Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@16:13:17 GMT

تولید 55 درصد شوینده های کشور در قزوین

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۵۹۹۹۱

تولید 55 درصد شوینده های کشور در قزوین

قزوین-ایرنا-رییس سازمان صنعت،معدن و تجارت قزوین گفت: 55 درصد محصولات شوینده کشور در این استان تولید می شود به همین دلیل مدیریت و برگزاری میز کشوری شوینده ها به قزوین اختصاص یافته است.

به گزارش ایرنا، علی پرزحمت روز شنبه در اولین نشست میز شوینده ها که با حضور مسعود کمالی مدیر کل توسعه صادرات محصولات صنعتی و معدنی سازمان توسعه تجارت و بختیار علم بیگی رییس انجمن صنایع شوینده ایران برگزار شد، افزود: میزهای تخصصی به منظور توسعه صادرات کالاها به استان های دارای مزیت نسبی در محصولات واگذار شده و به دلیل تولید 55 درصد شوینده ها و حضور برندهای مطرح شوینده در قزوین، میز کشوری این محصولات با هدف شناسایی موانع تولید و صادرات این دسته از کالاها به قزوین اختصاص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول با بیان اینکه به تازگی شرکت هنکل آلمان فعال در زمینه شوینده ها در قزوین فعال شده است،افزود: قزوین در حوزه صنعت شوینده حرف های زیادی برای گفتن دارد.
وی ادامه داد: مدیریت و برگزاری چهار میز کشوری کشمش، شوینده،شیشه و سیم و کابل به استان واگذار شده است و میزهای آنها را به تدریج در استان برگزار می کنیم.
پرزحمت افزود: مشکلات و مواردی در ارتباط با صادرات این محصولات در استان وجود دارد که با شناسایی و جمع بندی و ارسال به سازمان توسعه تجارت برای حل آنها تلاش می کنیم.
وی یادآور شد: دستور اصلی این میز در خصوص صادرات است و مشکلات موجود در این زمینه همراه با پیشنهادها برگرفته از گروه های کارشناسی و انجمن ها به سازمان توسعه تجارت ارسال خواهند شد.
پرزحمت ادامه داد: مشکلات حادی را در زمینه شوینده ها نداریم و امیدواریم با همکاری سازمان ها و دستگاه ها مشکلات واحدهای صنعتی و صنفی این حوزه را برطرف سازیم.
معاون توسعه تجارت و بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت قزوین نیز در این نشست گفت: واحدهای تولیدی استان در سال جاری با صادرات 100 هزار تن انواع محصولات شوینده به ارزش 73 میلیون دلار به کشور های همسایه و منطقه اقدام کرده است.
علی اکبر کبیری افزود: در تولید و صادرات شوینده ها مشکلاتی چون بالا بودن تعرفه ورود مواد اولیه و محصول نهایی شوینده ایران به بازارهای پاکستان و افغانستان، نوسانات قیمت مواد اولیه، نبود مکانیزم لازم برای جلوگیری از خروج محصولات بی کیفیت،بالابودن بهای تمام شده، کمبودهای مربوط به نقل و انتقالات ارزی را پیش رو برداریم که باید از میان برداشته شود.
علاوه بر میز شوینده ها، مدیریت و برگزاری میزهای کشوری مربوط به محصولات کشمش، شیشه و سیم و کابل نیز به قزوین اختصاص داده شده است.
استان قزوین سه هزار و 600 واحد تولیدی دارد و به عنوان یکی از پنج قطب مهم صنعتی کشور محسوب می شود.
6101*3013
خبرنگار:هادی درزی رامندی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۹۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

براساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکی است، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین، ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات‌متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸درصد از وزن و ۸۳درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی بیشترین افزایش را داشتند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین امسال، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به‌لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • وضعیت تجارت سیمان در ایران و جهان
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • پرچم تجارت بالا می‌رود؟
  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳