Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@01:25:21 GMT

طرح روستا تعاون در شهرستان شوش اجرا می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۴۵۸۸

طرح روستا تعاون در شهرستان شوش اجرا می‌شود

سرپرست اداره تعاون،کارورفاه اجتماعی شوش ‌گفت:اجرای طرح "روستا‌تعاون" از مهم‌ترین طرح‌های اشتغالزایی در مناطق روستایی در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است‌ و راه‌اندازی تعاونی در مناطق روستایی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ‌اداره تعاون شوش است.

رقیه محمودی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در شوش با اشاره به نتایج مثبت ایجاد اشتغال در روستاها، اظهارداشت: روستاها به عنوان یک واحد تولیدی بزرگ می‌توانند با ارائه محصولات خود به بازار و یا فرآوری این محصولات موجب رونق واحدهای تولیدی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای طرح روستا تعاون با هدف ایجاد اشتغال هدفمند و پایدار روستائیان انجام می‌شود.

وی گفت: طرح تعاون روستا با محوریت استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها در روستاها اجرا می‌شود.باید همه دستگاه‌های مربوطه با اجرای این طرح همکاری کنند.

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی،تصریح کرد: ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در روستاها، بهبود منزلت اجتماعی و اقتصادی مردم روستا، توسعه پایدار مناطق روستایی، رشد و توسعه روستاهای هدف ،سازماندهی سرمایه‌های خرد، افزایش مشارکت مردمی و پیشگیری از مهاجرت و ایجاد شرایط لازم برای مهاجرت معکوس از اهداف این طرح است.

محمودی  با اشاره به اینکه «روستا تعاون» یکی از مهم‌ترین طرح‌های اشتغال‌زایی در مناطق روستایی در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است، اظهارکرد: راه‌اندازی تعاونی در مناطق روستایی یکی از مهم ترین اولویت‌های اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شوش است که تاکنون 26 روستا در شهرستان برای اجرای این طرح از سوی سازمان برنامه و بودجه به‌عنوان روستاهای هدف انتخاب شدند.

وی با اشاره به ظرفیت و پتانسیل بالای روستاهای این شهرستان ادامه داد: با توجه به استعداد شهرستان در بخش کشاورزی، گردشگری و صنعتی، فرصت مناسبی است که برای ایجاد اشتغال دست به‌کار شویم و از این فرصت برای رفع معضل بیکاری اقدام کنیم.

محمودی تصریح‌کرد: با توجه به ابلاغ آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با نرخ سود تسهیلات بانکی 6 درصد، بانک کشاورزی، پست بانک، توسعه تعاون و صندوق‌های کارآفرینی امید و حمایت از توسعه سرمایه گذاران در بخش کشاورزی به‌عنوان بانک‌های عامل به شمار می‌روند.

سرپرست اداره تعاون،کار‌ورفاه اجتماعی شوش این آیین نامه را شامل فعالیت‌های اقتصادی بخش غیر‌دولتی با اولویت رسته‌های اقتصادی پر‌اشتغال در مناطق هدف اجرای طرح، اعم از ایجادی، تکمیلی و توسعه در بخش‌های کشاورزی، خدماتی، معادن کوچک و صنایع دستی عنوان کرد و افزود: بخشداران و دهیاران و افراد تحصیل کرده و معتمد روستا با هماهنگی اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شوش از این  فرصت در جهت توانمندسازی روستاها استفاده کنند.

انتهای‌پیام/

R41468/P1361/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۴۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیکاری در کشور تک رقمی شد

به گزارش خبرنگار مهر، شهرام محمدی در خطبه‌های پیش از نماز جمعه این هفته شهرکرد، با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در هفته کار و کارگر، اظهار کرد: سخنرانی حضرت آقا درباره اهمیت کار و کارگر یک سخنرانی منشوری برای مسئولین مرتبط با کار و کارگر می‌باشد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری اهتمام مسرانه بر مسئولیت‌های دولت در قبال کارگران داشتند، بیان داشت: به مسئولین دستور دادند که به فکر پایداری کار کارگران باشند و امنیت شغلی را برای کارگران ایجاد کنید.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: مقام معظم رهبری توجه به آموزش‌های ایمنی کار دارند و فرمودند: قابل قبول نیست برخی از کارگران که برای امرارمعاش خانواده درخدمت تولید کشور هستند، صدمه جسمی و مالی ببینند.

وی با اشاره به جان باختن ۸۱۱ نفر ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۱ خاطر نشان کرد: حضرت آقا به مسئولین کار و تعاون دستور دادند به فکر این موضوع باشند و کارگران آموزش ببینند.

محمدی با اشاره به فعالیت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه رفاه تصریح کرد: ۳ طرح حمایتی در حال اجرا می‌باشد که شامل یارانه متداول، کالابرگ فجرانه الکترونیکی و طرح یسنا که تقویت کننده امنیت غذایی مادران شیرده است.

وی افزود: تأمین امنیت غذایی برای کودکان ۹ تا ۵۹ ماهه که نزدیک ۱۳۰ هزار کودک بر مبنای تشخیص وزارت بهداشت توسط وزارت کار تقویت می‌شوند و به مادران ماهیانه ۶۰۰ هزار تومان برای تغذیه و تقویت کودکان هزینه داده می‌شود.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به فعالیت‌های وزارت در زمینه اقتصادی اشاره و اذعان داشت: در یک سال و نیم گذشته ۱۵۵ طرح اقتصادی در وزارت خانه با سرمایه گذاری ۷۷ هزار میلیارد تومان تکمیل شد.

وی ادامه داد: ۱۴۷ طرح جدید شروع شده که در سال آینده با پیش بینی سرمایه گذاری ۳۵ همتی، وارد مدار تولید می‌شود.

محمدی درباره اینکه میزان پوشش بیمه‌ها افزایش یافته است گفت: در صندوق بازنشستگی کشاورزان، روستاییان، ۴۰ درصد پوشش بیمه‌ها نسبت به سال قبل افزایش یافته است.

وی درباره صیانت از نیروی کار که دغدغه مقام معظم رهبری می‌باشد، افزود: ۱۴ درصد آسیب‌های ناشی از کار نسبت به سال گذشته کاهش یافته و برای اولین بار بنگاه‌های دارای ۱۰ نفر یا کمتر تحت پوشش حفاظت و ایمنی کار قرار می‌گیرند.

رئیس مؤسسه کار و تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: تفاهم نامه منعقد شده تا ۴ میلیون نفر کارگر برای اولین بار در کشور مورد آموزش ایمنی، حفاظت و ایمنی بیولوژیکی کار قرار گیرند.

وی با اشاره به تلاش دشمنان در رسانه‌های معاند خاطر نشان کرد: وضعیت پایدار و رو به جلو می‌باشد، بیکاری در کشور تک رقمی شده؛ برای اولین بار میزان سرمایه گذاری افزایش یافته، نقدینگی مهار شده است.

محمدی گفت: به جوانان بگوید آنچه یک ملت را سر پا نگه می‌دارد امید است به آینده امیدوار باشیم.

کد خبر 6089132

دیگر خبرها

  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • ۵ نفر از کارگران نمونه البرز تجلیل شدند
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد