و نقل عمومی است و این درحالی است که در اجرای هر پروژه‌ای، شهرداری باید مناسب سازی شهری برای معلولان را مدنظر قرار دهد، زیرا حق قانونی و شهروندی آن‌ها است.

این موضوع نه تنها قشر معلول جسمی، حرکتی که ۱۰ درصد از جمعیت هر کشوری را در بر می‌گیرد بلکه حتی برای افراد عادی نیز امری مهم است، اما متاسفانه رعایت این موضوع در برخی پروژه‌های شهری دیده نمی‌شود.

به همین علت است که یکی از گلایه‌های همیشگی معلولان موضوع مناسب سازی شهری است، زیرا زیست و رفت و آمد در شهر را برای آن‌ها با مشکل مواجه می‌کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور آذرماه سال گذشته از شهرداری تهران خواست به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولان ورود کند و گفته بود در دنیا پارک‌هایی برای معلولان ایجاد شده، اما متأسفانه در تهران شاهد احداث چنین پارک‌هایی نیستیم و تقاضا داریم این ظرفیت در پایتخت ایجاد شود.

سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران هم در خصوص مناسب سازی تهران برای معلولان گفته بود با توجه به وجود حدود ۹۰۰ هزار تن معلول در شهر تهران باید ۱۲ هزار کیلومتر پیاده رو مناسب سازی شود، اما بر اساس گزارشی که از ستاد مناسب سازی فضا‌های شهری دریافت کرده ام، تنها ۲/۳ درصد از معابر شهر تهران یعنی ۲۲۸ کیلومتر معبر اصلی و فرعی برای معلولین مناسب سازی شده است.

اهمیت این موضوع و پیام های متعدد معلولان عزیز باعث شد این موضوع را از مدیر کل سلامت شهرداری تهران پیگیری کنیم.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: از جمله خدماتی که شهرداری ارائه می‌کند مناسب سازی معابر شهر برای معلولان است، اما مناسب سازی را نباید به مسائل کالبدی محدود کنیم و خدمات فرهنگی، اجتماعی هم موظف هستیم برای معلولان عزیز مناسب سازی کنیم.

وی اظهار کرد: در حال انجام مناسب سازی خدمات فرهنگی و اجتماعی برای معلولان هستیم و برای مناسب سازی معابر هم برنامه منظم دارد که در معاونت شهرسازی شهرداری تهران پیگیری می‌شود و همه مناطق شهرداری بر اساس برنامه مشخص شده مناسب سازی معابر را انجام دهند.

صاحب با بیان اینکه تا مناسب سازی کامل شهر برای معلولان فاصله داریم گفت: ابتدای راه مناسب سازی هستیم و با همت مدیریت شهری در آینده شاهد اتفاقات خوب در این حوزه خواهیم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • کلنگ بی‌قرار شهرداری؛ بیخ گوش سنگلج
  • (عکس) سانسور تصویر غلامرضا تختی در بنر‌های شهرداری تهران
  • (عکس) سانسور تصویر غلامرضا تختی در بنرهای شهرداری تهران
  • ماجرای مبهم حذف طرح زوج و فرد در تهران چیست؟
  • ماجرای حذف طرح زوج و فرد از طرح ترافیک تهران چیست؟
  • تهران بزرگ‌تر شد
  • طرح « زوج و فرد » حذف شد؟
  • طرح «زوج و فرد» حذف شد؟