Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازیار جهانبخشی سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با بیان اینکه تعداد طبقات هر ساختمان باید متناسب با حد گذر خیابان ها باشد گفت: شهرداری اهواز به دلیل عدم توانایی در درآمدزایی، به تراکم فروشی در یک منطقه خاص روی آورد.
عضو شورای شهر با تاکید بر اینکه این رویه باید از بین برود تصریح کرد: به دنبال ایجاد بسته های تشویقی مانند کاهش درصد عوارض برای سایر نقاط شهر که ساخت و ساز در آنها کمتر رونق گرفته ،هستیم تا علاوه بر رشد منطقه ای شاهد کاهش تراکم فروشی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه به معاونت شهرسازی نیز درخصوص مدیریت این امر تذکر داده شده گفت: از یکسو زیرساخت های شهری برای پذیرش حجم بالایی از جمعیت ضعیف است و از سویی دیگر شهرداری همچنان به درآمدهای حاصل از ساخت و ساز نیاز دارد از همین رو می توان پیشنهاد ساخت برخی واحدهای دوبلکس در ساختمان های چند طبقه را داد تا علاوه بر کاهش تراکم در هر ساختمان درآمدهای شهرداری تامین شود.
عضو شورای شهر اهواز در بخشی دیگر از سخنان خود با بیان اینکه از ظرفیت عظیمی مانند رودخانه کارون به درستی استفاده نشده اظهار کرد: نه تنها از این فرصت استفاده نشده بلکه رودخانه کارون توسط عوامل مختلف آلوده شده است.
وی علت اصلی عدم توسعه جاده ساحلی اهواز را قوانین سخت گیرانه بر سر راه سرمایه گذاران خواند و افزود: هر سرمایه گذاری که قصد ایجاد فعالیت در به کلانشهر اهواز را دارد باید از 25 دستگاه مختلف استعلام بگیرد که همین امر باعث طولانی شدن زمان صدور مجوز می شود.
جهانبخشی با اشاره به اینکه این امر باعث دلسردی سرمایه گذاران می شود اظهار کرد: با چند سرمایه گذار در تهران رایزنی هایی برای وورد به اهواز صورت گرفت اما همچنان به دلیل قوانین سخت گیرانه موانعی وجود دارد.
وی با بیان اینکه مجوز فعالیت بخش خصوصی پس از طی شدن 150 فرآیند مختلف صادر می شود خاطر نشان کرد: همین امر باعث بی انگیزگی سرمایه گذاران می شود، اگر تشریفات اداری کاهش یابد قطعا باوجود ظرفیتی مانند کارون می توان شاهد یک شهر نمونه بود.
به گزارش ایرنا، چندی پیش طرحی جدید توسط شهرداری منطقه دو اهواز با عنوان اعطای تراکم بیشتر و اضافه شدن یک طبقه به طبقات واحدهای کنونی ابلاغ شد که انتقادات بسیاری را در پی داشت.
نبود تعادل بین جمعیت ساکن و خدمات شهری و زیرساخت ها، مشکلات ترافیکی و کمبود پارکینگ و ایجاد ازدحام در نقاط خاص شهری، بروز انواع آلودگی های زیست محیطی و ترافیکی، مشکلات مربوط به سیمای شهری و احتمال افزایش تلفات انسانی و غیرانسانی در ارتباط با خطرات حوادث غیرمترقبه همچون زلزله می تواند از آثار منفی تراکم فروشی مازاد باشد.
6002
خبرنگار: ندا رضاپور**انتشار: کبری آقازری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۹۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۹۰ درصد آبگرفتگی‌های ناشی از بارندگی در اهواز

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، علی شمس با اشاره به رفع ۹۰ درصد آبگرفتگی‌های شهر ناشی از بارندگی اخیر گفت: تیم‌های عملیاتی شهرداری در تلاش برای رفع مابقی آبگرفتگی‌ها هستند.   وی افزود: در حال حاضر میدان انقلاب منتهی به مسجد الرحمن، کوی گلدشت، سپیدار، خیابان الحدید، رزها، مناطق غربی و جا‌هایی که شبکه فاضلاب ندارند درگیر آبگرفتگی بوده که تا چند ساعت دیگر برطرف خواهد شد.   شمس با بیان اینکه با کار‌های انجام شده از ورود آب به داخل منازل جلوگیری شد، ادامه داد: در صورتی که امشب بارندگی جدیدی رخ ندهد، تا پایان شامگاه پنجشنبه تمام آبگرفتگی‌ها رفع و تردد خودرو‌ها به سهولت انجام می‌شود.   معاون خدمات شهری شهرداری اهواز در خصوص سامانه بارشی که از اوایل روز جمعه آغاز خواهد شد، گفت: همه تمهیدات لازم برای بارندگی پیش رو اندیشیده شده و تیم‌های عملیاتی شهرداری به حالت آماده‌باش هستند.   وی می‌گوید: تمام تلاش شهرداری اهواز، کاهش مدت ماندگاری مانداب در مناطق آبگرفته است که با همکاری دیگر دستگاه‌های مربوطه، زمان باقی ماندن آن به مراتب نسبت به سال‌های گذشته کاهش یافته است.   به گفته شمس؛ بامداد امشب یک بارندگی ۲۰ تا ۳۰ میلیمتری در پیش است، همچنین فردا شب نیز موج دیگری از بارندگی‌ها پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • گودبرداری غیراصولی عامل زیرش ساختمان مسکونی در اهواز
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • تشکیل کارگروه مشترک پلیس و شهرداری، برای رفع نواقص نقاط پرتصادف تهران
  • رفع ۹۰ درصد آبگرفتگی‌های ناشی از بارندگی در اهواز