Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه‌های اجتماعی چیزی نیست که امروزه کسی از آن برای ارتباط گرفتن با اعضای خانواده و دوستان از آن استفاده نکند.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، شبکه‌های اجتماعی چیزی نیست که امروزه کسی از آن برای ارتباط گرفتن با اعضای خانواده و دوستان از آن استفاده نکند. خیلی‌ها عکس‌های سلفی خودشان را برای عکس پروفایل شبکه‌های اجتماعی انتخاب می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی تحقیقی که اخیرا انجام شده نشان می دهد نوع عکسی که برای پروفایل تان انتخاب می کنید شخصیت شما را به نمایش می گذارد.

عکسی سلفی یا عکس پروفایل شبکه‌های اجتماعی انتخاب می‌کنید و به اشتراک می گذارید تا مردم شما را ببینند شخصیت شما را نشان می‌دهد. موسسه توسعه و گسترش هوش مصنوعی آمریکا The Association for the Advancement of Artificial Intelligence نتیجه مطالعاتش را در این زمینه تحت عنوان “تجزیه و تحلیل شخصیت افراد از طریق عکس آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی” چند وقت پیش منتشر کرد.

این موسسه معتقد است با توجه به عکسی که افراد در شبکه‌های اجتماعی از خود به اشتراک می گذارند ۵ تیپ شخصیتی را به نمایش می گذارد که می‌تواند به شما کمک کند تا بیشتر شخصیت خودتان را بشناسید.

این دسته بندی‌ها را بخوانید که خالی از لطف نیست.

فکر باز و بدون تعصب
افرادی که از نظر روان شناختی زیاد باز هستند، تعصب ندارند، نگرش عمیق‌تری به زندگی دارند، خودخواه نیستند سعی می کنند تصاویری بگذارند که از نظر جنبه‌های هنری مورد تایید و خوشایند باشد. جنبه‌های هنری تصویر بیش از عکس خودشان اهمیت دارد.

وظیفه شناس
این گروه سعی می‌کنند عکس شان طبیعی و رنگی باشد. افراد وظیفه شناس نظم را دوست دارند و بیشتر تمایل دارند از یک برنامه منظم پیروی کنند. هر چند به جزییات اهمیت می‌دهند ولی ممکن است عکس شان کمی تیره و تار باشد. نظم و انتظارات بیش‌تر از زیبایی برای آن‌ها اهمیت دارد.

برون گرا
این افراد عکس‌های روشن با رنگ‌های روشن را ترجیح می دهند. شخص برون گرا به احتمال زیاد عکس خود را همراه با چند نفر دیگر به عنوان عکس پروفایل انتخاب می‌کند. این افراد زندگی را مثل یک میهمانی می‌بینند به همین دلیل عکس‌هایشان دسته جمعی است.

سازگار
این گروه عکس‌های شخصی را به عکس‌های زیبا شناسانه ترجیح می‌دهند. تصویر ظاهری طبیعی دارد و روشن است حتی چهره. این افراد کاری به زوایای زیبایی عکس مثل کنتراست، وضوح و روشن بودن ندارند. این گروه مهربان و دوست داشتنی هستند.

روان رنجوری
این افراد عکس‌های سلفی یا عکس‌های پروفایل شان به گونه‌ای است که همیشه قسمتی از چهره شان بزرگ‌تر یا مبالغه نمایی شده است. در واقع از عکس‌های ساده و طبیعی استفاده نمی‌کنند. گاهی حتی از عکس‌های بی مزه و ترکیبی یا مخلوط استفاده می‌کنند.

منبع:نت نوشت

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۱۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم

شرکت بایت‌دنس در بیانیه‌ای مطبوعاتی می‌گوید که هیچ برنامه‌ای برای فروش شبکه‌ی اجتماعی تیک‌تاک ندارد. این در حالی است که وب‌سایت اینفورمیشن در گزارشی اختصاصی گفته بود بایت‌دنس به فروش کسب‌و‌کار آمریکایی تیک‌تاک بدون الگوریتم پیشنهاد محتوا فکر می‌کند.

جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز گذشته لایحه‌ای را امضا کرد که طبق آن بایت‌دنس باید تا ۹ ماه آینده تیک‌تاک را بفروشد؛ درغیراین‌صورت تیک‌تاک در آمریکا با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد
  • «غرغر خان» به باغ شادونه رسید/ یک ماجرای جدید
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • به جای افتادن در چرخه باطل اخاذی و باج گیری به کارآگاهان پلیس اعتماد کنید!
  • داروی اوزمپیک شخصیت افراد را تغییر می‌دهد؟
  • بازداشت ۷۴ تبهکار خطرناک در تهران
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی