Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

جلیل رحیمی جهان‌آبادی در گفت‌وگویی اظهار کرد: مساله قدس به عنوان عامل وحدت در جهان اسلام همیشه مطرح بوده است. همچنان که وقتی به تاریخ تحولات چند دهه گذشته نگاه می‌کنیم در ماجرای آتش‌سوزی در مسجدالاقصی در دهه 1960 نوعی همگرایی منجر به پیدایش سازمان کنفرانس اسلامی شد، کشورها دور هم جمع شدند، سازمانی به وجود آمد و همکاری‌ها بیشتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اقدام آمریکا برای اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی میخ آخری بود که ترامپ می‌توانست به تابوت اسرائیل بکوبد، این اقدام نه تنها کمکی به این رژیم نخواهد کرد بلکه روند فروپاشی آن را تسریع می‌کند.

رحیمی جهان‌آبادی یادآور شد: این اقدام فقط ظلم و بی‌احترامی در حق مسلمان‌ها نیست بلکه بی‌احترامی به مسیحیان هم است. بیت‌المقدس قبله اول مسلمانان همچنین به عنوان زادگاه عیسی مسیح مورد احترام مسیحیان است و برای ادیان دیگر از جمله یهودیان نیز قابل احترام است اما این کار ترامپ یک اقدام سیاسی و برای ایجاد تنش در خاورمیانه بود.

نماینده مردم تربت جام، تایبات و باخرز در مجلس خاطرنشان کرد: آمریکا با این اقدام می‌خواهد سلاح و تجهیزات بیشتری بفروشد و درآمد بیشتری کسب کند که آسیب آن متوجه اسرائیل خواهد بود. ترامپ در حوادثی که رخ داد و اختلافاتی که بین قطر و عربستان و ایران و عربستان دامن زد و همچنین سفرهای متعددی که خودش و وزیر خارجه‌اش به خاورمیانه داشتند میلیاردها دلار سلاح فروخت و الان راه جدیدی برای ایجاد تنش و چالش در خاورمیانه پیدا کرده تا سلاح بیشتری به کشورهای منطقه بفروشد و درآمد بیشتری برای آمریکا کسب شود.

رییس فراکسیون اهل سنت مجلس با بیان اینکه این اقدام آمریکا موجب ایجاد همگرایی در جهان اسلام خواهد شد، گفت: هر وقت یک خطر خارجی جهان اسلام را تهدید کرده چه در زمان تشکیل اسرائیل و چه آتش‌سوزی در مسجدالاقصی و چه حوادث مربوط به انتفاضه در دهه 90 در زمان مذاکرات صلح، همگرایی میان کشورها ایجاد شده است.

رحیمی تصریح کرد: به نظرم کشورهای شاخصی مثل ایران، عربستان، ترکیه و مصر که نقشی کلیدی در جهان اسلام دارند یا سایر کشورهای منطقه که باید نشست‌هایی را در قالب کنفرانس اسلامی برگزار کنند و به ایجاد همگرایی کمک کنند. در چنین شرایطی باید از اختلافات صرف‌نظر کرد تا بتوان فشار لازم را بر آمریکا و اسرائیل وارد کرد و تصمیم ترامپ را ناکام گذاشت.

وی اضافه کرد: اقدام ترامپ در اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی عملا مراحل فروپاشی و اضمحلال و سقوط دولت اسرائیل را فراهم می‌کند و باید از آن به عنوان عملی که باعث همگرایی جهان اسلام می‌شود، حداکثر استفاده را ببریم و اختلافاتی که در جهان اسلام بروز کرده به ویژه بین ایران و عربستان را تا حدودی کاهش دهیم و محور ایران و ترکیه که تشکیل شده را علیه رژیم صهیونیستی تقویت کنیم.

این نماینده مجلس همچنین گفت:‌ در کنار اقدام دولت‌ها نقش روشنفکران و افکار عمومی و رسانه‌ها حائز اهمیت است. این مخالفت فراگیر مردمی در قالب تظاهرات، اعلامیه‌ها و گفتارها و همچنین اعلام انزجار از اقدام آمریکا در کل جهان اسلام باید گسترش پیدا کند.  اگر افکار عمومی منطقه علیه اقدام آمریکا بایستند ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی نخواهد داشت و مجبور است در اجرا دست نگه دارد و این موضوع را به تعویق بیندازد.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۴۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد

دولت نتانیاهو پیش از شروع جنگ غزه و از ابتدای روی کار آمدنش در سال ۲۰۲۲ به یکی از مهم‌ترین چالش‌های سیاسی و اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی تبدیل شد به طوریکه تظاهرات‌های بی‌سابقه علیه دولتش در شهرهای بزرگ نظیر تل‌آویو و اورشلیم (قدس) شکل گرفت. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، مهدی بختیاری در یادداشتی نوشت: با گذشت 208 روز از آغاز جنگ غزه، موج ضدصهیونیستی بیش از پیش در کشورهای مختلف جهان گسترده شده است. اتفاقات اخیر در دانشگاه‌های مهم و بزرگ آمریکا و تظاهرات‌ بی‌سابقه دانشجویان و اساتید این دانشگاه‌ها در حمایت از مردم غزه و مخالفت با جنایت‌های اسرائیل در جنگ اخیر - که با سرکوب شدید پلیس آمریکا همراه شده است - را نباید دست‌کم گرفت.

آمریکا مهم‌ترین و بزرگ‌ترین حامی رژیم صهیونیستی است که در طول چند دهه گذشته هیچگاه چتر حمایت‌های بی‌دریغش چه در عرصه سیاسی و بین‌المللی، چه اقتصادی و چه تکنولوژیک و نظامی، یک روز هم از سر این رژیم جمع نشده است.

آمریکا با باز گذاشتن دست اسرائیل در انجام هرگونه جنایت و حمایت از آن در مجامع بین‌المللی شریک جرم اصلی آنهاست و دستش به همان اندازه به خون مسلمانان و مردم بی‌گناه و بی‌دفاع فلسطین آغشته است اما همین دولت جنایتکار آمریکا هم توان جلوگیری از افزایش موج ضدصهیونیستی در کشور خودش را ندارد. جنگ غزه و کشتار بی‌رحمانه مردم بی‌دفاع این منطقه که تعدادشان از 40 هزار نفر فراتر رفته (باز هم باید یادآوری کرد بیش از 70 درصد این شهدا را زنان و کودکان فلسطینی تشکیل می‌دهند) اسرائیل را در افکار عمومی به منفورترین واحد سیاسی جهان تبدیل کرده است.

دولت نتانیاهو پیش از شروع این جنگ و از ابتدای روی کار آمدنش در سال 2022 به یکی از مهم‌ترین چالش‌های سیاسی و اجتماعی در داخل سرزمین‌های اشغالی تبدیل شد، به طوری که تظاهرات‌های بی‌سابقه علیه دولتش در شهرهای بزرگ نظیر تل‌آویو و اورشلیم (قدس) شکل گرفت که خواهان سرنگونی دولت مستقر و انتخابات زودهنگام بودند؛ اتفاقی که اسرائیل پیش از آن، 5 سال مداوم با آن درگیر بود.

شروع جنگ غزه و ناتوانی دولت نتانیاهو در تحقق اهدافی که اعلام کرده بود (بویژه آزادی اسرای در دست حماس) بر شدت این مخالفت‌ها افزود و ساکنان سرزمین‌های اشغالی (چه خانواده‌های اسرا و چه سردمداران سیاسی و اپوزیسیون) همگی فقط یک شعار می‌دهند: سقوط دولت نتانیاهو و برگزاری انتخابات زودهنگام. بر این موضوع باید آغاز روند استعفا و برکناری مقصران شکست اسرائیل از حماس در 7 اکتبر را هم افزود که با استعفای «آهارون هالیوا» رئیس آمان (اطلاعات ارتش اسرائیل) آغاز شد و به نظر می‌رسد در روزهای آینده شاهد گسترش آن و درگیر شدن شخصیت‌های مهم‌تری نظیر رئیس ستاد ارتش و دیگران هم باشیم.

موج نفرت از رژیم صهیونیستی امروز نه فقط در سرزمین‌های اشغالی و نفرت از صهیونیسم نه فقط در کشورهای جهان اسلام، بلکه در دیگر نقاط عالم و کشورهای غیراسلامی نیز شکل گرفته است و این موج گسترده نه‌تنها اسرائیل را در جهان منزوی‌تر کرده، بلکه گریبانگیر بزرگ‌ترین حامی آن نیز شده است.

جو بایدن، رئیس دولت فعلی آمریکا رابطه چندان مطلوبی با نتانیاهو ندارد و به نظر می‌رسد فشار افکار عمومی نیز وی را در حمایت‌های همه‌جانبه از این رژیم و جنایاتش (برای مثال در موضوع حمله به رفح) با تردید زیاد مواجه کرده است.

البته همین‌جا باید یادآور شد دولت آمریکا هیچگاه نه حاضر است و نه می‌تواند دست از حمایت اسرائیل بردارد. اسرائیل مهم‌ترین حربه و امتیاز آنها در دل جهان اسلام و غرب آسیاست و اگر آمریکا روزی دست از حمایت رژیم اشغالگر بردارد (که اینچنین نخواهد شد) آن وقت دیگر هیچ کشور متحدی در منطقه روی آمریکا حساب باز نخواهد کرد (این کشورها چگونگی حمایت دولت آمریکا از صربستان، مصر، عراق، لیبی و دیگران را به چشم دیده‌اند).

با این حال به نظر می‌رسد در مقطع فعلی، دولت آمریکا هم حاضر نیست در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، همه داشته‌هایش را خرج نتانیاهو کند. رای ممتنع آمریکا به قطعنامه آخر شورای امنیت سازمان ملل در موضوع آتش‌بس هم از همین جهت قابل تحلیل است.

موجی که امروز در آمریکا برپا شده، ثمره همین حمایت‌های بی‌دریغی است که آمریکا از پول و آبروی مردم کشورش پای خون‌ریزترین رژیم یک قرن اخیر هزینه کرده است؛ موجی که نه آمریکا و نه پلیس قدرتمندش توان جلوگیری از آن و گسترشش به دیگر نقاط این کشور و حتی جهان را نخواهد داشت. گسترش این موج ضدصهیونیستی و همه‌گیر شدن آن در همه جای جهان فقط و فقط از توان یک نفر برمی‌آمد: بنیامین نتانیاهو!

منبع: وطن امروز

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکوردی که نتانیاهو ثبت کرد
  • روسیه: آمریکا در مورد اقدام دادگاه لاهه علیه اسرائیل ریا می‌کند
  • ترامپ از نتانیاهو ابراز نارضایتی کرد
  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • پایتخت مقاومت همگام با آزادی‌خواهان جهان علیه جنایات صهیونیست‌ها
  • دیوان بین‌المللی کیفری بدون حمایت آمریکا نمی‌تواند علیه اسرائیل اقدام کند
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف