Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- چهار سوق بزرگ بازار تهران با همکاری پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی – تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه آخن آلمان مرمت می شود.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، مهناز اشرفی، رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی – تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی گفت: طرح مرمت چهار سوق بزرگ بازار تهران در قالب تفاهم نامه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با دانشکده معماری دانشگاه آخن آلمان مبنی بر همکاری های این دو مرکز در زمینه های معماری، تاریخ معماری و مطالعات، مراحل پایانی اش را می گذراند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح از یکسال گذشته با برگزاری نشست های متعدد در خصوص انتخاب طرح، نوع انجام کار و زمان بندی و انجام مستند سازی، فتوگرامتری و ... و برگزاری جلسات سیاست گذاری، برداشت اطلاعات و ... آغاز شده بود.  

اشرفی تصریح کرد: کار اجرایی طرح مرمت چهار سوق بزرگ بازار تهران با همکاری هیأت ایرانی و آلمانی به مدت یک ماه در حال انجام است.

رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی – تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی گفت: اعضای کارگاه مرمت را ۱۱ نفر شامل سه مرمتگر ایرانی از کاشان، تبریز و تهران و ۸ مرمتگر آلمانی تشکیل می دهند.

وی با اشاره به موقعیت خاص استقراری چهار سوق بزرگ تهران که در محله پر ازدحام و پر رفت و آمدی واقع شده است افزود: این طرح با توجه به تعاملاتی که با دستگاه های مختلف نظیر میراث فرهنگی تهران، شهرداری، آب و برق و ...داشته قابل اهمیت است.

اشرفی در ادامه با اشاره به اجرای طرح های باستان شناسی گسترده بین المللی در ایران بر خلاف طرح های مرمتی بین المللی تصریح کرد: در حوزه مرمت بافت و بناهای شهری کمتر تجربه های بین المللی داشته ایم.

رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی – تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی گفت: یکی از سیاست های پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی -تاریخی برای همکاری های بین المللی تعریف طرح های مشترک با هیأت های خارجی برای آشنایی با روش های مستند سازی و فرآیند مرمت است تا بتوان با تبادل نظر و اطلاعات از تجربیات آنها استفاده کرد.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۹۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحسن حسینی صبح امروز سه شنبه در گفت و گویی رسانه ای اظهار کرد: با صدور مجوز فصل پنجم کاوش از سوی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی کشور، هیأت باستان‌شناسی به منظور کاوش علمی و نجات‌بخشی در محل محوطه تاریخی جوبجی حضور یافت که به دنبال آن، کاوش کاملاً علمی باحضور کارشناسان متخصص باستان‌شناس و مرمت‌گر انجام شد که حاصل این کاوش‌ها کشف تعدادی تابوت بود که در بعضی از آن‌ها بقایای اسکلت انسانی وجود داشت.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان ادامه داد: از همین‌رو، با حضور کارشناس مرمت‌گر در هیأت، اقدامات علمی و مرمتی اولیه روی تابوت‌ها و اسکلت‌ها انجام شد و سپس با ساماندهی اصولی، همه تابوت‌ها به منظور اقدامات بعدی از جمله مستندنگاری و مرمت، به کارگاه و آزمایشگاه پایگاه میراث‌جهانی منتقل شدند که در محیط آزمایشگاهی و کاملاً علمی مطالعات و اقدامات حفاظتی انجام شد و در حال حاضر نیز این تابوت‌ها در انبار قرار دارند و به محض راه‌اندازی موزه باستان‌شناسی رامهرمز، همه اشیاء و تابوت‌ها به موزه رامهرمز انتقال خواهند یافت.

او افزود: از آغاز کار دولت سیزدهم، حفظ و حراست از اموال و اشیای ملی در اولویت کار میراث‌فرهنگی قرار گرفته و در سال جدید هم به منظور ساماندهی این تابوت‌ها و نیز اشیا و اموال فرهنگی پنج شهرستان دیگر، تأمین اعتبار انجام داده‌ایم.

حسینی با اشاره به ویدیوی منتشر شده در خصوص نابودی اسکلت های کشف شده در جوبجی گفت: بعد از گذشت پنج سال دوباره این فیلم که در زمان خود پاسخ داده شده بود را بازپخش شده است.

او افزود: در هر هیأت کاوش باستان‌شناسی حداقل یک نفر مرمت‌گر و یک نفر استخوان‌شناس وجود دارد که اقدامات و موارد حفاظتی اولیه را روی اشیاءِ مکشوف انجام می‌دهند.

معاون میراث‌فرهنگی خوزستان بیان کرد: اشیا و اموال حاصل از کاوش‌های جوبجی در محل استاندارد و مخزن امن قرار دارند، بخش از کشفیات هم در مجهزترین آزمایشگاه‌های میراث‌فرهنگی کشور توسط کارشناسان مرتبط و مجرب در دست بررسی هستند.

کد خبر 6092965

دیگر خبرها

  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان