Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@10:50:10 GMT

رتبه دوم مازندران در حوزه ICT کشور

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۳۸۶۷۳

رتبه دوم مازندران در حوزه ICT کشور

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورگفت :ICT مهمترین اقتصاد پیشران توسعه و موتور توسعه محسوب می شود.

به گزارش ایلنا از محمودآباد، مرتضی براری در همایش بزرگداشت روز مجلس که در سالن غدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محمودآباد برگزار شد ، با بیان اینکه سرمایه گذاری انجام شده در استان باعث توسعه زیر ساخت ها می شود ، اظهار کرد : مازندران رتبه دوم  در حوزه ICT در کشور را داراست و مهمترین دغدغه ما در شهرستان ها در حوزه اشتغال و رونق اقتصادی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : امروزه دولت به صورت جدی به دنبال کم کردن هزینه های مردم با استفاده از فناوری بوده تا با ایجاد کسب و کار شرایط و خدمات بهتری را برای مردم فراهم سازد .

براری با اشاره به اینکه ICT مهمترین اقتصاد پیشران توسعه و موتور توسعه محسوب می شود ، عنوان کرد : ما با استفاده از ICT می توانیم در استان باعث رونق اقتصاد کشاورزی و گردشگری ، کاهش هزینه ها شده و با توجه به اینکه ICT همه شاخص های توسعه را به همراه دارد باعث ارتقاء این صنعت در استان باشیم .

این مسئول یکی از سبدهای درآمدی جدید در شهرستان محمودآباد را سبد ICT دانست و بیان کرد : مهمترین سبدهای در آمدی ما در استان در حوزه های گردشگری ، کشاورزی ، طیور و صنایع مرتبط با دریا بوده و با نگاه جدید به این سبد درآمدی می توانیم در حوزه کسب و کار باعث رونق اقتصادی در استان شویم .

وی گفت : محمودآباد تقریباً دوازده صدم درصد جمعیت کشور را داراست که تعداد سیم کارت های موبایل این شهرستان از تعداد جمعیت بیشتر است که سه برابر بودجه عمرانی شهرستان را شامل می شود .

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور افزود : اقتصاد دیجیتال مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان است که دو دهه مقام معظم رهبری بر آن تأکید داشته یعنی اقتصاد مبتنی بر خلاقیت ، نوع آوری و نیروی انسانی است .

وی در پایان برای رونق اقتصاد دیجیتال در شهرستان 4 حوزه را معرفی کرده و خاطرنشان کرد : نیروی انسانی توانمند ، زیر ساخت های آماده ، ورود سرمایه گذاران در حوزه اقتصاد دیجیتال و اعتقاد مسئولان شهرستانی به حوزه ICT باعث توسعه زیر ساخت ها شده و مراتب ایجاد اشتغال را فراهم می کند .

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۸۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • رونمایی از سکوهای زنجیره ارزش گردشگری و مرکبات مازندران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • استان بوشهر در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان رتبه سوم کشور شد
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان