Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس پلیس پیشگیری با اعلام درخواست 10 کانکس برای استقرار پاسگاه ها و کلانتری های مناطق زلزله زده گفت: پلیس با تمام توان امنیت راه های ارتباطی به کرمانشاه و مناطق زلزله زده را حفظ و از ناامنی و سرقت اموال جلوگیری می کند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، محمد شرفی با اظهار تاسف عمیق از تبعات دلخراش زمین‌لرزه اخیر غرب کشور با تشریح اقدامات پلیس پیشگیری برای خدمت‌رسانی به آسیب‌دیدگان زلزله، تامین امنیت و برقراری نظم در مناطق زلزله‌ زده گفت: پلیس تا آخرین لحظه و تا هنگام عادی شدن وضعیت با تمام توان و به صورت فوق‌العاده در مناطق زلزله زده حضور خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت' پلیس پیشگیری برای امدادرسانی پرشتاب و به‌هنگام به زلزله زدگان استان کرمانشاه، در همان ساعات اولیه پس از رخداد زلزله در مناطق حادثه حضور پیدا کرد و تامین امنیت را با جدیت پیگیری کرد.
وی افزود: با توجه به حساسیت موضوع تصمیم گرفته شد تا هیات رئیسه پلیس پیشگیری به صورت مستقیم در مناطق حادثه‌دیده حضور یابد و به این ترتیب بنده، جانشین پلیس پیشگیری و معاون اجرایی در مناطق زلزله مستقر شدیم و از نزدیک به صورت شبانه‌روزی برای هدایت و کنترل نیروهای این پلیس در راستای خدمت‌رسانی هرچه مفیدتر به آسیب‌دیدگان اقدام شد.
رئیس پلیس پیشگیری بیان کرد: نخستین اقدام پلیس پیشگیری اعزام نیروهای کمکی به استان کرمانشاه به منظور افزایش ضریب امنیتی این مناطق با توجه به شرایط ویژه آنها و ایجاد بستر مناسب برای تسهیل در روند امدادرسانی به حادثه‌دیدگان بود، همچنین نیازمندی‌های آمادی، پشتیبانی و نیروی انسانی استان کرمانشاه در همان روزهای نخست مشخص و فهرست شد تا ارائه خدمات به هموطنان آسیب دیده بهتر و کار‌آمدتر باشد.
وی ادامه داد: دستور هوشیاری در رابطه با نحوه و شیوه عملکرد نیروی انتظامی هنگام بلایای طبیعی و تمهیدات انتظامی- امنیتی به سرعت اجرا شد تا از سرقت اموال عمومی پیشگیری، از امنیت و اموال شهروندان نیز حراست شود و برای تقویت شرایط انتظامی شهرستان‌های زلزله زده نیز از توان و ظرفیت سایر شهرستان های استان کرمانشاه تا حد امکان بهره‌گیری شد، افزون بر این با اعلام آماده باش به 10 استان همجوار در راستای پیش بینی حوادث احتمالی نیز اقدام شد.
وی خاطرنشان کرد: بررسی و ارزیابی وضعیت فیزیکی کلانتری‌ و پاسگاه‌ها در شهرستان‌های زلزله‌زده در اولویت قرار گرفت به طوری که پس از تعیین وضعیت و بر‌آورد خسارات، تا پیگیری و رفع مشکلات توسط معاونت مهندسی ناجا، تعداد 10 کانکس برای استقرار پاسگاه ها و کلانتری های خسارت دیده درخواست شد.
سردار شرفی ادامه داد: با هماهنگی فرمانده انتظامی استان کرمانشاه، ایستگاه‌های بازرسی موقت در این استان راه‌اندازی و ایستگاه های ثابت موجود نیز تقویت شد و با اعزام 10 تیم یگان امداد از تهران بزرگ به مناطق زلزله زده تلاش شد تا با تمام توان امنیت راه‌های ارتباطی استان و مناطق زلزله زده حفظ شود.
فرمانده قرارگاه تاکتیکی ابوذر به کمک‎های غیرنقدی داوطلبانه مجموعه کارکنان پلیس پیشگیری به آسیب‌دیدگان زلزله در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: با توجه با احساس مسئولیت و همدردی کارکنان این پلیس در حادثه دلخراش اخیر، همکاران من در مجموعه پلیس پیشگیری ضمن بکارگیری نهایت تلاش خود برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان، در حد توان خود نسبت به یاری رساندن به زلزله زدگان از طریق کمک‌های شخصی فعال بودند و در این حوزه نیز اقدامات خودجوشی انجام داده‌اند.
رئیس پلیس پیشگیری تاکید کرد: این پلیس تمام توان خود را برای تامین امنیت و برقراری نظم در مناطق آسیب‌دیده به کار خواهد گرفت تا این عزیزان از این بابت نگرانی خاصی نداشته باشند و کارکنان نیروی انتظامی تا آخرین لحظه و تا هنگام عادی شدن وضعیت با تمام توان و به صورت فوق‌العاده در منطقه حضور خواهند داشت.
اجتمام** 3063**1021
دریافت خبر: افشین شاعری**انتشار: حسین نوروزیان

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست