Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@12:38:13 GMT

همه نیروهای کار معدن فسفات چرام باید بومی باشد

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۷۹۵۶۶

همه نیروهای کار معدن فسفات چرام باید بومی باشد

نماینده شهرستانهای کهگیلویه ،بهمئی ، چرام و لنده گفت: همه نیروهای کار معدن فسفات چرام باید بومی باشد به جز نیروی کار متخصصی که در این منطقه حضور نداشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عدل هاشمی پور رئیس کمسیون گاز و پتروشیمی در گفتگوی اختصاصی با چرام بیان کرد:خدا را شاکرم که شعارهای انتخاباتی با دعای مردم تحقق پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدل هاشمی پور افزود: در حال حاضر بر روی نظارت پروژه ها تاکید می کنم زیرا که همانند پروژه های گذشته در وسط راه نمانند.

 وی در ادمه اظهار کرد: معدن فسفات چرام پس از چهل سال ضمن اینکه در طی این ۱۷ ماه هجمه های سنگینی بر ما وارد بود،نتیجه نگرفت که برخی ها در این ۱۷ ماه منتظر نتیجه بودند.

 

200میلیارد ریال برای تجهیز کارگاه معدن فسفات چرام

 این مسئول با اشاره به سفر وزیر صنعت،معدن و تجارت به چرام گفت: در سفر وزیر و در طی بازدید میدانی از معدن فسفات چرام مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز کارگاه معدن فسفات چرام تخصیص داده شد.

 نماینده شهرستان های چهارگانه عنوان کرد:سه کارشناس در منطقه برای تعیین محل کارگاه و بررسی برخی مسائل معدن فسفات چرام حضور دارند.

وی با اشاره به آخرین جلسه ای که در هفته ی قبل در این خصوص داشت،بیان کرد: به صورت هفتگی معدن فسفات چرام را مدیریت می‌کنم و در رابطه با نیروی کار این معدن،می دانم که چرام هر تخصصی را داراست.

 

همه ی نیروهای کار معدن فسفات چرام بومی خواهند بود

این مسئول در ادامه گفت:همه ی نیروهای معدن چرام باید بومی باشد بجز نیروی کار متخصصی که در این منطقه حضور نداشته باشد.

وی افزود:بحث نیروی بومی را جدی می‌گیریم همانطور که در پتروشیمی و کارخانه سیمان دهدشت جدی گرفتیم.

هاشمی پور در بخش دیگری از این گفت وگو و با اشاره به جاده سوق به دهدشت و چرام به دهدشت بیان کرد: دو جاده سوق به دهدشت و همچنین چرام به دهدشت از ابتدا مد نظر بنده بود که امروز هم از هر دو تا جاده بازدید داشتیم.

 

اتمام آسفالت و بازسازی جاده ی سوق به دهدشت تا ماه آینده

نماینده شهرستانهای چهارگانه افزود:جاده ی سوق به دهدشت ظرف یک ماه آینده آسفالت و چهار بانده خواهد شد و این پروژه به اتمام خواهد رسید.

وی با اشاره به پیمانکاران جاده ی چرام به دهدشت عنوان کرد:جاده چرام به دهدشت در حال بازسازی است و دو پیمانکار از سمت چرام و از سمت دهدشت در حال کار برروی این جاده هستند.

هاشمی پور گفت:750متر آسفالت چرام به روستای القچین بر این پروژه اضافه شده است و به احتمال زیاد این پروژه تا فروردین یا اردیبهشت سال آینده به اتمام می رسد.

وی در پایان با اشاره به روشنایی جاده سوق به دهدشت و چرام به دهدشت اظهار کرد:در آینده قصد داریم که این دو جاده روشنایی کامل داشته باشند.

گفتنی است یکی از مشکلات مهم شهرستان چرام حوزه راه است که جاده ی چرام به دهدشت نیز در این حوزه قرار دارد.

 

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۹۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدور‌های اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محور‌های مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • اجرای پروژه «نصب توری» جاده کرج_چالوس را مسدود کرد
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • نصب تصاویر ۴۱۲ شهید در بلوار‌ها و معابر دهدشت
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه