Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@21:21:15 GMT

۸ اتفاق مهم در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۵۸۷۴

۸ اتفاق مهم در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه

به گزارش الف به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، از دید کارشناسان فوتبالی مراکشی در این دوره از رقابت های جام جهانی 2018 روسیه 8 رویداد جالب در انتظار هواداران است.

1-جنگ عرب ها با طعم آرژانتینی

پس از قرعه کشی تیم عربستان سعودی با قرار گرفتن در گروه A با روسیه و اروگوئه و مصر هم گروه شد.

در این گروه دو تیم مصر و عربستان در حالی با هم رو در رو می شوند که مربیان هر دو تیم از یک کشور و اهل آرژانتین هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آنتونیو پیزی سرمربی جدید عربستان و هکتور کوپر سرمربی مصر در این گروه برای صعود با هم می جنگند و از نظر مراکشی ها این رقابت جنگ عرب ها با طعم آرژانتینی است.

2-مبارزه کریس رونالدو مقابل ماتادورها

در گروه هم پرتغال با اسپانیا و ایران و مراکش هم گروه شده است.

کریس رونالدو ستاره پرتغالی که در لیگ اسپانیا و در رئال مادرید بازی می کند اکنون مجبور است که مقابل هم تیمی هایش بازی کند.این دو تیم در جام جهانی 2010 هم با هم رو در رو شدن و در نهایت گل داوید ویا باعث شد تا پرتغالی ها از رقابت ها حذف گردد.

این بار رونالدو با هدف انتقام به جام جهانی میاد و با ماتادورها رو به رو می شود.

3-مثلث خنثی

در گروه C هم پرو و دانمارک، استرالیا و فرانسه قرار گرفتند.سه تیم اول مثلثی هستند که فرانسه در راس آن قرار گرفته. در این گروه فقط می توان گفت صعود فرانسه حتمی است اما صعود سه تیم دیگر غیر قابل پیش بینی است.

4-جنگ دوستان و دشمنان

در گروه D هم آرژانتین و کرواسی و ایسلند و نیجریه هم گروه شدند.

لیونل مسی و ایوان راکیتیچ دو هم تیمی که رابطه دوستانه خوبی با یکدیگر دارند، در جام جهانی مجبورند که مقابل هم قرار بگیرند چون یکی در تیم آرژانتین و دیگری در کرواسی است.از سوی دیگر لوکا مودریچ ملی پوش کرواته ا در باشگاه رئال مادرید است و از طرفی دشمن مسی است اما مجبور است تا با ایوان راکیتیچ کنار بیاد.

4-جنگ نیمار با کیلور ناواس

برزیل هم در گروه E با سوئیس و کاستاریکا و صربستان هم گروه شده است.

ستاره برزیلی زمانیکه در لالیگا بود،کیلور ناواس دروازه بان کاستاریکایی رئال مادرید یکی از دشمنان وی محسوب می شد.اکنون که این دو هم گروه شده اند دشمنی شان به باشگاه ختم نمی شود بلکه به جام جهانی هم کشیده شده است.

5-انتقام مکزیک از آلمان بعد از 31 سال

در گروه ،چهار تیم آلمان و مکزیک سوئد و کره جنوبی هم گروه شدند.

در این گروه تیم مکزیک قصد دارد تا بعد از 31 سال انتقامش را از آلمان بگیرد.

31 سال پیش در جام جهانی 1986 دو تیم آلمان غربی و مکزیک به مرحله یک چهارم نهایی صعود کردند اما آلمان توانست با ضربات پنالتی مکزیک را کنار بزند و به نیمه نهایی صعود کند. 

6-جنگ مارتینز با انگلیسی ها

یورو 2016 یکی از بدترین دوره ها برای اتحادیه فوتبال انگلیس است. این تیم از رقابت های یورو 2016 خاطره خوبی ندارد چرا که در این مسابقات تحقیر شد. "روی هاجسون" سرمربی آن موقع از سمتش استعفا داد و نامزد مشخصی برای سه شیرها وجود نداشت.

نام روبرتو مارتینز اسپانیایی در لیست دیده می شد در آن زمان او بهترین گزینه برای تیم ملی بود چون سابقه مربیگری در اورتون و سوانسی را داشت و زبان فوتبال انگلیس را بلد بود اما ناگهان سر و کله گرت ساوتگیت پیدا شد و این سمت به او محول گردید.

و مارتینز سرمربی بلژیک شد. اکنون وقت آن رسیده که مارتینز خودی نشان دهد و در جنگ با انگلیس پیروز میدان باشد.

در گروه G ،انگلیس و بلژیک و تونس و پاناما هم گروهند.

7-رویارویی لواندوفسکی و فالکائو جنگ جوانان

قرار گرفتن 4 تیم کلمبیا و لهستان سنگال و ژاپن در گروه H این گروه را جنگ جوانان نامیدند.

دو ستاره جوان روبرتو لواندوفسکی لهستانی و رادامل فالکائو کلمبیایی می توانند رقابت فوق العاده ای را به نمایش بگذارند.

ملی پوش لهستانی در این فصل 16 گل است و کلمبیایی 13 گل بنابراین هواداران می توانند جنگ پر گلی را از این دو شاهد باشند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران

پارلمان آلمان، پیشنهاد تحریم‌های جامع‌تر اتحادیه اروپا و قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست تروریسم را رد کرد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: به گزارش دویچه‌وله، این پیشنهاد را اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان دادند. فراکسیون پارلمانی این دو حزب خواستار اتخاذ رویکرد سخت‌گیرانه‌تر و بازنگری در سیاست نسبت به ایران است. اما دو پیشنهاد این فراکسیون، در پارلمان آلمان رای نیاورد و سایر احزاب با آن مخالفت کردند. طرح آنها قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی و تحریم‌های جامع‌تر در سطح اتحادیه اروپا بود.

یوهان دیوید وادفول، یکی از نمایندگان این فراکسیون از این که آلمان همچنان بزرگ‌ترین شریک تجاری اتحادیه اروپا با ایران است، انتقاد کرد و آن را «بن‌بست سیاست آلمان در قبال ایران» خواند. نیلس اشمیت، نماینده حزب سوسیال دموکرات در واکنش به انتقادهای این فراکسیون گفت: «بقای ایران به تجارت با آلمان بستگی دارد.» او تاکید کرد که دیپلماسی همچنان مسیر درست «برای جلوگیری از برنامه هسته‌ای ایران» است و پرسید که جایگزین احزاب یادشده «برای جلوگیری از بمب هسته‌ای ایران چیست؟»

لامیا کادور از حزب‌سبزها هم اتهام مماشات با ایران را رد کرد و از ۱۰ بسته تحریمی علیه ایران از سال ۲۰۲۲، احضار سفیر ایران و ارجاع پرونده ایران به شورای حقوق بشر سخن گفت.

رناتا آلت از حزب دموکرات‌های آزاد هم حملات موشکی ایران به اسرائیل را یک نقطه عطف دانست. او به تحریم‌های متعدد اتحادیه اروپا از سال ۲۰۱۱ اشاره کرد و گفت: «مشکل این است که ایران، این تحریم‌ها را دور می‌زند. بیش از نیمی از صادرات ایران به چین و ترکیه است. باید اقدام قوی‌تری علیه تجاوزات ایران و برنامه موشکی آن انجام دهیم».

گروه پارلمانی اتحادیه احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی از دولت آلمان خواست تا پیش‌نویس بسته تحریمی جامعی علیه ایران را در چارچوب اتحادیه اروپا ارائه کند. نمایندگان این فراکسیون تاکید کردند که اروپا تا رسیدن به این هدف هنوز راه طولانی در پیش دارد و دولت آلمان به جای انتقاد کردن از ایران در پلتفرم ایکس (توئیتر سابق) باید پیشتاز اقداماتی تاثیرگذار علیه آن در اتحادیه اروپا باشد.

تحریم گروه‌های مورد حمایت ایران، تحریم‌های تجاری بیشتر، دشوارتر کردن تأمین مالی سپاه پاسداران و رویکرد سخت‌گیرانه‌تر به انتقال فناوری و همچنین تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ به‌عنوان مرکزی برای عملیات سپاه پاسداران در آلمان، موارد دیگری است که در این پیشنهاد آمده است.

گفتنی است که نمایندگان پارلمان اروپا اخیرا با تصویب قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل را شدیداً محکوم کردند و خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در فهرست سازمان‌ها و گروه‌های تروریستی شدند. این در حالی است که دولت‌های اروپایی و پارلمان اروپا ظرف هفت ماه گذشته نسبت به نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه و همچنین اقدامات تروریستی اسرائیل در سوریه از جمله علیه سفارت ایران، سکوت اختیار کرده‌اند. نمایندگان پارلمان اروپا همچنین خواستار گسترش تحریم‌ها علیه رژیم اسلامی به ویژه در عرصه‌های نفت و بانک شدند. آنان همچنین از اتحادیه اروپا خواستند که نقض توافق هسته‌ای از سوی ایران و نقش آن در بی‌ثبات کردن خاورمیانه به ویژه از خلال حمایت از گروه حماس را تأیید کند. یادآور می‌شود طرف اروپایی پس از خروج آمریکا از برجام، خود را در حد پادوی بی‌اختیار آمریکا پایین آورد و به ایران اعلام کرد که قادر به انجام تعهدات ضد تحریمی و خرید نفت ایران یا تجارت متقابل حتی در حد فروش دارو نیست. بنابراین ایران پس از دو سال خویشتنداری اقدام به توقف اجرای تعهدات برجامی کرد.

دیگر خبرها

  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • استقبال موسیالا از پیوستن امباپه به بایرن مونیخ
  • موسیالا: اگر به من بود می‌گفتم ام‌باپه به بایرن بیاید
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است