Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، جوان است و تازه نفس. سابقه حضورش در کلاس درس به دو سال هم نرسیده اما در همین مدت کوتاه, گام های بزرگی را برداشته برای کودکانی که غبار محرومیت روزهای شیرین تحصیل را به کامشان ننشانده است.

تلاش می‌کند برای کودکانی که محرومیت باعث شده است حق نادیده‌شان از سال‌های مدرسه و عدالت مهم تلقی نشود, روزهای پرامید را نوید دهد؛‌کودکانی که این معلم رنج حمل بار سنگین چوب بر دوش هایشان را دیده و حالا سعی دارد مرهمی باشد بر دستان کوچکشان تا حداقل روزهای تحصیل برایشان همراه با سختی نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* دانش آموزان برای گرم کردن خود و خانواده به صحرا رفته و خار جمع می‌کنند

با عشق و علاقه از دانش‌آموزانی سخن می‌گوید که حالا سال دوم فعالیتش در شغل معلمی را با آنها می‌گذراند, دانش آموزانی که نسبت به آنها احساس دِین دارد و وظیفه خود را فقط تدریس صرف نمی‌داند بلکه عزمش را جزم کرده است تا برای رفع محرومیتشان گام بردارد.

"علی تیرگیر" معلم جوانی است که بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه فرهنگیان خودش داوطلب می‌شود در مناطق عشایری استان چهار محال و بختیاری معلمی را آغاز کند و حالا دو سال است که معلم دانش‌آموزان مناطق روستایی و صعب‌العبور است.

* معلم در حال کوتاه کردن موهای یکی از دانش‌‌آموزان

آنگونه که تعریف می‌کند، سال 95 با درخواست خودش برای معلمی به روستای شاه حسینی استان چهارمحال و بختیاری می‌آید و وقتی مشکلات و محرومیت‌های اهالی روستا را مشاهده می‌کند، نمی‌تواند نسبت به آنها بی‌تفاوت باشد بنابراین تلاش می‌کند با جذب خیران فکری به حال روستا کند؛ کلاس درس او و شاگردانش کانکسی است که شب‌ها محل خواب او و صبح‌ها کلاس درسش است. کلاسی که در محوطه‌ای خاکی و بدون هر گونه امکاناتی مستقر است بنابراین با هزینه شخصی خود دور مدرسه (کانکس) دیوار می‌کشد و وسایل بازی مثل برای شاگردانش نصب می‌کند.

*کانکسی که کلاس درس دانش‌آموزان است و معلم نیز شب‌ها در آن می‌خوابد

روستای نساء کوه در مجاورت روستای او قرار دارد، دانش‌آموزان نساءکوه به دلیل نبود مدرسه به روستای آنها می‌آیند اما مسیر رفت‌وآمد به مدرسه چندان هم آسان نیست؛ آنها برای رسیدن به کلاس درس باید از رودخانه خروشان و پرخطری عبور کنند که هیچ پل یا جاده‌ای برای دسترسی ندارد و مجبورند با استفاده از یک طناب از این سوی رودخانه به آن سوی رودخانه بروند تا به مدرسه برسند.

* معلم و دانش‌آموزان برای رفتن به مدرسه باید با طناب از روی رودخانه عبور کنند

علی تیرگیر در توضیح این ماجرا به تسنیم می‌گوید: رفت‌وآمد دانش‌آموزان به این روش با مشکلات بسیاری همراه بود به خصوص اینکه آنها دانش‌آموزان دبستانی هستند و برای انجام این خطر بسیار کوچکند، هر لحظه ممکن بود طناب پاره شود و آنها به رودخانه بیفتند بنابراین برای تامین امنیت آنها در مرحله نخست طناب را تبدیل به سیم بکسل و گهواره‌ای را تهیه کردم تا دانش آموزان داخل آن نشسته و از این سمت رودخانه به سمت دیگر بیایند.

وقتی تلاش او برای ساخت جاده بی نتیجه ماند و هیچ نهادی حاضر به ساخت جاده یا نصب پل بر روی رودخانه نشد، خود آستین‌ها را بالا زدو اقدام به ساخت مدرسه‌ای کرد که حالا می‌توان گفت کوچکترین مدرسه ایران با یک کلاس درس است.

ساخت این مدرسه که می‌توان لقب کوچکترین مدرسه ایران را به آن داد چندان هم آسان نبود و مصالح مورد نیاز به سختی و با استفاده از حیوانات حمل شد تا هفته آینده تلاش این معلم با دیدن لبخند شاگردانش و تحصیل آنها در کلاس درس بدون نیاز به عبور از رودخانه خروشان نتیجه دهد.

این معلم جوان نه تنها برای شاگردانش بلکه برای تمام دانش آموزان روستای تلاش می‌کند و با تلاش او مدرسه شبانه‌روزی که 5 سال به دلیل هزینه‌ها تعطیل بود از مهر امسال راه اندازی و حدود 100 دانش آموز جذب شدند  اما باز هم به دلیل نبود سرانه برای مدرسه, 30 دانش‌آموز  مدرسه را ترک کردند چرا که خانواده پولی را برای تامین هزینه‌های تحصیل ندارند.

* مدرسه شبانه‌روزی بعد از 5 سال تعطیلی با تلاش معلم افتتاح شد

او برای راه اندازی مدرسه شبانه روزی روستا با دانشگاه صنعتی اصفهان و چند خیر وارد مذاکره شد تا بتواند مجدد دانش آموزان را به مدرسه‌ای بازگرداند که 5 سال تعطیل بود.

و حالا با تلاش این معلم جوان و مذاکره با خیران قرار شد در آینده‌ای نزدیک با ورود آنها به این منطقه تمام مشکلات آموزشی او و شاگردانش و تمام روستاهای همجوار رفع شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، در استان همدان هم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از سال ۱۳۴۴ اقدام به راه اندازی کتابخانه‌ سیار کرده که اکنون به ۳ اکیپ رسیده است.

با یک گروه کتابخانه‌ سیار همراه شدیم و به روستای طاس تپه‌ کبودراهنگ رفتیم و برنامه‌ها را از نزدیک دیدیم.

میلاد عربی، مدیر مدرسه بویاقچی گفت: این مدرسه‌ ابتدایی دارای ۴۲ دانش آموز دختر و پسر در ۶ پایه است و دانش آموزان برای دبیرستان به روستا‌های اطراف یا کبودراهنگ می‌روند، روستا کتابخانه یا مرکز فرهنگی ندارد و تنها یک کتابخانه‌ کوچک در مدرسه ایجاد کرده ایم.

احمد عسگری، مربی سیار روستایی کانون هم که برنامه‌های آموزشی و سرگرم کننده مانند اجرای شعر و سرود، نمایش، استفاده از گل سفال برای بچه‌ها اجرا می‌کند، گفت: نزدیک به ۳۰ سال است این فعالیت را انجام می‌دهم و در تمام مناطق استان که بدون کتابخانه و مرکز کانون هستند با هدف مهارت افزایی، و ترویج فرهنگ کتابخوانی برای بچه‌ها برنامه اجرا می‌کنم.

محمدرضا کرمی، مربی نجوم کانون که یک تلسکوپ را با خود به این مدرسه آورده بود هم گفت: با استفاده از فیلتر مخصوص اجازه می‌دهیم بچه‌ها خورشید را نگاه کنند و توضیحاتی درباره‌ آسمان، مختصات ستارگان و زمین، موقعیت ما در جهان و اطلاعات عمومی به دانش آموزان می‌دهیم به این ترتیب تشویق می‌شوند پرسش‌هایی که در ذهنشان ایجاد می‌شود مطرح کنند.

دانش آموزان خوشحال و راضی از سپری کردن یک روز به یاد ماندنی ماشین را بدرقه کردند.

دیگر خبرها

  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس
  • پویش قدردانی از معلم در «زنگ انشا» از رادیو صبا
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • دختران حق دارند شادی کنند/ همه هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • کتابخانه سیار، روشی خلاق برای ترویج کتابخوانی
  • طرح «بوم»؛ شکوفایی خلاقیت‌ها یا باری روی دوش معلم؟
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • بازارچه‌ای برای آموزش اشتغال به دانش آموزان متوسطه در رشت
  • ۱۶۰۰ دانش آموز بوشهری قوانین عبور و مرور را فرا گرفتند