Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@09:30:39 GMT

دانش آموزان زلزله‌زده کرمانشاهی در آرزوی زنگ مدارس + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۴۰۸۴

دانش آموزان زلزله‌زده کرمانشاهی در آرزوی زنگ مدارس + فیلم

‍‍‍‍‍‍

در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه ۱۷ هزار دانش آموز مشغول تحصیل بودند که در زلزله اخیر بیش از ۸۰ درصد مدارس این مناطق تخریب شد؛ مدارسی که با تخریب آنها، امید به ادامه سال تحصیلی جاری برای برخی از دانش آموزان ازگله و مناطق دورافتاده‌تر کم رنگ شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، زلزله اخیر کرمانشاه نه تنها خانه اهالی، که مدارس بسیاری از دانش آموزان را هم ویران کرد؛ دانش آموزانی که در برخی مناطق زلزله‌زده بعد از گذشت 22 روز از این زلزله ویرانگر، هنوز از قیل و قال مدرسه محرومند و شاید هیچ وقت به این اندازه دلتنگ شنیدن صدای زنگ مدرسه، بازی‌های کودکانه و نشستن پشت نیمکت‌های کلاس نبوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بچه‌هایی که در میان ویرانی خانه و کاشانه، بی سرپناهی و زندگی سخت و مشقت‌بارشان در چادر، هنوز به ساختمان مخروبه مدرسه‌شان سرک می‌کشند و چشم انتظار قامت راست کردن کلاس‌های درس هستند.

 

گرچه مسئولان آموزش و پرورش و مدیران ارشد این وزارتخانه خبر از بازگشایی مدارس مناطق زلزله زده طی هفته گذشته داده بودند و مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از اعلام آمادگی برای از سرگیری فرایند آموزش و پرورش مناطق زلزله زده خبر داده بود ولی هنوز کم نیستند دانش آموزانی که امیدوار به باز شدن مدرسه‌هایشان، به خواب می‌روند.

بر اساس گزارش‌های موجود متاسفانه بخش قابل توجهی از بنای ساختمان مدارس در منطقه ازگله و تعدادی دیگر از بخش‌ها و روستاهای مناطق زلزله‌زده تخریب شده و امکان برگزاری کلاس درس در آن‌ها وجود ندارد و بُعد مسافت نیز امکان تردد دانش آموزان به مناطق همجوار را میسر نمی‌کند لذا لازم است تا مسئولان این وزارتخانه، هرچه سریعتر برای تجهیز روستاهای آسیب‌دیده و مناطق دورافتاده‌تر دست به کار شود.

البته به گفته مسئولان آموزش و پرورش، گرچه روند اعزام کانکس‌های کلاس درس برای مناطق زلزله از 12 روز پیش آغاز شده و روند تعلیم و تربیت در بخش‌هایی از این مناطق آسیب دیده با استقرار کانکس، برپایی چادر و چند شیفته کردن مدارس کلید خورده، اما هنوز برخی از مناطق دورافتاده در منطقه زلزله زده کرمانشاه، از هرگونه کلاس درس و حتی کانکس محرومند و این محرومیت نگرانی‌های جدی برای دانش آموزان و والدینشان ایجاد کرده است.

این نگرانی از عدم شروع تعلیم و تربیت در این استان به اندازه‌ای است که حتی برخی از دانش آموزان تصور می‌کنند راهی برای اتمام سال تحصیلی جاری پیش روی‌شان قرار ندارد و امید است وزارت آموزش و پرورش و مسئولان دولت، تدبیری برای حل موضوع در نظر بگیرند و با بسیج امکانات، دوباره شور و هیجان بازگشایی مدارس در مناطقی از این استان را که هنوز تعلیم و تربیت در آن‌ها از سرگرفته نشده، بازگردانند.

انتهای پیام/

R34343/P1361/S2,22/CT1 موضوعات مرتبط زلزله کرمانشاه | زمین لرزه کرمانشاه

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۴۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل آرزوی ۱۲ ساله دانش‌آموزان زیرکوهی را با خود برد/ ارتش به داد کنکوری‌ها رسید +فیلم

براساس اعلام رئیس سازمان سنجش کشور، برای دانش آموزان حوزه شهرستانهای زیرکوه و حاجی آباد که به دلیل وقوع سیل و مسدودی راه‌ها به حوزه‌های آزمون نرسیدند مساعدت لازم در جهت برگزاری آزمون صورت خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو- سعید جلیلی: پنجم اردیبهشت ماه پس از بارش باران، شاهد جاری شدن سیلاب در مناطق مختلف استان خراسان جنوبی بودیم. بیشترین خسارت وارد شده در شهرستان زیرکوه و منطقه، ولی آباد گزارش شد.

این در حالی بود که روز پنجشنبه ۶ و جمعه ۷ اردیبهشت ماه، داوطلبان و دانش آموزان باید برای شرکت در آزمون سراسری، سر جلسه کنکور که محل برگزاری آن در شهر حاجی‌آباد بود، حاضر می‌شدند. اما با توجه به آسیب وارد شده به زیرساخت‌ها و جاده‌ها عملا امکان دسترسی برای برخی دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور امکان‌پذیر نبود.

 

به همین منظور گفت‌وگویی داشتیم با جعفر دروگر، خبرنگار و از اهالی شهرستان زیرکوه که مشروح آن را در ادامه می‌خوانید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



دانش‌آموزان از ساعت ۶ صبح با روحیه و آمادگی کامل آمده بودند، اما آرزوی ۱۲ ساله این دانش‌آموزان را سیل با خودش برد. ۱۳۷ کنکوری از حضور در جلسه بازماندند و آسیب روحی زیادی را متحمل شدند. یک تراژدی غم‌بار را رقم زد.

در این میان تیپ ۲۳۰ پیاده نیروی زمینی ارتش تعداد زیادی از دانش‌آموزان را به شهرستان حاجی‌آباد رساندند. با این حال انتظار می‌رود فرصت آزمون مجدد برای دانش‌آموزان در نظر گرفته شده و یا سهمیه و توجه خاصی مضاف بر فرصت آزمون به داوطلبان کنکور در این مناطق محروم اختصاص داده شود.

در حال حاضر زیرساخت‌ها و کانال‌های آب، همچنین راه‌ها و زیرساخت‌های ارتباطی مورد آسیب واقع شده و باغات کشاورزی به ترمیم قنات‌ها نیاز دارند. بخشی از زمین‌های کشاورزی مردم و زمین‌های پرورش زعفران نیز تخریب شده است.

در حال حاضر نیرو‌های مردمی و بسیج شهرستان زیرکوه در کنار سایر نیرو‌های نظامی و دولتی پای کار آمده و مشغول کمک رسانی هستند. راه‌ها بصورت معمولی ترمیم شده، اما با توجه به احتمال سیل مجدد ممکن است قابل جبران نباشد. با توجه به کمبود امکانات در این مناطق کم‌تر برخوردار تلاش‌های خوبی انجام شده است و شرایط پایدار است.

شایان ذکر است، با پیگیری‌های انجام شده از سوی استاندار خراسان جنوبی و رئیس دانشگاه بیرجند و براساس اعلام رئیس سازمان سنجش کشور، برای دانش آموزان حوزه شهرستانهای زیرکوه و حاجی آباد که به دلیل وقوع سیل و مسدودی راه‌ها به حوزه‌های آزمون نرسیدند مساعدت لازم در جهت برگزاری آزمون صورت خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • سیل آرزوی ۱۲ ساله دانش‌آموزان زیرکوهی را با خود برد/ ارتش به داد کنکوری‌ها رسید +فیلم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت