Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازار پارچه فروش ها و بزازهای همدانی با ورود اجناس چینی حالت تعطیلی به خود گرفته است و پارچه فروش ها به ناچار و ترس از رکود بیشتر روی به پارچه های چینی آورده اند، با این روال اگر مسئولین فکری برای تولید داخلی نکنند معلوم نیست چه بلایی بر سر نساجی ایران خواهد آمد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند؛ با رواج قاچاق و نبود مدیریت صحیح در جلوگیری از ورود اجناس قاچاق و عدم حمایت از تولید داخلی در جهت بالاتر بردن کیفیتشان ما شاهد رکود در بسیاری از اصناف هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از این اصناف، صنف  پارچه فروش ها می باشند،  که نبود بازار و عدم استقبال مردم از پارچه داخلی و دوخت لباس سبب گلایه مندی آنها شده است.

 

اصنافی که به ناچار جهت افزایش رونق خود روی به فروش پارچه های چینی آورده اند و دلیل آن را عدم استقبال مردم دانسته اند.

 

با توجه به نامیدن سال اقتصاد مقاومتی, تولید و اشتغال ما هر روز شاهد رکود در بخش تولیدات داخلی هستیم و خیلی از آنها به ورطه ورشکستگی رسیده اند،  به راستی چه چیزی باعث شده که استقبال مردم از تولید داخلی کمتر شود.

 

*شهروند همدانی: ترجیح میدهم البسه خارجی با قیمت ارزان تر خریداری کنم

اکبری یکی از شهروندان همدانی در گفتگو با خبرنگار صبح الوند به بیان دلایل عدم استقبال خود از البسه ایرانی پرداخت و گفت: با رونق البسه ارزان قیمت و بی کیفیت چینی و ترکیه ای مردم دیگر کمتر سراغ پارچه ایرانی و دوخت لباس میروند و ترجیح میدهند البسه خارجی را با قیمت ارزان تر تهیه کنند.

 

این شهروند همدانی افزود: بنده دیگر سالیان سال هست که به دنبال خرید پارچه برای دوخت کت و شلوار نرفته ام و ترجیح میدهم, البسه مورد نیاز خود را با قیمتی ارزان تر از اجناس چینی انتخاب کنم.

 

*فروشنده پارچه: دولت تولیدکنندگان را حمایت نمی کند

در ادامه هادی احمدی فر، یکی از فروشندگان پارچه به خبرنگار صبح الوند   با اشاره به اینکه بازار فروش پاراچه تعریفی ندارد و تا حدودی راکد است افزود: در حال تمام جنس های موجود در بازار جنس های خارجی است.

 

این فروشنده پارچه با بیان اینکه اکثر جنس های موجود در بازار جنس خارجی هستند بیان کرد: کشوره های کره، ژاپن تایوان از جمله تولید کننده های پارچه های چادر برای ایران هستند.

 

 

*بازار پارچه های ایرانی تعطیل است

وی عدم توسعه کارخانه های تولید پارچه را از جمله مشکلات اساسی در این زمینه عنوان کرد و یادآور شد: با گذشت بیش از ۳۷ سال از انقلاب اسلامی تا کنون کارخانه های تولید چادر توسعه داده نشده اند تا خود کشور تولید کننده این صنعت باشد.

 

احمدی مهر با بیان اینکه در این راستا دست های پشت پرده زیاد هستند و این نیز اقتصاد کشور را فلج کرده است خاطر نشان کرد: دولت نیز اقتصاد و تولید کشور را حمایت نمی کند.

 

 وی با بیان اینکه از ابتدا خود تولید کننده پارچه چادر بودیم گفت: ذهن هایی ما را به سمت جنس های خارجی سوق داده اند و این باید به گونه ای باشد که کیفیت جنس های ایرانی نیز افزایش و با قیمت مناسب تری عرضه شود.

 

* قیمت جنس های ایرانی بسیار بیشتر از اجناس چینی است

این فروشنده  دلیل استفاده مردم از اجناس خارجی را کیفیت و قیمت   مناسب آن ها دانست و گفت:  اگر جنس های مرغوب و به میل مردم باشد ما نیز از آن ها استقبال خواهیم کرد اما متاسفانه اکثر جنس های ایرانی کیفیت ندارند و قیمت آن ها نیز بیش از قیمت جنس های چینی است.

 

*فروشنده دیگر: کیفیت جنس های ایرانی پایین است

یک فروشنده دیگر پارچه در گفتگو با خبرنگار صبح الوند با اشاره به اینکه پارچه های چینی دارای قیمت مناسب و تنوع در آن ها نیز زیاد است گفت: بسیاری از جنس های خارجی را ایران نمی تواند تولید کند که این نیز دلیل تمایل مردم به سمت جنس های خارجی است.

 

 

*شهرک های صنعتی در حال تعطیلی هستند

وی همچنین با بیان اینکه وضع اقتصاد کشور ما با مشکل مواجه است گفت: این در حالی است در شهرک صنعتی اکنون بسیاری از کارخانه ها تعطیل هستند که یکی از دلایل آن نیز عدم حمایت دولت است.

 

وی با بیان اینکه من خود از جنس های ایرانی استفاده میکنم اما کیفیت آن ها بسیار پایین است اظهار کرد: مردم نیز در برابر پولی که پرداخت می کنند جنس های خوب می خواهند این در حالی است که کیفیت باید افزایش یافته و رقابتی شود.

 

این فروشنده پارچه با بیان اینکه اگر کیفیت جنس های ایرانی افزایش پیدا کند مردم نیز حمایت و استقبال خواهند کرد گفت: بسیاری از جنس های ایرانی نیز هستند که کیفیت مطلوبتری به نسبت جنس های خارجی دارند و اگر قیمت این جنس ها نیز با جنس های چینی یکی باشد مردم نیز استقبال خواهند کرد.

 

وی نیز اظهار کرد: اگر ایران نمی تواند جنس های چینی را در کشور خود تولید کند دلیل آن اقتصاد و عدم‌حمایت دولت از تولید کنندگان است.

 

*رییس صنف پارچه فروشان: فقط 30 درصد کارخان های نساجی کشور فعال است

در ادامه رییس صنف پارچه فروشان استان همدان, در گفت و گو با صبح الوند با اشاره به اینکه  در حال حاضر ۳۰درصد از کارخانه های نساجی کشور فعال و مابقی تعطیل هستند افزود: دلیل این امر کمبود ها در این صنعت و عدم حمایت دولت است.

 

خانجانی با اشاره به اینکه ما نمی توانیم با چین از نظر کیفیتی جنس ها رقابت کنیم عنوان کرد: باید برنامه ریزی هایی از سوی وزارت بازرگانی صورت گیرد.

 

وی با بیان اینکه باید در این راستا الگوهایی طراحی شودکه بتوانند با کارخانه های خارجی رقابت کنند یادآور شد:  سال های گذشته در گلستان شاهد تولید پنبه بودیم  اما اکنون آن را نیز نداریم و این در حالی است که جنس های پنبه ای نسبت به جنس های پلاستیکی برای سلامتی مفیدتر است و این مهم نیز باید توسعه پیدا کند.

 

رییس صنف پارچه فروشان همدان با بیان اینکه ما با توجه به میل مشتری جنس خریداری می کنیم گفت: مشتری نیز جنسی را خریداری می کند که کیفیت آن مطلوب و قیمت آن نیز مناسب تر است و این به گونه ای است که در این راستا باید برنامه ریزی های منسجمی انجام شود و حل این‌مشکل نیز دست وزارت بازرگانی است و هیچ کاری از دست مشتری و فروشنده بر نمی آید.

 

وی با تاکید بر اینکه در این راستا زیر بناها باید ساخته شود اظهار کرد: نبود کیفیت، تنوع ، قیمت نامناسب از دلایل عدم استقبال مردم از جنس های ایرانی است و این در حالی است که اکنون مردم تنوع طلب هستند  که باید به روز شوند.

 

 

*دولت در راستای رونق کارخانه ها قدم بردارد

خانجانی با تاکید براینکه در تولید لباس بسیار ضعیف عمل می کنیم گفت: دولت باید مشکلات کارخانه های تعطیل را  بررسی و در راستای رونق کارخانه ها قدم بردارد.

 

*افرادی مانع از رقابت اجناس ایرانی با خارجی میشوند

رییس اتحادیه پارچه فروشان استان با بیان اینکه ایران در راستای رونق تولیدات پارچه ضعیف عمل می کند یادآور شد: افرادی نیز هستند که سرعت‌گیر هستند و جنس ها را بصورت مستقیم وارد کرده و نمی گذارند تولیدات ایرانی با تولیدات خارجی رقابت کند.

 

خانجانی با تاکید بر اینکه مصرف چادر مشکی در کشور ما بسیار زیاد است گفت: باید اقداماتی صورت گیرد که تولید این صنعت دست خود ایران باشد و خود تولید کننده باشیم.

 

*تولید پارچه چادر مشکی باید در دست ایرانیان باشد

وی با اشاره به اینکه در گذشته یک کارخانه تولید پارچه چادر مشکی در استان یزد فعالیت داشت گفت: از این کارخانه حمایت نشد این به گونه ای است که اکنون یک کارخانه در شهر کرد مشغول فعالیت است اما با این وجود بیشتر جنس های موجود در بازار کره ای و خارجی است.

 

 

وی با بیان اینکه واردات پارچه چادر مشکی کشورمان از ویتنام نیز صورت میگیرد بیان کرد: افراد مدعی و کارشناسان باید این مشکلات را مرتفع و مانعی ایجاد کنند برای کسانی جلوی پیشرفت این صنعت هستند.

 

خانجانی با بیان اینکه از اوایل انقلاب تاکنون ۱۶۰ پروانه صادر شده است دلیل عدم استقبال مردم از جنس های ایرانی را کیفیت پایین آن ها عنوان کرد و گفت: گمرگ نیز در این راستا می توانند با بکار گرفتن سیستم های هوشمند و نظارت کامل مانع واردات بی رویه شود.

 

*رییس مبارزه با مفاسد اقتصادی مجلس: دستهایی پشت پرده در ورود اجناس قاچاق به کشور وجود دارد

در ادامه  رییس مبارزه با مفاسد اقتصادی در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با صبح الوند، با بیان اینکه دست هایی پشت پرده در ورود البسه خارجی به کشور وجود دارد گفت: متاسفانه اجناس قاچاق از طروق رسمی و غیر رسمی به کشور وارد می شود و مسولین گمرک ما نظارتی بر این مساله ندارند و هیچ کس عکس العملی نشان نمی دهد.

 

 

امیر خجسته افزود: به دلیل ورود اجناس قاچاق حدود 60 هزار نفر شغل خود را از دست داده اند و این ظلم به اشتغال و تولید داخلی است.

 

وی با بیان اینکه یک عده ای سودجو ورود اجناس خارجی به کشور را طراحی و مدیریت میکنند گفت: ما در رابطه با این موضوع ایستادیم زیرا با این کار خیلی از افراد شغلشان را از دست داده اند.

 

نتیجه گیری....

در پایان باید گفت واقعا چه عواملی سالهاست که مانع از افزایش تولید داخلی شده؟ چه عواملی و دست هایی پشت پرده هستند که راهی برای ورود اجناس قاچاق باز کرده اند؟

 

به راستی اگر از اجناس داخلی به اندازه اجناس خارجی حمایت میشد ما شاهد رکود هر ساله در اجناس و تعطیلی کارخانه های تولیدی بودیم؟

 

مگر رهبر انقلاب بارها بر تولید داخلی تاکید نکرده اند چرا باید راسته بازار فروش های همدان مملو از جنس های چینی باشد؟ چرا باید مردم دیگر روی به اجناس ارزان و چینی روی بیاورند و چرا مردم دیگر به سمت البسه تولیدی نمیروند و ترجیح میدهند لباس دوخته شده قاچاق را راحتتر بخرند، آیا مردم مطلع هستند اینها قاچاق هستند و خرید آنها ضربه ای به اقتصاد کشوراست  اینها همه سئوالاتی است که باید جواب داده شود.

 

گرچه بیش از 50 درصد صنعت نساجی ایران تعطیل است با این روال که دارد پیش میرود ما در سالهایی نه چندان دور شاهد تعطیلی کامل نساجی ایران هستیم و اگر امروز مسئولین کاری نکنند در آینده باید مردم به عنوان خاطره از اندک تولیدات ایرانی که هم اکنون وجود دارد یاد کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۶۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بسیج اساتید کشور، نشست رییس و اعضای شورای معاونین سازمان بسیج اساتید کشور با محمد مهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

محمدرضا مردانی رییس سازمان بسیج اساتید کشور با اشاره به ظرفیت عظیم موجود در دانشگاه آزاد اسلامی بر این فرمایش امام خامنه ای (مدظله‌العالی) در خصوص کار بزرگی که بر دوش استادان دانشگاه‌ها و اعضای هیأت علمی است، تاکید کرده و افزود: به فرموده مقام معظم رهبری این جایگاه حقا و انصافا یک جایگاه کم نظیری است؛ و همین جایگاه حساس اقتضا می‌کند که هم خود اساتید و هم دستگاه‌های مدیریت آموزش عالی در این زمینه با مراقبت بیشتر حرکت کنند و اقدام کنند و تصمیم بگیرند.

رییس سازمان بسیج اساتید با بیان آنکه دانشگاه مسیری خوبی را در کشور طی کرده، به رستاخیز جریان دانشجویی در دانشگاه‌های جهان به ویژه در آمریکا و تحولات شگرف آن اشاره کرده و افزود: کسی فکر نمی‌کرد روزی چنین اتفاقی بیفتد. این نشان دهنده خون پاک مردم مظلوم غزه است.

سرکوب ددمنشانه جوانان آزادی‌خواه در کشورهای غیر اسلامی توسط دولت‌های غربی

مردانی ادامه داد: امروز جوانان آزادی‌خواه در کشورهای غیر اسلامی نیز به پا خواسته اند اما شاهد سرکوب ددمنشانه آنها توسط دولت‌های غربی هستیم‌ و با حمایت دانشجویان و اساتید سراسر جهان از این خیزش آزادیخواهانه دولت های غربی و بویژه آمریکا بیشتر از هر زمانی رسوا شده اند.

وی گفت: افرادی که فریاد آزادی بیانشان گوش فلک را کر کرده بود، امروز خط قرمزشان صهیونیسم است و می‌بینیم برای حفظ آن چه طور رفتار می‌کنند.

حمایت دانشگاهیان تا نا بودی صهیونیسم

مردانی ضمن تاکید بر راهبرد حمایت از دانشگاهیان به پا خاسته اظهار امیدواری کرد این روند در دانشگاه‌ها تا نابودی صهیونیسم پیش رود.

مردانی در ادامه گزارشی کوتاه از اقدامات سازمان بسیج اساتید ارائه کرده و از جمله تکالیف سازمان بسیج اساتید در سند راهبردی اعتلای ده ساله بسیج را دستیابی به جایگاه مرجعیت فکری و تصمیم سازی، تشکیل مرکز تخصصی افکار سنجی، شناسایی و شبکه سازی نخبگان، فرهیختگان و هواداران انقلاب در سطح بین الملل، طرح و استمرار احصاء نظام موضوعات ایده ها و پیشنهادات، تشکیل مرکز تربیت مدرس بسیج و تدوین طرح تعالی اساتید بسیجی عنوان کرد.

مردانی سپس از ۴ اولویت این سازمان سخن گفته و از جهاد تبیین و امید آفرینی، انسجام بخشی و تعالی سازمانی، کمک به کارآمدی نظام حکمرانی کشور و کمک به اعتلای آموزش عالی کشور نام برد.

برگزاری جشنواره علمی شهید چمران انتشار ۵ عنوان فصلنامه علمی پژوهشی، راه‌اندازی اندیشکده مطالعات راهبردی، برگزاری کرسی نظریه پردازی، نقد و مناظره، انتشار کتاب از سوی انتشارات سازمان، انتشار بسته سیاستی، برگزاری یک همایش بین المللی و مشارکت در برگزاری پنج همایش ملی تبیین اندیشه های دفاعی مقام معظم رهبری از جمله اقدامات علمی پژوهشی این سازمان بود که مردانی مطرح کرد.

طراحی و تدوین سامانه ارتباط سه گانه دانشگاه، صنعت و بازار

وی در ادامه برخی اقدامات حوزه فناوری و نوآوری سازمان بسیج اساتید شامل شبکه سازی، طراحی برنامه راوی نو، پیگیری سکوی دانش سبا، برگزاری رویداد کارآفرینی با همکاری بنیاد ملی نخبگان، برگزاری رویداد استارتاپی و فن بازار، ثبت اختراع و نوآوری و طراحی و تدوین سامانه ارتباط سه گانه دانشگاه، صنعت و بازار را تبیین کرده و از اقدامات مرکز افکارسنجی نخبگان بهراه اندازی شش کارگروه تخصصی با عناویـــن اقتصاد و معیشت، فرهنگی و مذهبی و معنوی، رسانه و فضای مجازی، جامعه شناسی و آسیب‌های اجتماعی، آسیب‌شناسی روانی و امنیتی دفاعی اشاره کرد.

گردهمایی ۳۰هزار استاد بسیجی در ۳۱ خرداد سال ۱۴۰۲، نشست ۳۰ هزارنفری اساتید بسیجی در ۳۰ آبان و مصادف با هفته بسیج، راه‌اندازی معاونت بسیج سازندگی و محرومیت زدایی و تشکیل ۳۲کارگروه جهادی از اساتید استان‌ها، تشکیل شورای تخصصی هم‌راستای قرارگاه‌های ۹گانه بسیج، راه‌اندازی مرکز تربیت مدرس با توجه به تاکید سند اعتلا و پیش بینی دوره‌های تخصصی، تشکیل مجمع پیشکسوتان بازنشسته اعضای هیأت علمی، حذف بودجه حدود ۱۰ میلیارد از مجلس برای برنامه های جهاد تبیین و اردوهای راهیان پیشرفت و کرسی نظریه پردازی، درج نام بسیج اساتید در برنامه هفتم توسعه از اهم اقدامات بدیع و جدید بسیج اساتید در حوزه درون سازمانی بود که مردانی مطرح کرد.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه های همکاری با مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، معاونت اقتصادی سپاه، وزارت صنعت معدن و تجارت، ستاد امر به معروف و نهی از منکر و مدرسه حکمرانی شهید بهشتی به عنوان اقدامات بدیع بردن سازمانی نام برد.

همچنین اقدامات این سازمان در حمایت از مظلومان غزه را برشمرده و از صدور صدها بیانیه و یادداشت سیاسی، برگزاری جلسات تبیینی دانشجویی و راهپیمایی در حمایت از مردم غزه و اجتماع بزرگ اساتید در ۲۶ مهرماه در میدان انقلاب و ۸ آبان در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران و شروع حرکت عظیم اساتید در روز ۱۳ آبان از محل دانشگاه تهران به سمت لانه جاسوسی و نیز اهدای کمکهای مالی برای حمایت از مردم غزه سخن گفت.

انتشار نشریه تحلیلی بصائر، برگزاری همایش جهادگران تبیین، نشست‌های تبیینی، نهضت روشنگری، حضور در برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، سخنرانی در نماز جمعه، جلسات تحلیل سیاسی و تبیین مواضع، راه اندازی کانال ثامن مرکز و استان‌ها، کارگاه آموزش تخصصی جهادگران نیز از مواردی بود که رئیس سازمان بسیج اساتید به عنوان اقدامات تبیین و گفتمان سازی از آن یاد کرد.

برگزاری ۱۴۲ اردوهای علم و فناوری

مردانی در تشریح اقدامات فرهنگی و اجتماعی از تشکیل جبهه های علمی فرهنگی در ۲۱۲ شهر و تشکیل شبکه تعاملی فرهنگی و اجتماعی، برگزاری۲۳ اردوی راهیان نور ترکیبی برای ۱۳۱۱ نفر از اساتید، برگزاری اردوی راهیان نور برای ۶۹۲ نفر از اساتید، برگزاری ۱۴۲ اردوهای علم و فناوری برای، ۴۸۶۰ نفر از اساتید، ساماندهــی ۱۱۷۰ استــاد در مســاجد کشــور و مسجد محور کردن اساتید در محل سکونت اساتید بسیجی، برگزاری برنامه متعدد خانوادگی برای اساتید بسیجی سخن گفت.

رییس سازمان بسیج اساتید کشور در ادامه از کمک به ارتقای نظام حکمرانی کشور با ساماندهی ۷۶ گروه پایش‌گر نظام حکمرانی تشکیل ۲۰ کارگروه در حوزه کمک به حکمرانی کشور و انعقاد تفاهم نامه برای کمک به نظام حکمرانی، تنظیم لایحه کمک به اقتصاد کشور و تقدیم روسای نظام، تدوین نامه به سازمان برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در رابطه با احکام برنامه هفتم توسعه در خصوص آموزش عالی، ارائه بسته سیاسی سخن گفت و کارگروه‌های ۲۰گانه این قرارگاه را نام برد.

برگزاری دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم

برگزاری دو دوره آموزشی دانش افزایی و توانمندسازی اساتید بسیجی به تعداد ۱۴۰۰ نفر در مشهد مقدس، برگزاری دوره تربیت مدرس بیانیه گام دوم(۶۵ نفر متمرکز، ۱۸۰ نفر غیر متمرکز)، برگزاری ۲۹۰۰ کارگاه های آموزشی و دوره های تخصصی و عمومی در سطح کشور، برگزاری ۱۱ دوره دانش افزایی و توانمندسازی تخصصی برای معاونین و مدیران بسیج اساتید، برگزاری حلقه های صادقین استادی و برگزاری نشست‌های گفتگو محور صالحین در کانون های دانشگاهی نیز اقدامات حوزه تربیت و آموزش بسیج اساتید کشور عنوان شد.

ارائه طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاههای هنر کشور

در حوزه زنان و امور خانواده نیز مردانی از برگزاری همایـش ملــی الگـوی سوم زن مسلمـان، تشکیل ۷۳ کارگروه مطالعات زنان و خانواده در تمامـی استان‌های کشـور، برگزاری ۱۸ جلسه وبیناری پیرامون سبک زندگـی اسلامـی ایـرانـی، برگزاری جلسات هم اندیشی در خصوص ناآرامی های دانشگاه‌ها و ارائه راهکار، برگزاری ۶۰ همایش استانی زنان و خانواده و نظارت و ارزیابی عملکـرد صورت گرفته، ارائه طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر کشور، برگزاری کلاس حضوری با موضوع نظم نوین جهانی و نقش آفرینی بانوان، ارائه فصل آموزش عالی در بـرنامـه هفتـم توسعه، تشکیل جلسات بررسی علمی عفاف و حجـاب و ارائه پیشنهاد اصلاحی لایحه حمایت از خانواده و عفـاف، برگزاری مراسمات ویژه روز زن در تمامی دانشگاه های کشـور، برگزاری همایش استانی الگـوی سـوم زن مسلمــان و انتشار ۹۹ مورد بیانیه سیاستی در حـوزه مطالـبات زنـان سخن گفت.

گفتنی است در این نشست اعضای شورای معاونین بسیج اساتید نیز مسایل ودغدغه‌ها، مطالبات و سوالاتی را مطرح کردند و طهرانچی به سوالات آنان پاسخ داد.

کد خبر 6091856

دیگر خبرها

  • اکسپو ۲۰۲۴ قدرت چانه‌زنی همدان در روابط تجاری را به رخ کشید
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • کتاب «نقش ما» وارد بازار نشر شد
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • توقیف تریلر حامل ۶۰ میلیارد پارچه قاچاق در بروجرد