Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان گفت: شهرداری های این استان سه هزار میلیارد ریال بدهی دارند که 2 هزار و 800 میلیارد ریال مطالبات پیمانکاران و 200 میلیارد ریال هم مربوط به معوقات حقوق پرسنل این نهادها است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر قادری شامگاه سه شنبه در ششمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه کردستان با حضور اعضا کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی عدم توجه به شهرهای با جمعیت بیش از 50 هزار و 100 هزار نفر را ضعفی بزرگ دانست و افزود: این شهرها می توانند نقش موثری در توسعه منطقه ای و کاهش مشکلات کلان شهرها ایفا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه 72 درصد جمعیت شهری کردستان در شهرهایی با جمعیتی بیش از 100 هزار نفر سکونت دارند ادامه داد: مهمترین مشکلات و آسیب های اجتماعی حاشیه نشینی به دلیل سکونت غیررسمی در حاشیه این شهرها ایجاد می شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کردستان در بخش دیگری از سخنان خود، به کیفیت ساختمان های مدارس استان هم اشاره و اظهار کرد: تنها 24 درصد از کلاس های درس در مدارس کردستان، از استاندارد کافی در برابر زلزله برخوردار است.
قادری افزود: در زلزله اخیر به هزار و 84 مدرسه شهری و روستایی در کردستان آسیب جدی وارد شد که از این تعداد 134 مدرسه نیازمند بازسازی و 950 مدرسه هم نیازمند مقاوم سازی است.

** 44 درصد از روستاهای کردستان از جاده آسفالته برخوردار هستند
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان هم در این جلسه با بیان اینکه این استان دارای هفت هزار و 952 کیلومتر شبکه راه است ادامه داد: کردستان 2 هزار و 685 کیلومتر راه روستایی دارد که میانگین برخورداری استان از راه روستایی 44 درصد بوده در حالیکه این رقم در کشور 65 درصد است.
شهرام ملکی رتبه کردستان به لحاظ داشتن جاده روستایی آسفالته را آخرین استان کشور اعلام کرد و گفت: یک هزار و 800 کیلومتر راه های استان اصلی، بزرگراهی و فرعی و 6 هزار و 98 کیلومتر آن نیز راه روستایی است.
وی با اشاره به اینکه یک هزار و 700 روستا در کردستان وجود دارد یادآور شد: در 2 سال اخیر، 260 کیلومتر راه روستایی آسفالته در کردستان احداث شده است.
وی افزود: عمده جاده هایی که مرکز استان را به دیگر شهرها وصل می کند جاده های اصلی است که بار ترافیکی استان را متحمل می شود.
وی یادآورشد: ایجاد160 کیلومتر جاده بزرگراهی با برآورد اعتبار 6 هزار میلیارد ریال را در دستور کار قرار داده ایم و در هفت محور به مناقصه گذاشته شده است.
ملکی به احداث کریدور شمال جنوب در محدوده کردستان به طول 320 کیلومتر اشاره کرد و گفت: مناقصه 112 کیلومتر آن با سه هزار و 700 میلیارد ریال اعتبار انجام شده است.

** 50 درصد واحدهای تولیدی کردستان خُرد است
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه 827 واحد صنعتی و تولیدی در کردستان فعال هستند افزود: 50 درصد این واحدهای تولیدی، واحدهای خُرد است و کمتر از 10 نفر اشتغالزایی دارند.
محمد دره وزمی اضافه کرد: تعداد واحدهای تولیدی فعال استان که بیش از 100 نفر در آن مشغول به کار هستند حدود 10 واحد است.
وی متوسط اشتغالزایی در واحدهای تولیدی کردستان را 20 نفر اعلام کرد و یادآور شد: رتبه استان در کشور از نظر صنعت، 28 است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان با بیان اینکه سه درصد استخراج معدن در کشور در این استان صورت می گیرد بیان کرد: 11 درصد ذخیره طلای کشور در کردستان قرار دارد و 50 درصد شمش طلای کشور نیز در این استان تولید می شود.
دره وزمی با بیان اینکه کردستان استانی توسعه نیافته است تاکید کرد: سود بانکی 18 درصد، موجب عدم سرمایه گذاری بخش خصوصی در استان شده است.
وی کردستان را نیازمند سرمایه گذاری بخش خصوصی خواند و اظهار کرد: برای جبران عقب ماندگی ها، سرمایه گذاری سرمایه گذاران داخلی و خارجی ضروری است؛ بنابراین دولت باید مشوقی متفاوت از دیگر استان ها برای سرمایه گذاری در کردستان در نظر بگیرد.
استان کردستان با وسعتی حدود 29 هزار کیلومتر مربع، جمعیتی بیش از یک میلیون و 603 هزار نفر دارد.
خبرنگار: وریا کرمی** انتشار: امید بهمنی
7355/6108

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۴۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز بروزتر ین دستگاه‌ها در اختیار شهرداری اراک است.

وی با بیان اینکه شورای ششم برنامه محور است و از انجام فعالیت سلیقه‌ای اجتناب می‌کند افزود: در این دوره شورا بر اساس برنامه امور شهری را پیگیری می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: امسال ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی از ایجاد مثلث حسابرسی در شهرداری خبر داد و افزود: حسابرسان داخلی در شهرداری برای جلوگیری از تخلفات داخلی فعالیت می‌کنند و در کنار ایجاد این مثلث، اداره حسابرسی داخلی نیز احیا و فعال شد و با این اقدام شاخص از بروز بسیاری از تخلفات جلوگیری شده است.

وی ادامه داد: شورا در یک اقدامی ارزشمند دیگر حسابرسی مستقل را تشکیل داد و با کمک گرفتن از اساتید خبره دانشگاهی بر مسائل مالی و اسناد شهرداری به طور دقیق نظارت می‌کند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک از جمع‌آوری سه هزار و ۸۰۰ سند املاک شهرداری خبر داد و گفت: پیش از فعالیت این دوره از شورای شهر، در اراک ۶۰۰ سند به نام شهرداری ثبت شده بود که با مجموع پیگیری‌های انجام شده، امروز سه‌هزار و ۸۰۰ سند به ثبت رسیده و این اقدام ارزشمند در این دوره انجام شده است.

خسروانی ادامه داد: آغاز طرح ممیزی املاک هم از پیگیری‌های این دوره از شورای شهر است، در این طرح املاک شهرداری و شهری شناسایی، متراژ تراکم و طبقه در سامانه بارگذاری می‌شود و به این ترتیب از بروز تخلف معماری و شهرسازی جلوگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه منبع درآمد پایدار برای شهرداری اراک از طریق طرح ممیزی املاک ایجاد شده است خاطرنشان کرد: از طریق این طرح بخشی از املاک شهرداری اراک شناسایی و بخشی از این اسناد در مرحله تهیه سند تک برگی قرار دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: این دوره از شورا ۱۷ اقدام شاخص و مهم در بخش محیط زیست انجام شده است.

خسروانی افزود: بر اساس مصوبه این دوره از شورای اسلامی شهر اراک، درآمد حاصل از عوارض آلایندگی باید به صورت مشخص تنها در بخش محیط زیست هزینه شود و شهرداری نمی‌تواند از این بودجه در بخش حقوق، هزینه و سایر موارد استفاده کند.

وی گفت: تهیه شناسنامه باغ‌های اراک، افزایش جریمه قطع غیر قانونی درخت، اجرای طرح بزرگ انتقال پساب اراک، خریداری یک‌هزار و ۸۰۰ سطل زباله مکانیزه از جمله اقدامات این دوره در بخش محیط زیست شورای شهر اراک است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به اینکه شهرداری این شهر در نوسازی و تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی تحولات چشمگیری ایجاد کرده است تصریح کرد: در این دوره مدیریت شهری ۲۹ هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال ماشین‌آلات شهرداری در سال نخست فعالیت خریداری کرد و در سال گذشته سه‌هزار میلیارد ریال و سال جاری یک‌هزار و ۲۲۰ میلیارد ریال برای تجهیز و نوسازی ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی، اتمام مطالعه مدیریت پسماند اراک، لایروبی قنات‌ها، رسیدگی به وضعیت کشتارگاه اراک با اختصاص ۴۸۰ میلیارد ریال اعتبار و خریداری دستگاه پیش‌سردکن را از جمله اقدامات زیست محیطی شورا برشمرد.

وی، خریداری دستگاه سنجش آلودگی هوا با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار، راه‌اندازی و مناسب‌سازی سرویس‌های بهداشتی و لایروبی رودخانه‌های شهری اراک و ترمیم دیواره‌های فرسوده این مکان‌ها را از دیگر اقدامات محیط زیستی در این دوره شورای اسلامی شهر اراک اعلام کرد.

کد خبر 749825

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • ۴۰هزار کیلومتر راه آسفالته کشور خرابی سنگین دارد
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • ایجاد ۵ هزار مترمکعب ظرفیت مخازن آب در طرح جهاد آبرسانی به روستا‌های کردستان
  • ◄ دوربین های آزادراه اصفهان شیراز ؛ چگونه تصادف های مرگبار را 85 درصد کاهش دهیم؟
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت سیل به زیرساخت‌های خراسان جنوبی تشریح شد
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی با اعتبار ۷۵۰ میلیارد ریال در محور‌های بزرگراهی استان
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد