Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز؛ دغدغه اموال مسئولان و عدم رسيدگي به ثروت اندوزي برخي مسئولان گاهي خبرش داغ مي‌شود و بعد در سكوت گم مي‌شود. احمد توكلي، اقتصاددان و نماينده سابق مجلس در اين زمينه مي‌گويد كه انگيزه كافي براي اجرايي شدن قانون وجود ندارد: «قانون رسيدگي به دارايي مقامات، مسئولان و كارگزاران نظام سال‌ها مطرح بوده و متأسفانه در هيچ موردي اجرا نشده و هنوز هم برخي بدون واهمه از مواخذه، مال اندوزي مي‌كنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»   او در ادامه مي‌گويد: «توجه به روند بررسي اين قانون، از زمان مطرح شدن آن تحت عنوان "طرح صيانت از جامعه در برابر مفاسد اقتصادي " در سال 84 تا كنون و اجرايي نشدن آن، نشان مي‌دهد كه حتي حساسيت حداقلي لازم هم براي رسيدگي به اين وضعيت وحشتناك فراگير در ساختار رسمي كشور وجود ندارد. با وجود اينكه اكنون دو سال از نهايي شدن اين قانون در مجمع تشخيص مصلحت نظام مي‌گذرد، قوه قضائيه هم آيين نامه اجرايي آن را ننوشته، بنابراين همه اين موارد حكايت از نبود انگيزه كافي براي اجراي اين قانون دارد.»
  شايد سخنان احمد توكلي كمي بدبينانه به نظر برسد، اما نگاهي به قانون اجرا نشده و حرف‌هاي به عمل نرسيده نشان مي‌دهد از قضا حرف‌هايش واقع‌بينانه است. مسئولان فقط روساي قوا و وزرا نيستند، اختلاس‌ها و ثروت‌اندوزي‌ها در رده‌هاي مياني وضعيت بدي دارد، چون كمتر در چشم هستند. حال بماند كه مسئول ايراني كه ثروتمند نباشد، گويا نداريم! و همين همگاني بودن يك اتفاق شايد دليل كافي باشد براي اينكه انگيزه اجرايي آن قانون وجود ندارد. 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۴۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حق اولاد یا کمک عائله‌مندی یکی از مواردی است که در قسمت حقوق و مزایای فیش حقوقی دیده می‌شود. در وضعیت کنونی معیشتی بر اساس مواد ۸۶/۸۷ قانون تامین اجتماعی، کارگران برای بهره‌مندی از حق عائله‌مندی و حق اولاد باید سابقه ۷۲۰ روز کار را داشته باشند. سال گذشته وزارت تعاون در راستای توجه به سیاست‌های جوانی جمعیت و فرزند آوری لایحه اصلاح ماده ۸۶ قانون تامین اجتماعی را تقدیم دولت کرد تا کارگرانی که دارای فرزند هستند و برای کارگران مزبور حداقل ۳۰ روز حق بیمه پرداخت شده، می‌توانند از حق اولاد بهره‌مند شوند.

این لایحه به تصویب هیئت وزیران رسیده و به مجلس تقدیم شده است. در صورت تصویب تعداد زیادی از کارگران ازمزایای کمک عائله مندی بهره‌مند خواهند شد. اما شهروند خبرنگار ما درخواست پیگیری اجرای شدن این قانون را دارد.

متن شهروندخبرنگارما:

سلام. لطفا درباره لایحه تصویب حق اولاد بعد از گذشت ۳۰ روز از بیمه تامین اجتماعی و تغییر برای تعلق گرفتن حق اولاد پس از گذشت از ۷۲۰ روز به ۳۰ روز گزارش و اطلاع رسانی تهیه کنید
چندماه از تصویب این لایجه گذشته ولی به مرحله اجرا نرسیده ممنون میشم پیگیر این برنامه باشید. باتشکر

دیگر خبرها

  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • تعیین تکلیف شریعتمداری برای لایحه حجاب | کنارش بگذارید، «طرح نور» پلیس کافی است
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • دولت قانون ساماندهی اجاره بها را تا قبل از شروع فصل جا به جایی مستاجران اجرایی کند
  • مدودف از پاسخ مسکو به مصادره اموال روسیه از سوی واشنگتن گفت
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی