Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@19:04:05 GMT

شاخص های توسعه در کردستان مناسب نیست

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۸۰۳۹۳

شاخص های توسعه در کردستان مناسب نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، غلامرضا تاجگردون در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که با حضور نمایندگان کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در محل مرکز سنجش صلاحیت فنی و حرفه ای استان کردستان برگزار شد، اظهار کرد: پروژ‌ه کریدور شمال - جنوب، خط اتیلن غرب ( پتروشیمی )، راه آهن همدان به سنندج و فرودگاه سقز پروژه های مهمی هستند که متاسفیم چرا بعد از گذشت سال ها بجز پروژه پتروشیمی بقیه پروژه ها هنوز به بهره برداری نرسیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه تعادل و توازن در کشور فقط با پروژه های مهم و تاثیرگذار صورت می‌گیرد، گفت: استان‌های خطه غربی کشور اکثرا شاخص های اقتصادی و زیربنایی یکسانی دارند که این شاخص ها وضعیت نامناسبی دارند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ضمن مقایسه وضعیت کنونی استان کردستان با گذشته، افزود: کارهای خوبی در استان کردستان صورت گرفته است اما حق این مردم بیشتر از این هاست.
تاجگردون بیان کرد: خوشبختانه سه نفر از نمایندگان کردستان در کمیسیون برنامه و بودجه حضور دارند که امیدواریم این عضویت منشا خیر برای استان باشد.
وی افزود: کردها و مردمان اهل سنت کشور به انقلاب و ارزش ها وفادار هستند و آنها وفاداری خود را بارها اثبات کرده اند که نشانه آن انتخابات امسال بود و بیشترین رای را مردم استان کردستان به دولت آقای روحانی دادند.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در بخشی دیگر از سخنان خود با عنوان اینکه رویکرد تعادل و توازن منطقه ای را سعی کرده ایم در کمیسیون برنامه و بودجه پیش بگیریم، اظهار داشت: در بحث تعادل بخشی، از سال گذشته کارهای خوبی را در کمیسیون شروع کرده ایم که قرار شد ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برای زیرساخت های بخش اقتصادی در استان ها هزینه شود.
تاجگردون با بیان اینکه یکی دیگر از مباحث مهم صندوق توسعه ملی است، گفت: منابع صندوق توسعه ملی اگر خوب هدایت نشود باعث شکاف اقتصادی بیشتر خواهد شد.
وی در ادامه بیان کرد: به دنبال این هستیم که در بودجه سال آینده مدلی را پیدا کنیم که جریان سرمایه گذاری را هدایت کنیم.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه مدل های سنتی جوابگوی رفع عدم تعادل های منطقه ای نخواهد بود، تصریح کرد: یکی دیگر از کارهای ما پیدا کردن مدلی برای حل مشکل مالیات بر ارزش افزوه است تا به کارآفرین و تولید کننده فشار زیادی وارد نشود.
تاجگردون در پایان خاطرنشان کرد: قول می دهیم که در سال ۹۷ گره بدهی هایی را که فعالیت فعالان اقتصادی را مختل کرده است حل کنیم.

 

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گیلان ؛ آیت الله رسول فلاحتی امروز در نشست هماهنگی ویژه برنامه‌های دهه کرامت گفت: دهه‌ی کرامت فرصت مناسبی است تا رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی با محتوا سازی و تببین معارف دینی جایگاه اهل بیت علیهم السلام به ویژه حضرت معصومه سلام الله علیها و امام رضا علیه السلام در کنار ایجاد شادی تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در گیلان نصب سخنان و روایت کوتاه از ائمه اطهار (ع) در مناطق مختلف را یکی از راه‌های تببین جایگاه اهل بیت (ع) به عنوان جهادگران عرصه تبیین و ارزش‌های اسلامی دانست و افزود: باید با استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها و با مشارکت مردمی به ویژه در این دهه برای اجرای کار‌های فرهنگی اثرگذار، برنامه ریزی و اقدام شود.
وی با تاکید بر اینکه در مساجد باید با جوان گرایی، نشاط و امید را در جامعه ایجاد کرد، گفت: برگزاری نشست‌های فصلی با حضور امامان جماعت و طلبه‌های جوان در پیشرفت کار‌های فرهنگی در جامعه بسیار موثر است.
حجت الاسلام و المسلمین مجتبی اشجری رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان نیز در این نشست با تشریح مهمترین برنامه‌های دهه کرامت گفت: در دهه کرامت بیش از ۴۰۰ برنامه در نقاط مختلف استان برگزار خواهد شد.
همچنین در این نشست هر یک از اعضای ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان گیلان برنامه‌های خود را بیان کردند.
۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت مصادف با یکم تا یازدهم ذی القعده، میلاد حضرت معصومه (س) تا میلاد امام رضا (ع) دهه کرامت نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • دهه کرامت فرصتی مناسب برای تببین جایگاه اهل بیت علیهم السلام
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان