Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@23:42:29 GMT

گود فاز 2 برج میلاد ایمن سازی می شود

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۰۶۸۵

گود فاز 2 برج میلاد ایمن سازی می شود

مهدی حجت، معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران از ایمن‌سازی گود فاز ۲ برج میلاد خبر داد و گفت: تا زمانی که تکلیف این پروژه مشخص شود، این گود ایمن‌سازی می شود.

ایران آنلاین / مهدی حجت در جلسه علنی روز سه شنبه با بیان اینکه زمان بازنگری در طرح تفصیلی فرا رسیده است، گفت: باید میزان تحقق پذیری طرح تفصیلی و انحرافات آن احصاء شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین باید چشم انداز آن را نیز متصور شویم و این طرح را در بستر طرح جامع بررسی کنیم.

وی با بیان اینکه شهر تهران تا خرخره در ساختمان است و دیگر جای ساختمان دیگری وجود ندارد، گفت: برای بهبود نما و منظر شهری در سطح بین المللی در حال بررسی و کار کارشناسی هستیم. این مسئله همچنین با کمیته ای که در مناطق برای بررسی نما ایجاد می شود، بررسی خواهد شد و باید هر سال یک مسابقه برای بهترین نماهای ساختمان تهران برگزار کنیم و نماهای معتبر را معرفی کرده تا وضعیت نماهای پایتخت بهبود یابد.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران با بیان اینکه وضعیت بیمارستان ها، دانشگاه ها و ... در حوزه ایمنی خوب نیست، اما دست ما بسته است، گفت: هر کدام از این حوزه ها متولی خاص خود را دارند، در این زمینه باید آیین نامه ایستایی ساختمان ها در زمینه ایمن سازی اجرایی شود که جای سوال است سازمان نظام مهندسی در این بین چه نقشی دارد؟ البته وزارت بهداشت پیشنهاد داده که در حیاط بیمارستان های قدیمی، بیمارستان جدید بسازند و بعد از مدتی ساختمان قدیمی را تخریب کنند که در حال بررسی این موضوع هستیم.

حجتی در خصوص ایمن سازی گود همجوار برج میلاد گفت: با معاونت فنی و عمران صحبت کرده ایم تا حل مشکل قراردادی فاز دوم برج میلاد نسبت به ایمن سازی گود اقدام کنند.

وی در خصوص احیای دروازه های قدیمی شهر تهران گفت: تاکنون دو دروازه تهران قدیم ساخته شدهاست، اما در مورد ادامه ساخت آن باید بررسی های لازم انجام شود.

حجتی در خصوص بافت فرسوده شهر تهران نیز افزود: دولت به موضوع نوسازی بافت فرسوده در تهران چراغ سبز نشان داده و سازمان نوسازی به شدت پیگیر جذب بخش خصوصی است. حتی آورده زمین آزاد برای جایگزینی بافت نیز در دست بررسی است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تهران افزود: نوسازی در سه مقیاس تجمیع واحدهای مختصر، ناحیه ای و مقیاس بزرگتر دنبال می شود. در نوسازی ناحیه ای حتی لازم است مردم از یک ناحیه تخلیه و به جای دیگری بروند تا بافت نوسازی شود./ مهر

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه/ مسیر دسترسی به آبشار مسدود شد
  • مسدود شدن مسیر دسترسی به آبشار لوه؛ مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر
  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • مسیر آبشار لوه مسدود شد
  • مهلت ۱۰ روزه دادستان گالیکش برای ایمن‌سازی مسیر دسترسی به آبشار لوه
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • نیکا شاکرمی کیست؟ او چگونه از دنیا رفت؟
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان