Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@03:14:12 GMT

آموزش سبک زندگی دینی؛ راهی به سوی کاهش طلاق

تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۵۸۸۸۶

آموزش سبک زندگی دینی؛ راهی به سوی کاهش طلاق

بنا به گفته رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور، قرار است در آینده نزدیک، طرح جدید کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق با عنوان «آموزش‌های هنگام عقد در کشور» اجرایی شود.

قدس آنلاین- بنا بر گفته رئیس شورای فرهنگی اجتماعی زنان کشور، قرار است در آینده نزدیک، طرح جدید کارگروه ملی کنترل و کاهش طلاق با عنوان «آموزش‌های هنگام عقد در کشور» اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نگاه کارشناسی به معضل طلاق باید جامع باشد

حجت الاسلام و المسلمین محمود حاتمی نیا، دادیار دادسرای دیوان عالی کشور با اشاره به تصویب طرح‌هایی مبنی بر آموزش پیش از ازدواج و هنگام عقد برای مقابله با افزایش طلاق در کشور، اظهار داشت: این طرح‌ها در روند کاهش آمار طلاق تأثیرگذار است، اما باید نگاه کارشناسی نسبت به این قضیه وسیع‌تر و جامع‌تر باشد؛ به این معنا که به هر حال بخشی از دلایل ازدیاد طلاق به عنوان یک معضل اجتماعی به این مسئله برمی گردد که زن‌ها غالباً کارمند و شاغل هستند و متکی به درآمد خود می‌باشند و مثل گذشته نیست که متکی به شوهر و درآمد او باشند و از این رو گاه با کوچک‌ترین مسئله‌ای جرقه بحث طلاق و دادگاه مطرح می‌شود و حال آنکه نباید این گونه باشد.

وی افزود: ما در بین این کارگاه‌ها و آموزش‌های پیش و حین عقد باید به زوجین بگوییم که اگر سبک زندگی غلطی داشته باشند به مشکل برمی‌خورند که قطعاً یکی از ثمرات شوم آن طلاق در سال‌های ابتدایی زندگی است.

این کارشناس مسائل دینی همچنین گفت: به نظر بنده، دادن آزادی‌های بیش از حد چه به زنان و چه به مردان سبب می‌شود که کانون خانواده سست و تضعیف شود و در این بین بی‌شک ارائه آموزش‌هایی از قبیل این طرح تا حدی می‌تواند بستری فراهم کند که آسیب‌های پیش رو به حداقل ممکن کاهش یابد.

ضرورت آسیب شناسی بر اساس اقتضائات زمانی و مکانی

حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین حق جو، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی نیز معتقد است: در وهله نخست ما باید آسیب شناسی مربوط به گروه سنی، علمی و منطقه‌ای داشته باشیم تا بر اساس آسیب‌های ویژه‌ای که وجود دارد، محورها و موضوعات را تبیین، آسیب‌ها را شناسایی کرده و برایش راهکارهای مناسب و اثرگذار ارائه دهیم.

وی افزود: باید مهارت‌های انتخاب همسر و بعد از آن مهارت‌های همسرداری را به نسل جوان آموزش دهیم که بخشی از این مهارت‌ها می‌تواند در همین کلاس‌ها و کارگاه‌ها انتقال داده شود.

با نسخه غربی‌ها نمی‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم

این محقق و پژوهشگر حوزوی خاطرنشان کرد: متأسفانه گاهی مشکلات از آنجا به وجود می‌آید که ما در بحث مشاوره و انتخاب همسر به دنبال تبعیت از اندیشه‌ها و فرهنگ غربی می‌اُفتیم و حال آنکه اگر به محتوای غنی دینی خودمان تکیه کنیم، بسیاری از مشکلات خود به خود مرتفع می‌شود و گرفتاری چندانی نخواهیم داشت.

وی در ادامه با بیان اینکه طرح‌هایی مثل آموزش‌های هنگام عقد می‌بایست ابتدا در برخی شهرها و مناطق اجرا شده و نقاط قوت و ضعف آن شناسایی گردد، افزود: در این خصوص باید به مسائلی چون تفاوت زن و مرد، بحث کفویت، ضرورت ایثار و گذشت زوجین در طول زندگی و... پرداخته شود تا بتدریج بتوان در مسیر ارتقای مهارت‌های زندگی گام برداشت و بی شک این رویه مؤثر خواهد بود، به شرط آنکه آموزش‌ها هوشمند و بر اساس یک نقشه مشخص و کاربردی باشد.

وی تأکید کرد: نکته حایز اهمیت دیگر در این خصوص اینکه می‌بایست انگیزه خوبی ایجاد شده و مشوق مناسبی باشد برای اینکه زوجین سر کلاس آمده و صرفاً از باب رفع تکلیف این کار صورت نگیرد، بلکه با دغدغه و علاقه وارد عرصه آموزش‌ها شوند تا ان شاءالله خروجی این طرح‌های آموزشی منجر به بهبود سبک زندگی افراد بویژه در بحث زندگی زناشویی شود.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۸۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد

ایسنا/زنجان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی باید مورد توجه سیاستگذاران قرار گیرد، گفت: توجه به این موضوع، استفاده از مراکز گردشگری را هم رونق می‌بخشد و در کاهش تصادفات نیز تاثیرگذار است.

سیدمحمد شعاعی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز ایمنی و حمل نقل استان، اظهار کرد: رانندگان وسائط نقلیه در کاهش تصادفات نقش آفرین هستند، در شرایطی که وضعیت جمعیتی در شرایط مناسب قرار ندارد تلفات تصادفات برای کشور آزاردهنده و هزینه‌بر است.

وی تصریح کرد: رفع نقاط حادثه‌خیز در استان با توجه گستردگی راه‌ها نیازمند تامین اعتبارات است. برخورد قانونی با متخلفان و قانون شکنان می‌تواند در کاهش مرگ و میر تصادفات موثر باشد.

او افزود: در دهه‌های گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است ولی باز هم ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه خیز وجود دارد.

وی با بیان اینکه یکسری ایرادات در برخی قوانین و مقررات وجود دارد که باید در سیاست‌گذاری‌ها مورد توجه متولیان امر قرار گیرد، گفت: بسیاری از تلفات انسانی در تصادفات به دلیل تخطی از قانون نیست بلکه به دلیل افزایش سفرها و ترددها رخ می‌دهد و در این میان عامل انسانی نقش اساسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • زندگی سالم و دیندارانه با مشاوره اسلامی
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • حج آغاز راهی طولانی برای گسترش معنویت در جامعه است
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر