Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-امروز به مناسبت هفته معلولان نشستی با حضور جمعی از مدیران عامل موسسات خیریه، سازمان‌های مردم‌نهاد و انجمن‌های حمایتی معلولان در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.زهرا افتخارزاده، مدیرعامل موسسه آتنا در این نشست با انتقاد از اینکه چرا لایحه حمایت از حقوق معلولان همچنان تصویب نشده است، گفت: متاسفانه هنوز دسترسی‌های ساده شهری برای معلولان دچار مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه دنیا به سمت موسسه‌زدایی رفته‌اند اما ما متاسفانه همچنان به سمت ایجاد مراکز شبانه‌روزی برای معلولان می‌رویم. باید پاسخ داده شود که موضوع آزار و اذیت معلولان در مراکز به کجا رسید؟ ما حداقل 10 میلیون معلول داریم که تنها 450 پرونده در بهزیستی وجود دارد.

مدیرعامل موسسه آتنا با اشاره به هزینه‌های گزاف آزمایش ژنتیک گفت: این هزینه‌ها باعث می‌شود تا خانواده‌هایی که شرایط مالی مناسبی ندارند، نتوانند این آزمایش را انجام دهند. ما درخواست دادیم که بیمه توانبخشی هر چه سریع‌تر پیگیری شود.

مدیرعامل انجمن ندای معلولان ایران با اشاره به اظهارات یکی از مسوولان وزارت کار مبنی بر اینکه چرا تعداد انجمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد این‌قدر زیاد است، گفت: من فکر می‌کنم علت این است که دولت وظیفه خودش را آن طور که باید انجام نمی‌دهد و علت ازدیاد این سازمان‌ها به همین دلیل است.

وی افزود: چرا باید مدام تصاویری از معلولان نشان داده شود که یا منزوی هستند و یا می‌خواهند حس ترحم جامعه را بیشتر کنند در حالی که برخی از این معلولان مدیر، معاون و حتی وکیل هستند. درخواست می‌کنم که آقای ربیعی دستور دهند که کارگروهی در زمینه پیگیری مسائل معلولان تشکیل شود و دو ماه یکبار مشکلات مورد بررسی قرار گیرد.

مدیر انجمن علمی و آفرینش‌های هنر معلولان با تاکید بر اینکه باید واردات تجهیزات پزشکی در دستور کار قرار گیرد، گفت: اخیرا تعرفه ویلچر و سمعک بالا رفته و اگر فرد ناشنوا سمعک نداشته باشد، غیرممکن است.

وی با بیان اینکه خودروهای داخلی‌ای که به معلولان تحویل داده شده، کیفیت خوبی ندارند و بیشتر از پنج سال نمی‌توانند دوام بیاورد و فرسوده می‌شوند، افزود: افراد اجازه فروش این خودروها را ندارند و در حال حاضر روی دست آنها مانده است. درخواست می‌کنیم که اقدامی صورت گیرد تا پس از یکی دو سال امکان تعویض این خودروها وجود داشته باشد.

مدیرعامل جامعه معلولان ایران ادامه داد: قانون ما بیشتر دولتی و حکومتی دیده شده است و بخش‌های خصوصی کمرنگ و یا اصلا دیده نشده است به نظر من بهتر است در این زمینه نگرش‌های جدیدی ایجاد کنیم تا بخش خصوصی وارد حوزه معلولان شود. در بخش‌های درمان، اشتغال و.... بخش‌های خصوصی می‌توانند کمبودها را جبران کنند. البته باید بر بخش خصوصی نظارت هم وجود داشته باشد تا معلولان دچار اجحاف حق نشوند و یا آنها را با حقوق پایین استخدام نکنند و از آنها بیگاری نکشند.

مدیر انجمن تخصصی معلولان نیز ضمن انتقاد از اینکه چرا یک فرد نابینا نمی‌تواند کاندید مجلس شود، گفت: این بزرگ‌ترین ظلم در حق افراد نابیناست. از وزیر کار می‌خواهم که حتما این موضوع را پیگیری کنند چرا که این حق مسلم یک فرد نابیناست. تا زمانی که افراد نابینا و معلول در وزارتخانه‌ها و بخش‌های مختلف سازمان‌ها حضور نداشته باشند مسوولان نمی‌توانند بخشنامه‌ها و آیین‌نامه‌هایی را که مربوط به معلولان و دغدغه‌های آنهاست صادر کنند.

وی ادامه داد: ما طرح ژنتیک را طی تفاهمنامه‌ای با دانشگاه شهید بهشتی اجرایی کردیم اما متاسفانه برخی مدیران در بهزیستی همکاری خوبی در اجرایی شدن این طرح ندارند. ما در سه سال فقط توانستیم 12 استان را تحت پوشش قرار دهیم.

وی افزود: در خیابان دولت، کلاهدوز 300 متر زمین وقف نابینایان است و چهار پنج سال پیش با بهزیستی مکاتبه کردیم و اعلام کردیم که می‌توان یک ساختمان 9 طبقه ساخت تا بهتر بتوانیم به نابینایان خدمات‌رسانی کنیم.

مدیر انجمن اوتیسم در ادامه این نشست از وزارت کار خواست که در نهایی کردن سند اوتیسم همکاری لازم را داشته باشند وزارت بهداشت، رفاه و آموزش و پرورش باید کنار یکدیگر بنشینند و این سند را به امضا برسانند و انجمن نیز می‌تواند در اجرایی کردن این سند همکاری خوبی داشته باشد.

یک پژوهشگر حوزه معلول که دانش‌آموخته دانشگاه تهران نیز بود عدم حمایت‌های مکفی از معلولان، احساس محرومیت اجتماعی معلولان و نگاه پزشکی و اخلاقی به معلولان و نه نگاه اجتماعی، عدم پژوهش‌محوری در این حوزه را از عوامل طرد شدن معلولان از جامعه عنوان کرد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، معاون حمایت و سلامت کمیته امداد امام خمینی (ره) استان گفت: کمیته امداد در راستای تحقق احکام برنامه ششم و به منظور بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود در بدنه مردمی، کوتاه کردن فرایند‌ها، تسهیل در ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات مددکاری و کیفیت زندگی، پرونده مددجویان سالمند استان را به ۶۹ مرکز نیکوکاری واگذار کرد.

حسینی هدف از این اقدام را بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی خیریه‌ها وسازمان‌های مردم نهاد عنوان کرد و افزود: ارائه آموزش‌های چهره به چهره و مؤثر در سبک زندگی، ارائه خدمات مطلوبتر به سالمندان، توانمندسازی خانواده‌های مستعد و افزایش رضایتمندی عمومی از برنامه‌های حوزه حمایت است.

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۵ هزار نفر در البرز از مشاوره ژنتیک
  • تراشه‌های مغزی به‌زودی از رده خارج می‌شوند/ چه بلایی بر سر بیماران می‌آید؟
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • کیفیت خودروهای برقی چینی تأیید و تضمین می شود؟
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • درخواست شهرداری تهران از دولت برای افزایش نرخ معاینه فنی
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟