Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، حسن روحانی رئیس‌جمهور صبح امروز در همایش بین‌المللی وحدت اسلامی، تصریح کرد: مردم و ارتش عراق، مردم و ارتش سوریه، مردم و ارتش لبنان و همه آنهایی که در مبارزه با تروریسم از این کشورها حمایت کردند امروز خوشحال و سرافراز هستند که پایه‌های اصلی تروریسم در منطقه فرو ریخته شده است.  

وی ادامه داد: بخش اعظم توطئه بزرگی که قدرت‌های جهانی، استکبار و صهیونیسم علیه ملت‌های منطقه طراحی کرده بود، نقش بر آب شده که البته راه مسلمانان علیه تروریسم همچنان باید تا ریشه‌کن شدن همه عوامل و اذناب آن در منطقه ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: آنها که در عراق و سوریه علیه تروریست‌ها جنگیدند حق بزرگی بر گردن امنیت و ثبات منطقه و بر گردن همه جهانیان دارند. این تروریسم نه تنها تهدیدی برای منطقه بلکه برای همه جهان بود. برای اروپا و آمریکا هم تهدید بود؛ بنابراین هم انسان‌هایی که علاقمند به ثبات و امنیت جهانی هستند باید از رزمندگان صف مقاومت در برابر تروریسم ممنون و متشکر باشند اما متاسفانه در فکر تضعیف و توطئه علیه آنها هستند.

وی اضافه کرد: سال گذشته که در همین جا و در همین مناسبت با یکدیگر صحبت می‌کردیم خوشحال بودیم که حلب بدست رزمندگان اسلام از دست تروریست‌ها آزاد شده است و در سخنرانی آن سال به شما عرض کردم که ما بزودی پیروزی‌های دیگری را در برابر تروریسم شاهد خواهیم بود.

روحانی بیان داشت: امسال در شرایطی اینجا جمع شده‌ایم که هم موصل آزاد شده است و هم پایگاه‌های تروریسم فرو ریخته است و همه شهرها تا شهر مرزی بوکمال آزاد شده است. اما بخش تلخی که ما امروز شاهد هستیم این است که برخی از کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی نزدیکی‌شان را نسبت به رژیم صهیونیستی منطقه با کمال بی‌پروایی آشکار می‌کنند.  

وی افزود: اگر برخی از کشورها در سال‌های گذشته در خفا با دشمنان اسلام در این منطقه گفت‌وگو می کردند و یا در تعامل و همکاری بودند لااقل به زبان، منکر آن می‌شدند و آنقدر این ارتباط، زشت و شوم و قبیح و ناپسندیده بود که هیچ مقامی از کشورهای اسلامی توان آن را نداشت که به صراحت به مردم بگوید اسرائیل دوست ما است و مقاومت منطقه دشمن ما.  

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز متاسفانه تلاش می‌کنند این منکر بزرگ را به معروف تبدیل کنند. البته تردیدی ندارم که ملت‌های منطقه و مسلمانان جهان نخواهند گذاشت این نقشه شوم به ثمر برسد. ملت بزرگ فلسطین، ملت‌های بزرگ منطقه، ‌ علما، ‌ نخبگان، فرهیختگان و جوانان مسلمان هرگز معضل صهیونیسم، دشمنی صهیونیسم، اشغال سرزمین فلسطین را فراموش نخواند کرد و همواره یکی از آروزهای مردم مسلمان، آزادی قدس شریف بوده، هست و خواهد بود.  

روحانی اظهار داشت: در کنار همه توطئه‌هایی که از سوی استکبار و صهیونیسم مشاهد می‌کنیم، برخی از آنها کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. اینکه آمریکا و صهیونیست‌ها، گروه‌های تروریستی را ساخته‌ و به جان مردم انداخته‌اند نکته واضحی است، هم ما می‌دانیم، و هم همه آنها اعتراف می‌کنند و کرده‌اند و البته ناچارند اعتراف کنند.  

وی با تاکید بر اینکه همه می‌دانند القاعده را چه کسانی تشکیل دادند، افزود: همه می‌دانند چه قدرت‌هایی بودند که تروریست‌ها را در شرق این منطقه، ‌ در افغانستان و پاکستان بوجود آوردند و چگونه اینها را در منطقه پخش کردند. همه می‌دانند که چه کسانی به تروریست‌ها پول و سلاح دادند و کمک فنی و اطلاعاتی کردند. گرچه درنهایت این ماری که در آستین خود برای نیش زدن به دیگران پرورش داده بودند، به خود آنها هم حمله کرد و خود آنها را هم گزید.  

رئیس‌جمهور  اضافه کرد: همه ما می‌دانیم که با تروریسم چه جنایت بزرگی را در این منطقه مرتکب شد اما برخی از نکات این توطئه شاید کمتر مورد توجه قرار گرفته است.  

روحانی خاطرنشان کرد: اولین اقدام شومی که اینها در منطقه انجام دادند فرصت‌سوزی بود. ما می‌گوییم در عراق و سوریه مردم را کشتند. آثار تمدنی را ویران کردند و ترس و وحشت و رعب در میان مردم بوجود آوردند. خون‌های بی‌گناهان به زمین ریخته شد اما نمی‌گوییم عراق و سوریه از فرصت توسعه و تمدن نوین جهانی، چند سال عقب رانده شدند.  

وی بیان داشت: ما این را می‌دانیم از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی در این سرزمین و  ایران هر موقع ملت ایران توانسته‌اند در مرز پیشرفت و تعالی قرار بگیرند توطئه‌ای برای فرصت سوزی علیه ما درست کرده‌اند. آن موقعی که ما کشور را آرام و از مشکلات داخلی عبور کردیم و کشور آماده بازسازی و سازندگی بود فردی را در این منطقه علیه ملت ایران تحریک و جنگ ۸ ساله صدام علیه ملت ایران را طراحی کردند.  

رئیس‌جمهور  تصریح کرد: بعد از اینکه ما از جنگ رهایی یافتیم و مشغول بازسازی شدیم، به محض اینکه رشد و توسعه را در کشور مشاهده کردند، توطئه دیگری علیه ما طراحی و ما را تهدید هسته‌ای برای منطقه و جهان معرفی کردند.

روحانی اضافه کرد: آنها سال‌ها ما را در جنگ اقتصادی قرار دادند. امروز هم چون می‌بینند جمهوری اسلامی ایران در مسیر رشد و توسعه خود قرار گرفته، در فکر طراح جدید دیگری برای ایران و منطقه هستند.  

وی ادامه داد: سوریه از تروریسم دیر یا زود نجات خواهد یافت و ملت عراق هم متحدتر از همیشه دیر یا زود برنده خواهند بود. کرد و شیعه و سنی برادرانه در عراق کنار هم زندگی خواهد کرد و عراق سربلند و توسعه‌یافته‌ای را خواهند ساخت. یمن هم از دست متجاوزین نجات پیدا کرده و متجاوزین را پشیمان خواهد کرد. همه اینها درست است اما فرصت‌های از دست رفته چگونه جبران خواهد شد؟

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه ما در ایران می‌دانیم پس از ۸ سال تجاوز به کشور چند دهه برای آبادانی زمان می‌خواهد، ‌ ادامه داد: اولین خیانت بزرگی که قدرت‌های بزرگ و صهیونیسم به غیر از کشتار مردم و ویرانی منطقه انجام دادند، همین فرصت‌سوزی بود. آنها نگذاشتند سوریه به آبادانی و توسعه مورد نظر خود برسد. حدود ۴۰ سال است که عراق گرفتار است یا جنگ صدام و تجاوز صدام به ایران و ویرانی دو کشور یا جنگ صدام به کویت که ویرانی منطقه را در پی داشت یا جنگ ائتلاف با عراق و یا حمله امریکا به افغانستان و ویرانی این کشور یا حمله آمریکا به عراق و ویرانی بیشتر عراق و یا تروریسمی که به جان مردم انداختند.

روحانی با تاکید بر اینکه صهیونیست‌ها، آمریکایی‌ها و استکبار جهانی باید نسبت به جلوگیری از فرصت پیشرفت و توسعه در منطقه پاسخگو باشند، اظهار داشت: آنها باید به ملت‌های این منطقه جواب بدهند که چرا فرزندان مردم را در این منطقه کشتند، چرا آثار تمدنی را ویران کردند، چرا کشورهای منطقه را تبدیل به ویرانه کردند، چرا به دیگران سلاح و بمب داده و می‌دهید تا مردم یمن زیر این بمباران‌ها نابود شوند، چرا در شمال آفریقا توطئه کردند و چرا به توطئه‌های خودشان ادامه می‌دهند؟

وی تصریح کرد: مساله دوم بذر اختلاف و دشمنی‌ها بین شیعه و سنی، کرد و عرب و علوی است. چه کسانی این بذر اختلاف را افشاندند؟

رئیس‌جمهور افزود: شما فکر می‌کنید به این زودی‌ها آثار این نزاع‌ها و اختلاف‌ها از بین می‌رود؟ ملت‌های منطقه ما قرن‌ها در کنار یکدیگر زندگی‌ می‌کردند. کرد و عرب و فارس و ترک در کنار هم بودند. شبه قاره هند و غرب آسیا در کنار هم بودند، بین اقوام اختلافی نبود و برادرانه با هم زندگی می‌کردند. این دشمنان بودند که در قرن بیستم و بیست و یکم بذر اختلاف را میان مردم کاشتند.

روحانی با تاکید بر اینکه شیعه و سنی با هم اختلافی ندارند، گفت: شیعه و سنی دو مسیر برای یک هدف است. شیعه و سنی دو راه به سمت چشمه توحید و نبوت هستند، شیعه و سنی در طول تاریخ برادر بودند، شیعه و سنی در کنار هم با استعمار در عراق مبارزه کردند، شیعه و سنی در کنار هم در شبه جزیره علیه انگلیس مبارزه کردند، ‌شیعه و سنی در آفریقا علیه استکبار جنگیدند.

ادامه دارد...

منبع: نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۹۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (شنبه) هشتم اردیبهشت ماه به اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌ها علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌ها علیه ایران واکنش نشان داد و این اقدامات را به شدت محکوم کرد.

وی همچنین از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه  در واکنش به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا و قطعنامه پارلمان اروپا گفت: دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض برجام و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال کرده و طلبکار باشند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

انگلیس، آمریکا و کانادا در واکنش به پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه تحریم‌های جدیدی علیه اتباع و شرکت‌های ایرانی اعمال کردند.
کنعانی با بیان اینکه ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تأکید کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

 چرا پارلمان اروپا از پرداختن به عامل اصلی بروز تنش در منطقه طفره می‌رود؟
این دیپلمات ارشد ایرانی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت؛ جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریسم ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!
سخنگوی وزارت امور خارجه پرسید: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!
نمایندگان پارلمان اروپا پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در قطعنامه‌ای ضمن محکوم کردن حمله اخیر ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم اسرائیل، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند. آنها در این قطعنامه نسبت به حمله این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق فقط ابراز تأسف کردند.
کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین گفت: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریع‌ترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.
وی افزود: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.
اگر رشادت سپاه نبود، تروریسم داعشی تا پشت در پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود
کنعانی یادآور شد: اگر رشادت و جانفشان‌ی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریسم سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضد تروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!
سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تأکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • فیلم/ تقدیر مردم غزه از مقاومت عراق
  • حمله حزب‌الله لبنان به ساختمان محل استقرار نظامیان صهیونیست
  • عملیات بیت المقدس نقطه عطف دفاع مقدس است
  • کنعانی: اگر رشادت مستشاران سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • کنعانی: ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح، امنیت و مبارزه با تروریسم است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • بیانیه مقامت عراق درباره حمله به هدفی «حیاتی» در حیفا