Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، صادق خرازی عصر امروز در مراسم جنبش دانشجویی و رسالت آن با عنوان "دانشگاه زنده است حتی اگر عده‌ای نخواهند" که به‌مناسبت بزرگداشت 16 آذرماه در دانشگاه کردستان برگزار شد ضمن تبریک و تهنیت هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) اظهار داشت: 16 آذر روز تجلی خواستگاه مطالبات، عظمت و شکل‌گیری مهم‌ترین نهاد دانشگاه و خواستگاه ملی کنشگرانی است که برای کرامت انسان ارزش قائل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: این روز نقش بزرگ و تاریخی برای خود رقم زده و چرایی معرفتی، آگاهی و دانایی آن این بوده که مهم‌ترین قشر جامعه در تداوم چنین روزی تجلی پیدا کرده است. دبیرکل حزب ندای ایرانیان از دانشجو به عنوان حقیقت و جلوه‌گاه اصلی، موثر و مهم‌ترین کنشگر اصلی جامعه نام برد و تصریح کرد: زمانی که از دانشجو سخن گفته می‌شود، سخن از مصلحت، مبارزه با فساد و استقرار عدالت به میان می‌آید و در این راستا نباید از نام دانشجو غفلت شود.

وی عنوان کرد: دانشگاه دارای چندین رمز و راز و موقعیتی است که برخی آن را برتابیدند و برخی نه و آنچه ارزشمند شمرده می‌شود مشروعیت دانشگاه در مبارزه با فساد و بی‌عدالتی‌هاست. خرازی افزود: نمی‌توانیم از دانشجو و استاد نام ببریم اما آرمان‌های دانشگاه را نادیده بگیریم چرا که در آرمان‌های دانشگاه آزادی تجلی پیدا کرده و با تشکیل نقطه عطف دانشجوی در دانشگاه تهران بارقه امیدی شکل گرفت تا دانشجو در پی جامعه‌ای در مبارزه با استبداد و استمرار فساد باشد.

وی با بیان اینکه عدالت و آزادی دو لبه قیچی هستند اظهار کرد: مبارزه با استعمار و استبداد در یک محور بوده و بدون هم معنا پیدا نمی‌کنند. دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: در نهضت سیاسی قرن 19 مبارزه با استبداد به نحوی وامدار استعمار شد.

وی ادامه داد: بزرگان تاریخ، فرهنگ مبارزه با استبداد و استعمار را در درون جنبش‌های خود نهادینه کردند و این رخداد نشان‌دهنده بلوغ فکری دانشجو و دانشگاه است و با چنین دانشگاهی نمی‌توان قهرآمیز برخورد کرد و باید دانست این تفکر و اندیشه دانشگاه غیرقابل حذف بوده چرا که چرایی این تفکر زمینه بلوغ فکری است.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان خاطرنشان کرد: رابطه داینامیکی بین دانشجو، دانشگاه و جامعه پدیدار شده و هر جا سخن از خودسری و خودمحوری باشد دانشجو در این خصوص نقش تاریخی خود را ایفا کرده است. وی گفت: مهم‌ترین رصد خانه‌ای که می‌تواند نبض جامعه را بگیرد و با نبض آن حرکت خود را تطبیق بدهد، ارتباط بین دانشجو و اجتماع است.

خرازی افزود: اگر دولتی معتقد است که بقاء خود را حفظ کند باید رابطه با دانشجو و دانشگاه را ترک نکند. وی اظهار کرد: آن دولتمردانی دولتمرد هستند که از دانشجو و دانشگاه برای ظرفیت‌سازی ملی بهره ببرند چرا که دانشگاه اردوگاه مقدسی است که باید مورد احترام اهالی دولت، حاکمیت و نظام قرار بگیرد و آن را به‌عنوان یک باور اجتناب‌ناپذیر قبول کنند.

این فعال سیاسی بیان کرد: بسیج و سپاه ستون فقرات امنیت ملی ایران بوده و امنیت را فراتر از مرزهای جغرافیایی تعریف کرده‌اند. دبیرکل حزب ندای ایرانیان یکی از مشکلات کشور را بی‌توجهی به قشر جوان و تحصیل‌کرده دانست و گفت: در کشور مشکلات جدی و اساسی وجود دارد و یکی از این مشکلات فهم در جهان‌بینی است.

وی تصریح کرد: اگر بنده به جای "روحانی" بودم گوش شنوایی به صداهای مخالف داشتم و با آنها همدلی و هم‌پیمانی می‌کردم چرا که اگر رئیس جمهور همدلی کند همین مخالفان از وی حمایت می‌کنند.

دبیر حزب ندای ایرانیان با ابراز تأسف از ریزش اصلاحات خاطرنشان کرد: اگر در این یکی دو سال عملکرد دولت و مجلس، مردم را راضی نکند دولت اصلاحات ریزش پیدا می‌کند و اعتماد مردم به اصلاحات کم می‌شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۱۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: اگر بخواهیم تاریخ بشر را تعریف کنیم باید گفت تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با خط و جریان استکبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله محسن اراکی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در مراسم سالروز شهادت امام صادق(ع) که صبح امروز در دفتر مقام معظم رهبری در قم برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت احیاگر اسلام ناب محمدی و مبارز با استکبار و طاغوت اظهار داشت: بزرگترین چالش انبیاء الهی مبارزه با طاغوت ها بوده است و اگر بخواهیم تاریخ بشر را تعریف کنیم باید گفت تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با خط و جریان استکبار است.

وی با اشاره به اینکه از آغاز آفرینش انسان خط مبارزه با استکبار و طاغوت شروع شده است، بیان کرد: مبارزه هابیل و قابیل هم مبارزه حکومت الهی و حکومت استکبار بوده است، هابیل حاکم به حق معرفی شده از سوی خدا و قابیل در صدد حکومت استکباری بر دنیای خود بود و حسادت از همین نقطه آغاز شد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه حضرت نوح پس از طوفان 500 سال حاکمیت الهی را در جامعه به اجرا در آوردند، افزود: جریان طاغوت و استکبار در تقابل با حاکمیت رهبران الهی جریان طولانی است و اساس با حاکمیت الهی می باشد و تأسیس دولت و نظام حاکم به وسیله انبیا و رسل الهی بوده و تمدن جهانی بر حاکم الهی نیز به دست حضرت نوح پس از طوفان تشکیل شد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه جریان طاغوت به سه ابزار و روش در مقابل حکومت الهی دست می زدند، تصریح کرد: شیوه اول حذف فیزیکی رهبران الهی و یاوران موثر آنها بوده است و اگر کسی بخواهد در این زمینه کتابی بنویسد چندین جلد کتاب خواهد شد.

وی با اشاره به ترور شخصیت انبیاء و ائمه اضافه کرد: ابزار و شیوه دوم حذف معنوی شخصیت انبیاء و اوصیا و یاوران آنها بوده است، در برخی از کتب روایی ببینید که به پیامبر و امیرالمومنین صلوات الله علیهما چه تهمت ها زده شده است و این جریان تا به امروز ادامه دارد.

استاد حوزه علمیه روش و ابزار سوم را حذف محتوای دین از زندگی انسان ها مطرح کرد و اظهار داشت: از بزرگترین اتفاقات تاریخ مبارزه ائمه با این جریان مهم بوده است که حذف دین با پنج روش توسط حکومت طواغیت صورت گرفته است.

آیت الله اراکی افزود: روش اول نابود کردن متون و نصوص دینی به روش های مختلف از جمله آتش زدن، نابود کردن روایات پیامبر و اهل بیت است.

وی ادامه داد: روش دوم کتمان و جلوگیری از نشر و پخش متن و نصوص دینی و روایی اهل بیت و پیامبر اعظم (ص) است، قریب به صد سال منع روایت در جامعه اسلامی به جز شیعیان رواج داشته است.

عضو مجلس خبرگان رهبری، تحریف متن را از دیگر شیوه‌های جریان حذف محتوا دانست و گفت: تحریف متن گاهی با اضافه یا کم کردن و گاهی کلمه ای را به جای کلمه دیگر گذاشتن صورت می گیرد.

وی تعریف معنا، تفسیر و شأن نزول و تحریف در تطبیق را از دیگر موارد برشمرد و عنوان کرد: اساس حیات پیامبر به وسیله حمایت حضرت ابوطالب می باشد اما در تاریخ این شخصیت بزرگوار را تحریف و تطبیق های نادرستی نسبت به ایشان انجام داده اند.

آیت الله اراکی با اشاره به نتیجه قیام حسینی در کربلا خاطرنشان کرد: امام صادق علیه السلام با استفاده از فاصله میان دو حکومت اموی و عباسی و با استفاده از ظرفیت‌هایی که عاشورای حسینی مهیا کرده بود به نشر معارف الهی و اهل بیت پرداخت و با تحریف ها مبارزه و جریان اصیل اسلام محمدی را احیا کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • تاریخ بشریت ادامه راه انبیاء در مبارزه با جریان استکبار است
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • آمریکا در مقابل جنبش دانشجویان درون کشورش محکوم به شکست است/ هم افزایی و همراهی در مقابل خوی استکبار جهانی پیام ایستادگی به همراه دارد