Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، حسین میرزایی در خصوص چگونگی برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه ها گفت: «یکی از مهم ترین رویدادهایی که در سال تحصیلی در پیش رو داریم، مراسم روز ۱۶ آذر می باشد و عمده فعالیت های این ایام، فعالیت های تشکل های دانشجویی است و در همین خصوص بخشنامه ای به روسای محترم دانشگاه ها ارسال شده و در خصوص ضرورت حمایت از برنامه های تشکل های دانشجویی در چارچوب قانون و تشکیل هیئت های سه نفره نظارت تاکیدات لازم صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: «حجم برنامه هایی که از دانشگاه ها رصد کرده ایم بسیار مناسب و متنوع بوده و کلیه سلیقه ها در برنامه ریزی ها برای اجرا در روز دانشجولحاظ شده و تاکید ما بر این است که تنها مرجعی که قادر به دادن مجوزها و برگزاری مراسم تشکل های دانشجویی می باشد هیئت های سه نفره در دانشگاه ها است که این هیئت سه نفره شامل رئیس دانشگاه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و نماینده وزیر علوم در دانشگاه است و فعالیت کانون ها، انجمن های علمی و نشریات کما فی السابق به شوراهای تخصصی خود مربوط است.»

وی در ادامه با بیان اینکه دانشجویان با مشارکت و حضورشان در برنامه ها در حقیقت دغدغه های شان را در حوزه آموزش عالی مطرح می کنند و وظیفه ما حمایت قانونی از این برنامه ها است، گفت: «تاکید ما بر حمایت از برنامه همه تشکل های دانشجویی با همه گرایش های فکری است و البته رعایت چارچوب و موازین قانونی برگزاری مراسم نیز برعهده تشکلی است که موفق به دریافت مجوز شده است.»

وی حضور مسئولان قوای سه گانه را از جمله مطالبات همیشگی فعالان دانشجویی بر شمرد و اعلام کرد: «دانشگاه های ما محل پرسشگری و حمایت و کمک به مسئولان مربوطه می باشد و برای ارتقای کشور راهی جز بهره گیری از دانشگاه نداریم و دانشگاه نیز برای ارتقای خود نیازمند تعامل بیشتر با قوای سه گانه است.»

میرزایی با بیان اینکه در اجرای این مراسم در دانشگاه ها، نگاه محدود کننده نداریم، گفت: «آن چیزی که سر لوحه کار است چارچوب های قانونی و مصوبه هیئت نظارت سه نفره می باشد و هماهنگی های لازم میان حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و مجموعه حراست وزارت علوم صورت گرفته و حراست نیز بخشنامه حمایتی خود را از فعالیت های دانشجویی صادر کرده است».

وی در ادامه افزود: «امیدواریم همواره مانند این ایام دانشگاه هایی پویا و با نشاط داشته باشیم وانشاالله ۱۶ آذر پر نشاط و به دور از اعمال سلیقه های شخصی و قانون مند در دانشگاه های سراسرکشور پیش رو خواهیم داشت که در این امر سرعت عمل و دقت نظر هیئت های سه نفره نقش مهمی را ایفا می کند.»

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در پایان گفت: در حوزه معاونت دانشجویی نیز تاکید شده است تا مثل همیشه حمایت و توجه خاص خود را مبذول کنند و از روسای دانشگاه ها و معاونان فرهنگی و هیئت های سه نفره نیز بابت تسریع و تصویب و دقت صورت گرفته با توجه به حجم بالای برنامه های تشکل های دانشجویی قدردانی می کنیم و از دانشجویان عزیز که گفتگو، عقلانیت و مشارکت و قانون گرایی را همواره سر لوحه کار خود قرار داده اند سپاسگزاریم و نشاط دانشگاه را ضامن حیات دانشگاه و جامعه می دانیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۵۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغوسخنرانی سفیرآمریکادر دانشگاه ورمونت همزمان بااعتراضات دانشجویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هیل، در ادامه اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه در دانشگاه‌های مختلف آمریکا، این بار دانشگاه ورمونت (UVM) سخنرانی «لیندا توماس-گرینفیلد»، سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد را به دلیل ادامه تظاهرات حامیان فلسطین در محوطه دانشگاه لغو کرد.

«سورش گاریملا»، رئیس دانشگاه ورمونت، در پیامی با اشاره به ادامه اعتراضات در این دانشگاه گفته است: «با کمال تأسف می گویم که سخنران برنامه ریزی شده خانم سفیر لیندا توماس-گرینفیلد، در دانشگاه لغو شده است.»

همزمان دانشجویان معترض در واکنش به لغو سخنرانی سفیر آمریکا از این رویداد استقبال کرده و توماس-گرینفیلد را جنایتکار جنگی خواندند.

از سوی دیگر، اعضای هیئت علمی کالج هنر و علوم دانشگاه اموری آمریکا نیز در جورجیا خواستار اخراج رئیس دانشگاه شدند و در جلسه‌ای دانشگاهی به رئیس دانشگاه رأی عدم اعتماد دادند.

رأی عدم اعتماد بخشی از اعضای هیئت علمی دانشگاه اموری به رئیس این دانشگاه در حالی صورت گرفته است که او پیشتر طی هفته گذشته از نیروهای پلیس جهت اقدام علیه دانشجویان معترض در دانشگاه دعوت کرده بود.

حمایت جهانی جنبش‌های دانشجویی و دانشگاهی از فلسطین ادامه دارد و در تازه‌ترین رویداد از این دست، بیش از ۱۲۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه نیویورک در اعتراض به دومین بازداشت شدید دانشجویان توسط نظامیان دست به اعتصاب زدند.

از سوی دیگر، دانشگاه‌های ترکیه نیز همگام با دانشگاه‌های آمریکا به حمایت از غزه برخاستند.

همچنین حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم غزه دارد. گفته شده است که دانشجویان دانشگاه هومبولت در آلمان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی مقابل این دانشگاه تحصن کردند. همچنین دانشجویان دانشگاه لئون در فرانسه با سردادن شعار «همه ما غزه هستیم»، با ملت فلسطین اعلام همبستگی کردند.

این در حالی است که براساس گزارش‌ها، پلیس برلین برای متفرق کردن تظاهرات حمایت از غزه در دانشگاه هومبولت به خشونت متوسل شده است.

همزمان روسیه به سرکوب جنبش اعتراضی دانشجویان در آمریکا واکنش نشان داده و در این ارتباط «ماریا زاخارووا» گفته است که سرکوب اعتراضات حامیان فلسطین در آمریکا، نقض قوانین آزادی بیان در این کشور است.

«ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت که واکنش شدید مقامات آمریکایی به اعتراضات حامیان فلسطین در این کشور که با بازداشت گسترده دانشجویان همراه بوده، نقض قوانین آمریکا در مورد آزادی بیان و تجمعات است و نشان دهنده استانداردهای دوگانه واشنگتن در مورد اعتراضات در خاک خودش و سایر کشورها است.

این تحولات در حالی است که «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه نتیجه گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

کد خبر 6096080

دیگر خبرها

  • لغو سخنرانی سفیرآمریکا در دانشگاه ورمونت همزمان با اعتراضات دانشجویی
  • لغوسخنرانی سفیرآمریکادر دانشگاه ورمونت همزمان بااعتراضات دانشجویی
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • ۱۷۰۰ دانشجو در آمریکا بازداشت شدند
  • ۱۷۰۰ نفر در تظاهرات دانشجویی در آمریکا بازداشت شدند
  • برگزاری مراسم شهادت امام صادق(ع) در هیئت میثاق با شهداء دانشگاه امام صادق(ع)
  • جشنی به بلندای عشق به فرزندان این مرز و بوم/ عاشقانی که سوختند و هنر آموختند
  • جشنی به بلندای عشق به فرزندان این مرز و بوم/ عاشقانی که سوختند تا هنر بیاموزند
  • اتحادیه جهانی علمای مسلمان: خیزش‌های دانشجویی برای حمایت از فلسطین را ارج می‌نهیم