Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيسان جمهوري اسلامي ايران و ترکيه در تماسي تلفني، قدس شريف را بخش لاينفک فلسطين دانستند و با نکوهش شديد تصميم آمريکا، از همه کشورهاي اسلامي و صلح دوست جهان خواستند متحد و يکصدا در برابر اين حرکت بي ثبات کننده و غيرقانوني واشنگتن، بايستند.
العالم - ايران / سياسي
پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري -- حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني روز چهارشنبه در اين تماس تلفني با اشاره به پيشنهاد «رجب طيب اردوغان» براي تشکيل نشست فوق العاده سران کشورهاي عضو سازمان همکاري اسلامي در استانبول و دعوت از وي براي شرکت در اين نشست، افزود: ما معتقديم در شرايط کنوني همه کشورهاي اسلامي بايد متحد و يکصدا در برابر اين تصميم نادرست، غيرقانوني، تحريک آميز و بسيار خطرناک آمريکا، اقدامي جدي انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روحاني با قدرداني از تماس تلفني رييس جمهوري ترکيه، تصريح کرد: امروز يکي از اولويت هاي جهان اسلام، مساله فلسطين، قدس و مقابله با اقدامات نادرست رژيم صهيونيستي است؛ ما همه کشورهاي اسلامي و صلح دوست جهان را دعوت مي کنيم تا در برابر اين اقدامات غيرقانوني، ايستادگي کنند.
رييس جمهوري با بيان اينکه منطقه ما نياز به ثبات و امنيت دارد و اين حرکات نادرست و غيرقانوني مي تواند کشور فلسطين و کل منطقه را به سمت بي ثباتي بکشاند، به بي توجهي رژيم صهيونيستي به تمامي قطعنامه هاي سازمان ملل و ايستادگي در برابر جامعه جهاني اشاره کرد و گفت: بي ترديد مسئوليت مستقيم همه بي ثباتي و ناامني ها، بر عهده رژيم صهيونيستي است.
روحاني، مسئوليت کشورهاي اسلامي و سازمان_جهان_اسلام_تصمیم_ترامپ_را_انکار_حق_فلسطین_دانست">مسلمانان را در اين برهه زماني، نسبت به قدس شريف بسيار سنگين خواند و تصريح کرد: کشورهاي اسلامي و همه کشورهاي آزاده جهان بايد در برابر حرکت و تصميم واشنگتن، به سرعت و در قالبي بازدارنده دست به اقدام بزنند.
رييس جمهوري گفت که جمهوري اسلامي ايران در نشست فوق العاده سران کشورهاي عضو سازمان همکاري اسلامي شرکت خواهد کرد.
روحاني در ابتداي اين تماس تلفني نيز با تبريک خجسته سالروز ميلاد پيامبر اعظم حضرت محمد مصطفي(ص) و همچنين تشکر از ابراز تاسف همتاي ترکيه اي خود از حمله تروريست ها به يکي از پست هاي مرزباني و شهادت يکي از مرزبانان ايراني، گفت: ما آماده ايم همه توان خود را براي تقويت امنيت مرزها و مبارزه قاطع با تروريست ها بکار بگيريم.
رييس جمهوري ترکيه نيز در اين تماس تلفني با ابراز تاسف از شهادت يکي از مرزبانان ايراني در حمله تروريست ها گفت: اين حادثه به ما نشان داد که گسترش همکاري دو کشور در مبارزه با تروريسم اهميت ويژه اي دارد.
«رجب طيب اردوغان» در ادامه به تصميم رييس جمهوري آمريکا براي اعلام قدس به عنوان پايتخت رژيم اسرائيل اشاره و گفت: اين تصميم نگران کننده و جسارت ترامپ، ناشي از اختلافات داخلي در جهان اسلام است و اکنون جهان اسلام بايد يکصدا وحدت خود را نشان داده و با اين حرکت، مخالفت کند.
رييس جمهور ترکيه تاکيد کرد که اين حرکت آمريکا نقض حقوق بشر و همه تصميمات سازمان ملل متحد درباره قدس شريف است.
وي با بيان اينکه «کسي که در منطقه ثبات را مي خواهد نبايد فراموش کند که قدس نقش کليدي در منطقه و جهان دارد»، گفت: ترکيه به عنوان رييس دوره اي سازمان همکاري اسلامي خواهان برگزاري اجلاس فوق العاده سران اين سازمان در روزهاي آتي است.
رييس جمهور ترکيه اظهار داشت: اين مساله و مشکل واقعا باعث تشديد درگيري ها و حوادث بدي در منطقه خواهد شد و جهان اسلام بايد وحدت و يکپارچگي خود را در قبال اين موضوع به جهانيان اعلام کند.
با وجود مخالفت هاي گسترده جهاني و منطقه اي، رئيس جمهوري آمريکا قرار است امروز (چهارشنبه) تصميم خود را براي به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي و شروع روند انتقال سفارت اين کشور از تل آويو به قدس را که کنگره آمريکا در 23 اکتبر 1995 اتخاذ کرده است، اعلام کند.
دولت هاي مختلف آمريکا از آن زمان تاکنون از اجراي اين مصوبه کنگره امتناع کرده اند اما ترامپ براساس وعده هايش در تبليغات انتخابات رياست جمهوري آمريکا قصد دارد اين مصوبه را اجرا کند.
کاخ سفيد تاکنون اجراي اين مصوبه را هر شش ماه يکبار به تاخير انداخته است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۲۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»

نشست سازمان بین المللی همکاری های اقتصادی (اکو) با موضوع «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم نمایندگان عالی رتبه کشورهای عضو سازمان از جمله دبیرکل اکو، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان حضور داشته و سخنرانی کردند. 

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با تاکید بر اینکه پیوندهای نزدیک فرهنگی و تاریخی کشورهای عضو و قابلیت های فراوان  آن‌ها در تمامی حوزه ها، بستر مناسبی را برای همکاری فراهم نموده است که گردشگری از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید. 

وی افزود: به‌رغم شکل‌گیری مرزهای جغرافیایی، همگرایی منطقه‌ای و کم کردن فاصله‌ها در بسیاری موارد موانع بی‌شماری را از سر راه ملت‌های منطقه برداشته است.  

دیپلمات کشورمان با تاکید بر این مهم که جمهوری اسلامی ایران همواره پایبند به سیاست حسن همجواری و پیوند دوستانه با همسایگان خود است، از همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌کند.

اسکندری با اشاره به تجربه پایتخت گردشگری اکو در اردبیل در سال ۲۰۲۲ و شهر ساری در سال۲۰۲۳، همکاری کشورهای عضو در معرفی قابلیت های گردشگری یکدیگر را موجب شکل‌گیری همکاری‌های موثر در میان بخش‌های خصوصی فعال در گردشگری کشورهای عضو برشمردند و بر اهمیت نقش مدیران گردشگری در بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین نقش حیاتی تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با اشاره به اینکه ایران نیز مانند سایر کشورهای عضو از قابلیت‌های گردشگری در حوزه های مختلفی برخوردار می باشد، بر نقش گردشگری سلامت به ویژه در بخش درمان، گردشگری فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی، گسترش بازارهای خرید مرزی و انجام کمپین‌های تبلیغاتی بر روی مقاصدی که پیشینه تاریخی مشترکی با یکدیگر دراند را از جمله راهکارهای گسترش و تعمیق روابط فیمابین کشورهای عضو برشمرد. 

همچنین اسکندری به منظور بهبود شرایط در آینده سازمان پیشنهاداتی را به شرح ذیل مطرح کرد:

۱. راه‌اندازی پلتفرم های مشترک دیجیتالی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۲. افزایش همکاری و تعامل میان اعضاء در جهت تقویت بازاریابی و تبلیغات به منظور معرفی ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو
۳. تقویت شبکه حمل و نقل میان کشورهای عضو
۴. استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت به ویژه در حوزه درمان
۵. برگزاری تور های آشنا سازی تورگردانان با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو. 

در پایان نشست اعضا با صدور بیانیه‌ای «شهرسبز» را به عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۴ نامیدند.

لازم به ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی یک سازمان منطقه‌ای بین دولتی اقتصادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی تشکیل و کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان اعضای این سازمان می باشند و هفت کشور قزاقستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در سال ۱۹۹۲ میلادی به طور داوطلبانه به سازمان همکاری اقتصادی پیوستند ‌و در حال حاضر عضو ناظر سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از فلسطین
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل