Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@05:08:42 GMT

منابع طبیعی بستر حیات و توسعه پایدار

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۱۷۱۹۰

منابع طبیعی بستر حیات و توسعه پایدار

به گزارش ایلنا، خلیل آقایی رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در مراسم معارفه خود به عنوان رییس سازمان جنگل ها، مراتع و ابخیزداری کشور خاطر نشان کرد: اگر در انجام کارها عشق وجود داشته باشد قطعاً کارها آسان خواهد بود و آن مادری که ماشین را بلند کرد و فرزند خود را از زیرآن بیرون کشید تنها عشق بود که به او قدرت و نیرو داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقایی گفت: سازمان جنگل ها و مراتع نیروها و کارشناسان متخصص و دارای تجربه بسیار دارد و باید برای توسعه پایدار منابع طبیعی راه حل ارائه کنیم و این ما هستیم که باید بگوییم چگونه می توان جنگل ها و مراتع را حفظ کرد و از فرسایش خاک جلوگیری نمود.

وی تصریح کرد: نباید خودمان را ضعیف جلوه دهیم و دچار روزمرگی شویم زیرا منابع طبیعی و طبیعت با همه زیبایی هایی که دارد عرصه روزمرگی نیست و ما برای پویایی منابع طبیعی قدم های زیادی داریم که باید برداریم و جلو برویم.

آقایی همچنین خاطر نشان کرد: به جرات اعلام می کنم که یکی از بزرگترین دغدغه مهندس حجتی (وزیر جهاد کشاورزی) حفظ منابع طبیعی بویژه جنگل ها و مراتع است و در این رابطه مستقیماً با مقام معظم رهبری در ارتباط است.

آنچه انجام شد سهم کارکنان است

رییس سابق سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در مراسم تودیع خود در جمع کارکنان و مدیران منابع طبیعی ستادی و استانی گفت: آنچه آرزوی ما بود و در شان کارکنان منابع طبیعی بود نتوانستیم به خوبی به آن دست پیدا کنیم اما آنچه در بضاعت ما بود تلاش کردیم که انجام شود.

خدا کرم جلالی اظهار امیدواری کرد مهندس آقایی که سکان سازمان جنگل ها را در دست گرفته اند با تجارب و روابط عمومی خوبی که دارند با کمک کارشناسان و متخصصان و اندیشمندان می توانند توفیق حاصل کنند.

وی منابع طبیعی را شغلی پرخطر دانست که تعطیلی پذیر نیست و عمده دست اندازی های افراد فرصت طلب و آتش سوزی های بوقوع پیوسته درعرصه های منابع طبیعی در ایام تعطیلات است.

جلالی یادآور شد: سازمان جنگل ها برای حراست از منابع طبیعی کشور تاکنون تاوان سنگینی را پرداخت کرده و در این راه ۱۴ شهید و ۵۲۰ مصدوم، مجروح و قطع نخاعی داده است.

رییس سابق سازمان جنگل ها در ادامه ارزش دو میلیون هکتار جنگل های شمال کشور را معادل نفت ایران دانست و یادآور شد:عنایت رهبر معظم انقلاب، دولت و مجلس از این سرمایه عظیم خدادادی قابل توجه و چشمگیر است.

توجه ویژه مسئولین طراز اول نظام به منابع طبیعی

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت جهاد کشاورزی در مراسم معارفه رییس جدید سازمان جنگل ها گفت: یکی از شانس های آدمی در زندگی این است که خدمت اش را کجا سپری نماید.

محمدعلی جوادی افزود: وقتی اسم سازمان جنگل ها می آید نخستین چیزی که در ذهن آدمی تداعی می شود جنگل، مرتع و آبخیزداری است و همه اینها موهبت است.

به گفته جوادی، مسئولین طراز اول نظام امروز از سر دلسوزی توجه ویژه ای نسبت به حفظ و اهمیت منابع طبیعی دارند و همه در عدم تخریب و توسعه آن وحدت نظر دارند.

وی یکی از کارهای اساسی دولت دوازدهم و وزارت جهاد کشاورزی را توجه به نیروی انسانی و تربیت مدیران جوان در دستگاه ها و سازمان ها دانست.

 

طباطبایی نژاد گفت: جلالی بسیار وقت شناس بود و از جمله مدیری نبود که بیشتر اوقات خود را در سفر های خارجی بگذراند بلکه همیشه در مجامع مختلف از مجلس گرفته تا جاهای دیگر به عنوان حامی منابع طبیعی حضور داشت.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۷۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع