Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی با اعلام برنامه‌های مرکز در جهت ترویج اندیشه‌های امام (ره)، از راه‌اندازی پژوهشکده حضرت امام‌خمینی (ره) در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر اکبر اشرفی با بیان اینکه برنامه‌های این مرکز برای ترویج اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) دارای چند بعد است، گفت: یک بعد مهم از برنامه‌های ما، راه‌اندازی پژوهشکده حضرت امام خمینی (ره) در آینده نزدیک است که مجوز تاسیس این پژوهشکده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه صادر و مراحل اجرایی آن آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا در مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی، فراخوانی مبنی بر جذب اعضای هیات علمی تمام‌وقت دانشگاه آزاد اسلامی تهیه شده که بر اساس این فراخوان، اعضای هیات علمی دانشگاه در رشته‌های علوم سیاسی، فلسفه و کلام، حقوق و فقه و مبانی حقوق اسلامی می‌توانند درخواست‌های خود را برای جذب در پژوهشکده، ارسال کنند تا پس از بررسی و جذب اعضای هیات علمی، این پژوهشکده فعال شود.

دکتر اشرفی در ادامه با اشاره به ایجاد گروه‌های علمی در پژوهشکده امام خمینی (ره) گفت: از طریق این گروه‌های پژوهشی کتاب‌های مرتبط با اندیشه‌های حضرت امام (ره) طراحی، تدوین و منتشر خواهد شد.

انتشار فصلنامه پژوهش‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی

دکتر اشرفی با بیان اینکه راه‌اندازی پژوهشکده حضرت امام‌خمینی (ره) اولین و مهم‌ترین اولویت ما در این مرکز است، گفت: پس از فعال شدن این پژوهشکده، دومین اولویت ما انتشار فصلنامه با نام «پژوهش‌های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی» است. این فصلنامه در صورت اخذ مجوز از سازمان مرکزی، پس از انتشار دو شماره، مجوز علمی و پژوهشی آن از وزارت علوم اخذ و به صورت یک فصلنامه علمی و پژوهشی منتشر خواهد شد.

رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: این فصلنامه در انتشار آراء و اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی و کل کشور تاثیرگذار خواهد بود.

انعقاد قراردادهای پژوهشی

دکتر اشرفی با اشاره به یکی دیگر از اولویت‌های کاری مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی گفت: امضای قرارداد با پژوهشگران مختلف در موضوعات مرتبط با اندیشه‌ها و دیدگاه‌های امام خمینی (ره) از دیگر فعالیت‌های این مرکز خواهد بود. این موضوع تنها منحصر به دانشگاه آزاد اسلامی نیست، بلکه تمامی علاقه‌مندان و پژوهشگران در دانشگاه‌های دولتی و آزاد می‌توانند با مرکز همکاری کرده و محصول کار تولیدی خود را به صورت کتاب منتشر کنند.

تکمیل کتاب وصیت‌نامه امام خمینی(ره)

وی با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی، نظارت بر تدریس درس «وصیت‌نامه امام خمینی (ره)» در کل دانشگاه است، گفت: هم‌اکنون در حال بررسی کتاب درسی موجود درباره وصیت‌نامه امام خمینی(ره) هستیم تا در صورت نیاز به تکمیل، این کتاب کامل شده و به صورت یک کتاب جدید و به عنوان منبع درسی وصیت‌نامه حضرت امام خمینی (ره) منتشر شود.

تقویت بُعد پژوهشی و علمی مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی

دکتر اشرفی، اولویت بعدی مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی را تقویت بُعد پژوهشی و علمی این مرکز دانست و گفت: برگزاری نشست‌های تخصصی علمی در حوزه اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر برنامه‌های این مرکز خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی شورای مشورتی با حضور متفکران و متخصصان اندیشه‌های امام خمینی (ره) در مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی دانشگاه، گفت: با دعوت از متخصصان این حوزه یک هیأت اندیشه‌ورز ایجاد خواهد شد تا در اتخاذ تصمیمات تخصصی مشورت‌گیری شود.

رئیس مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی با اشاره به همایش مدرسان وصیت‌نامه امام خمینی (ره) در دانشگاه، گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری این همایش در ماه‌های گذشته صورت گرفته است. بیش از 200 مقاله از سوی مدرسان وصیت‌نامه امام خمینی(ره) ارسال شده که پس از بررسی و در صورت داشتن کیفیت لازم این همایش تا پایان سال برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اشرفی، تقویت سایت اطلاع‌رسانی مرکز فرهنگی دانشگاهی امام‌خمینی (ره) و انقلاب اسلامی به منظور معرفی پژوهش‌ها، کتاب‌ها و مقالات در حوزه اندیشه‌های امام خمینی (ره) را از دیگر برنامه‌های این مرکز دانست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۰۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک از اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) خبر داد.

محمدحسین ساده‌وند در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی، اظهار کرد: اجرای خط ویژه مسیر اتوبوس یک گام اساسی در کاهش آلودگی هوای شهر اراک مبتنی بر توسعه حمل‌ونقل همگانی و کاهش تردد خودروهای شخصی خواهد بود.

وی افزود: در حال حاضر کاهش آلودگی هوای شهر اراک از دغدغه‌های مدیریت شهری، اعضای شورای شهر و شورای ترافیک است؛ بنابراین اقداماتی همچون برقی‌سازی ناوگان اتوبوس و ویژه‌سازی معابر به طور جدی در دستور کار قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک خاطرنشان کرد: با مصوبه شورای ترافیک استان، فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره)، حد فاصل چهارراه دکتر حسابی تا ابتدای خیابان محسنی اجرایی و تکمیل شده است و امتداد آن ظرف دو روز آینده تا چهارراه ولی عصر (عج) اجرا می‌شود.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی (ره) بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان، پس از جمع‌آوری خط ویژه خیابان شهید رجایی و یک‌طرفه شدن این خیابان تا ابتدای ۱۲ متری، جایگزین خط ویژه خیابان شهید رجایی شد.

وی ادامه داد: خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا ابتدای محسنی، به خطوطی که از شمال شرقی و شرق شهر به هسته مرکزی تردد می‌کنند، از جمله کوی صنعتی، فاز یک و دو شهید بهشتی، هپکو، الهیه، امیریه، مسکن، شهرک حضرت ولی عصر (عج) خدمات خواهد داد.

رئیس سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری اراک تاکید کرد: در حال حاضر، ۳۰ دستگاه اتوبوس با وضعیت فعلی از مسیر خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) استفاده می‌کنند که به ازای هر سفر درون شهری، در زمان پیک ترافیک، بین هفت تا ۱۰ دقیقه کاهش زمان سفر را به دنبال خواهد داشت.

ساده‌وند اضافه کرد: خط ویژه مسیر اتوبوس حدفاصل چهار راه ولی عصر (عج) تا گردش به راست خیابان محسنی، فاز نخست خط ویژه خیابان حضرت امام خمینی (ره) است که بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان اجرایی و عملیاتی شده است و در صورتی که با موفقیت همراه باشد، سایر معابری که خط ویژه مصوب دارند همچون خیابان شهید بهشتی، خیابان حضرت امام (ره) از مسجد سیدها تا میدان شورا نیز با نصب جداکننده‌های ترافیکی، احیا و اجرا خواهد شد تا اتوبوس در سریع‌ترین زمان ممکن در شهر تردد داشته باشد.

وی گفت: ایجاد مسیر ویژه خطوط اتوبوس و فراهم شدن زمینه تسریع آمد و شد اتوبوس‌ها بدون گرفتار شدن در ترافیک، موجب پیشگیری از اتلاف وقت مسافران و اقبال آن‌ها به استفاده از اتوبوس به جای خودروی شخصی می‌شود.

کد خبر 749064

دیگر خبرها

  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • طرح «پایش و ارتقای سلامت» اعضای جهاد دانشگاهی سلامت محور است
  • شهید مطهری طلایه دار مبانی فکری انقلاب اسلامی بود
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود