Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم گفت: در صورت تامین اعتبارهای لازم برای تکمیل نمایشگاه دائمی فرش استان قم، این نمایشگاه تا پایان سال جاری به بهره برداری می ‌رسد.

به گزارش ایرنا، محمود سیجانی روز سه شنبه در آیین افتتاح چهاردهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم در سالن بعثت فرهنگسرای جوان قم اظهار کرد: با موافقت اعضای ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، طرح نمایشگاه دائمی فرش دستباف قم به عنوان یک طرح اقتصاد مقاومتی مورد موافقت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به دغدغه مسئولان و نمایندگان استان در این زمینه گفت: در تکمیل این طرح، عزمی وجود دارد و در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی نیز تاکید شد تا نیازهای این طرح به منظور رونق فرش تامین شود.
وی با اشاره به برگزاری نخستین جلسه کارگروه تکمیل نمایشگاه دائمی فرش قم بیان کرد: در زمینه مسیر دسترسی، ایجاد زیرساخت های مورد نیاز و اعتبارهای لازم همراهی خوبی وجود دارد و امیدواریم این نمایشگاه که مورد مطالبه این صنف است را در صورت تامین اعتبار تا پایان سال به بهره برداری برسانیم.
نمایشگاه دائمی فرش استان قم با 80 درصد پیشرفت فیزیکی در آزادراه قم - تهران و نزدیک ورودی شهر قم در حال ساخت است.
وی در ادامه به اهمیت نقدینگی در صنعت فرش اشاره و اظهار کرد: به خاطر اهمیت این صنعت در ستاد تسهیل استان، فرش را به عنوان یک اولویت قرار دادیم و پذیرش نیز شروع شده است و در کارگروه اشتغال نیز یکی از رَسته هایی که مورد تایید برای اولویت دریافت تسهیلات قرار گرفت، صنعت فرش بود.
وی خاطرنشان کرد: در سال جاری یکی از واحدهای تولیدی فرش قم با 20 میلیون دلار صادرات توانست در میان 25 رتبه برتر در سطح ملی قرار بگیرد که این برای استان قم مایه افتخار است و تلاش می کنیم تا با رونق صادرات فرش، این صنعت به جایگاه اصلی خود بازگردد.

** رئیس اتحادیه تولید و فروش فرش دستباف استان قم نیز در این جلسه اعلام کرد: چهاردهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم در نمایشگاه دائمی استان قم با 127 غرفه که 70 غرفه آن در سالن و بقیه در چادر جنب نمایشگاه قرار دارد تا 18 آذرماه جاری آماده بازدید هم وطنان است.
رضا بلندیان با بیان این که تلاش های بسیاری در راستای تولید و عرضه قالی ‌های تمام ابریشم که در ایران اول است و در جهان نیز حرف برای گفتن دارد انجام می ‌شود، افزود: متاسفانه در سال ‌های اخیر به دلیل نبود تسهیلات مناسب برای تولیدکنندگان و مشکلات اقتصادی کشور صادرات فرش دستباف با رُکود مواجه شده، به همین علت نیازمند حمایت است.
هم اکنون 27 هزار بافنده، 350 واحد تولیدی، 130 واحد فروش، 10 کارگاه رنگرزی، 40 کارگاه قالیشویی و 31 کارگاه تعمیر و مرمت، تحت نظارت اتحادیه فرش دستباف قم فعالیت می کنند؛ هم چنین انجمن هنرمندان طراح و نقاش فرش قم دارای 200 عضو و اتحادیه تعاونی های تولیدکننده فرش دستباف روستایی استان قم دارای پنج هزار بافنده است.
چهاردهمین نمایشگاه فرش دستباف استان قم با 127 غرفه از فعالان این صنعت، 14 تا 18 آذر ماه جاری، ساعت 15 تا 21 در محل دائمی نمایشگاه های استان قم واقع در انتهای بلوار امام موسی صدر (خاکفرج) برای بازدید عموم دائر است.
7406/ 1175 خبرنگار: عباس منجمی ** انتشاردهنده: رضا علیمحمدی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۱۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات

مهران فاطمی استاندار یزد درباره وضعیت صنعت فرش استان تصریح کرد: نابود شدن صنعت فرش قصه پرغصه‌ای است و باید همکاران دفتر اقتصادی و انجمن فرش این موضوع را پیگیری کنند.

وی با اشاره به نگاه استان مبنی بر حرکت به سمت دانش بنیان و توسعه نساجی گفت: ما محدود کردن صنایع آلاینده پرآبخواه در استان را در پیش گرفتیم و در محور مهریز ـ عقدا کاهش هزار و ۸۰۰ مجوز را انجام دادیم.

فاطمی، در خصوص تامین مالی واحد‌های نساجی اظهار داشت: از تسهیلات سفر رئیس جمهور به یزد، هزار میلیارد تومان به نوسازی نساجی اختصاص یافته و امسال هم ۳۰ درصد تسهیلات تبصره‌ای به بخش نساجی اختصاص می‌دهیم.

استاندار همچنین خاطرنشان ساخت که ساختمان مرکز نوآوری نساجی برای تربیت نیروی انسانی ماهر را تامین می‌کنیم و تجهیز آن برعهده بخش خصوصی است تا در اول مهرماه آماده باشد.

فاطمی در خصوص راه اندازی دهکده نساجی هم گفت: این دهکده با مشکلات قانونی مواجه است و همچنین به ۱۰ هکتار زمین نیاز دارد. جانمایی زمین را مشخص کنید تا زمین در اولین فرصت تامین شود.

وی با اشاره به سابقه پنج دهه استفاده استان از معادن افزود: این در حالی است که قدمت نساجی ما به بیش از ۱۰۰ سال می‌رسد، ولی با وجود داشتن نخبه و دانشگاه و فناوری همچنان واردکننده ماشین آلات نساجی و معدن هستیم که باید در این خصوص تدبیری اندیشید.

گرجی مدیرکل دفتر صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت هم در این نشست موضوع پارچه را دغدغه اصلی حوزه کاری خود دانست و گفت: بخشی از واردات پارچه به صورت قاچاق انجام می‌شود و در این خصوص سال گذشته اقدامات را شروع کردیم و باید در قالب یک کارگروه به راه حل اجرایی رسید.

در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی مسائل و مشکلات صنعت نساجی یزد نیز افزایش واردات صنایع نساجی، کمبود منابع ارزی، دو نرخی بودن ارز برای صنعت نساجی و تبدیل تولیدکنندگان نساجی به وارد کننده مطرح شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • اعلام برنامه دولت درباره کالابرگ | یک هفته تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • تار و پود‌های صنعت فرش یزد در گره مشکلات
  • حماس : پایان هر توافقی باید تضمین‌ کننده آتش‌ بس دائمی باشد
  • حماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشد
  • دبیرکل سازمان ملل: متعهد به صلح بر اساس پایان اشغال هستیم