Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان اردبیل گفت: در حال‌حاضر ۴۲۰ دانش‌آموز در استان اردبیل در مدارس تلفیقی مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، محمد شفایی بعد از ظهر امروز در جلسه هم‌اندیشی مشکلات دانش‌آموزان استثنایی در استان اردبیل اظهار داشت: باتوجه به اینکه دانش‌آموزان استثنایی نیز همانند سایر دانش‌آموزان عادی باید از خدمات تحصیلی و آموزشی برخوردار شوند در همین رابطه برخی از این دانش‌آموزان امتیاز حضور در مدارس تلفیقی و برخورداری از آموزش های تلفیقی حضور در جامعه و تحصیل برخوردار می‌شوند که هم‌اکنون در کل کشور 74 هزار نفر و  در استان اردبیل 420 نفر از دانش‌آموزان استثنایی در مدارس تلفیقی مشغول به تحصیل و فراگیری علم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بنابر آمارهای ارائه شده هم‌اکنون یک هزار و 340 نفر دانش‌آموز در استان اردبیل در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل هستند، افزود: از این تعداد 420 نفر در مدارس تلفیقی حضور دارند که در کل کشور نیز از میزان  137 هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه 74 هزار نفر از این دانش‌آموزان در مدارس تلفیقی تحصیل می‌کنند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان اردبیل تصریح کرد: خوشبختانه آموزش و پرورش استان اردبیل اقدامات قابل توجهی در پوشش تحصیلی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه انجام داده است که در همین راستا و رابطه مبلغ700 میلیون تومان امسال به ایاب و ذهاب این دانش‌آموزان در سطح استان اردبیل اختصاص داده است که این مبلغ در واقع روزنه امیدی برای دانش‌آموزان استثنایی جهت تحصیل و فراگیری علم  می باشد.

شفایی از تداوم طرح غربالگری نوآموزان در استان اردبیل طبق روال هر سال خبر داد و گفت: آگاهی‌بخشی، شناسایی، تشخیص و مداخله زود هنگام در راستای اجرای این طرح بسیار حائز اهمیت بوده که در همین رابطه و در راستای اجرای طرح غربالگری نوآموزان در سال تحصیلی جدید 22 هزار نوآموز در سطح استان اردبیل غربالگری شده‌اند.

وی با بیان اینکه سهم استان اردبیل در مداخله زودهنگام 5 هزار و 300 نفر دانش آموز بود از پوشش 5 هزار و 400 نفری این استان خبر داد.

انتهای پیام/

R41374/P1494/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۸۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان