Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@03:48:59 GMT

ستایش سینمای ایران و استقبال تماشاگران

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۳۷۰۲۲

ستایش سینمای ایران و استقبال تماشاگران

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزارى برنا، در آیین افتتاحیه این رویداد و نخستین اکران عمومی فیلم «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داوودی با استقبال مخاطبان لهستانی روبه‌رو شد.

در این جشنواره، ۱۰ فیلم بلند سینماى ایران در فاصله ۱۴ تا ۱۹ آذر ماه ۱۳۹۶ به نمایش گذاشته می‌شود که از این میان ۹ عنوان - شامل فیلم‌هاى «تراژدی» به کارگردانی آزیتا موگویی، «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» به کارگردانی حمیدرضا قربانی، «حکایت عاشقی» به کارگردانی احمد رمضان‌زاده، «پدر آن دیگری» به کارگردانی یدالله صمدی، «خداحافظی طولانی» به کارگردانی فرزاد مؤتمن، «رخ دیوانه» به کارگردانی ابوالحسن داوودی، «کفشهایم کو؟» به کارگردانی کیومرث پوراحمد، «طعم شیرین خیال» به کارگردانی کمال تبریزی و «زیر نور ماه» به کارگردان رضا میرکریمی - از سوی بنیاد سینمایی فارابی در این رویداد فرهنگی حضور یافته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر فیلمی که در این برنامه به نمایش در می‌آید، فیلم بادیگارد به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا است.

تماشاى این فیلم‌ها با خرید بلیط توسط دوستداران سینماى ایران در ورشو، حاکى از استقبال مخاطبان این جشنواره از نخستین شب برگزارى است.

 

در افتتاحیه این جشنواره در سینما لونای شهر روشو، رامین مهمانپرست سفیر جمهوری اسلامی ایران در لهستان، سیدعلی موجانی رایزن فرهنگی کشورمان در کشور آلمان، علیرضا تابش مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی و آرتور زابورسکی مدیر جشنواره سینماهای مستقل لهستان به سخنرانی پرداختند. همچنین اجرای موسیقی ایرانی توسط گروه پرسپولیش تجلی گر روح فرهنگ ایرانی در افتتاحیه این جشنواره بود.

علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد فارابی در نشست افتتاحیه اذعان داشت که سینمای ایران نشان دهنده تاریخ پر افتخار سرزمینی است در مشرق زمین که با تمامی پچیدگی‌هایش، ساختاری پر رمز، جذاب و درهم تنیده دارد. وی با اشاره برگزاری کنفرانس گفتگوهای فرهنگی ایران و لهستان با عنوان در جستجوی خانه دوم (به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد ورود پناهجویان لهستانی به ایران) که چندى پیش در دانشگاه تهران برگزار شد، تاکید کرد که شناخت دو ملت تاریخچه‌ای دیرینه دارد و هر دو از یکدیگر به نیکی یاد می‌کنند ولی جریان سینمایی دو کشور، بهترین راه گفتمان فرهنگی میان دو ملت ایران و لهستان است. وی با اشاره به سابقه همکاری‌هاى بنیاد فارابی با برخی مراکز سینمایی لهستان گفت: بنیاد در صدد تکمیل یک پروژه مشترک با طرف لهستانی در خصوص ساخت فیلم در موضوع پناهجویان لهستانی است و از هرگونه اکران فیلمهای ایران در سینماهای لهستان و نمایش فیلم ایرانى در شبکه‌هاى تلویزیون این کشور حمایت می‌کند.

تابش افزود: این اقدامات با توجه به استقبال رویدادهای سینمایی بین‌المللی در دو کشور جهت نمایش فیلم‌های طرفین که به شکلی گسترده و موفق از دهه‌های اخیر تا به امروز ادامه داشته است، می‌تواند امتداد پیدا کند.

این جشنواره با حمایت سفارت جمهوری اسلامی ایران در ورشو، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در آلمان و بنیاد سینمایی فارابی و همکاری مدرسه سینمایی لهستان در «سینما لونا» شهر ورشو پایتخت کشور لهستان در حال برگزاری است. برگزارکنندگان جشنواره فیلم‌های ایرانی در ورشو تلاش کرده‌اند تازه‌ترین‌های فعالیت‌های سینمای ایران را در قالب این جشنواره معرفی کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۷۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی باشه‌آهنگر، حامد بهداد، ابوالفضل جلیلی، نیکی کریمی، محمود کلاری، رضا کیانیان و محمدحسین لطیفی، ۱۶ فیلم سینمایی نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را داوری می‌کنند.

اسامی فیلم‌های سینمایی به این شرح است: «۷۶۰۰» از بهروز باقری، «احمد» از امیرعباس ربیعی، «آپاراتچی» از قربانعلی طاهرفر، «آسمان غرب» از محمد عسگری، «آفتاب گرگ و میش» از محسن دانشور بیری، «بی‌تار» از جمیل رستمی، «پدران» از سالم صلواتی، «خورشید آن ماه» از ستاره اسکندری، «سون‌سوز» از رضا جمالی، «شوماه» از مژگان بیات، «عروسک» از اصغر یوسفی‌نژاد، «عزیز» از مجید توکلی، «کاژه» از مجتبی سعیدزاده، «مسخ نرگس» از حامد علیزاده، «میرو» از حسین ریگی و «نوروز» از سهیل موفق.

نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران‌شناسی با شعار «اقوام، ریشه ایران‌زمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود.

بخش اصلی جشنواره شامل فیلم‌های داستانی سینمایی و کوتاه، مستند، انیمیشن، فیلمنامه و نماهنگ منطبق با موضوع جشنواره است که گستره زیست‌بوم، آیین‌های فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیت‌های گردشگری را در برمی‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • آمار فروش و تماشاگران نمایش های در حال اجرا
  • برگزاری مسابقات موتورسواری و اتومبیلرانی با استقبال ویژه تماشاگران
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو