Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد استنکاف دولت از اجرای قانون تسهیل ازدواج جوانان در اجرای ماده ۲۳۶ آیین نامه داخلی در دستور کار هفته جاری مجلس قرار دارد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مجلس شورای اسلامی این هفته در روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری تشکیل جلسه خواهد داد.

ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح دو فوریتی اصلاح قانون استخدام مهندسان ناظر تولیدات کشاورزی که چندی پیش برای اصلاح از صحن علنی به کمیسیون ارجاع شده بود، اولین دستور کار جلسات علنی مجلس در هفته جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور در مورد طرح دوفوریتی اصلاح قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران نیز در دستور کار هفته جاری مجلس قرار دارد.

فوریت و کلیات این طرح هفته گذشته در صحن علنی مجلس به تصویب رسید؛ در صورت تصویب نهایی جزئیات این طرح، اقلیت‌های مذهبی می‌توانند عضو شوراهای اسلامی شهر و روستا شوند.

گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در مورد اصلاح بند ه. تبصره یک و الحاق یک بند به تبصره ۹ قانون بودجه سال ۹۶ نیز در مجلس بررسی خواهد شد.

بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی در مورد رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه حفاظت و بهره برداری از منابع ژنتیکی نیز در دستور کار هفته جاری مجلس قرار دارد.

وکلای ملت در هفته جاری همچنین گزارش کمیسیون حقوقی و قضایی در مورد الحاق دو تبصره به ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی را بررسی می‌کنند. گزارش کمیسیون برنامه و بودجه در مورد رفع ایرادات طرح استفساریه ماده ۵۹ قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه نیز مورد بررسی مجلس قرار خواهد گرفت.

بررسی گزارش کمیسیون اجتماعی در مورد طرح الحاق یک تبصره به ماده ۱۹۰ قانون مقررات استخدامی سپاه پاسداران که مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته بود در دستور کار هفته جاری قرار دارد.

وکلای ملت همچنین در هفته جاری گزارش کمیسیون تدوین آیین نامه داخلی در مورد طرح اصلاح موادی از قانون آیین نامه داخلی مجلس را نیز بررسی خواهند کرد.

رد طرح دهیاری‌ها، لایحه موافقتنامه بین‌المللی روغن زیتون و کنسرو زیتون مورخ ۲۰۱۵ (۱۳۹۴)، لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری خلق چین در خصوص همکاری در زمینه بهداشت و قرنطینه دامی و لایحه حفاظت از خاک از دیگر دستور کارهای مجلس در جلسات هفته بعد اعلام شده است.

نمایندگان همچنین لایحه مدیریت حوادث غیرمترقبه کشور، لایحه به هزینه قطعی نمودن اعتبار خرید وسایل حفاظتی جزیره خارک، طرح استفساریه ماده (۳۶) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، لایحه عضویت دولت جمهوری اسلامی ایران در برنامه اندازه شناسی آسیا اقیانوسیه و لایحه موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری بین جمهوری اسلامی ایران و دوک‌نشین اعظم لوکزامبورگ را در هفته جاری مورد رسیدگی قرار می‌دهند.

لایحه موافقتنامه همکاری و کمک متقابل اداری در موضوعات گمرکی بین گمرک جمهوری اسلامی ایران و اداره‌کل گمرک جمهوری سوسیالیستی ویتنام، لایحه موافقتنامه تشویق و حمایت متقابل از سرمایه‌گذاری بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری عراق، لایحه موافقتنامه بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت جمهوری فنلاند درباره کمک و همکاری متقابل در امور گمرکی و لایحه اصلاح بند (۳) ماده (۲) قانون مالیات‌های مستقیم از دیگر دستور کارهای هفته جاری مجلس خواهد بود.

طرح تعیین تکلیف کارگزاران بیمه کشاورزی که در کمیسیون اجتماعی مورد بررسی قرار گرفته است در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت.

در هفته جاری بررسی سوال هادی قوامی نماینده اسفراین، جواد کریمی قدوسی نماینده مشهد، حسینعلی شهریاری نماینده زاهدان و حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر از وزیر نفت نیز در دستور کار صحن علنی مجلس قرار دارد؛ در این رابطه سه سوال از وزیر طرح خواهد شد.

علاوه بر این، گزارش کمیسیون فرهنگی در مورد استنکاف دولت از اجرای قانون تسهیل ازدواج جوانان در اجرای ماده ۲۳۶ آیین نامه داخلی نیز در دستور کار هفته جاری مجلس قرار دارد.

وکلای ملت همچنین تقاضای عده‌ای از نمایندگان در مورد تشکیل کمیسیون ویژه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی را بررسی خواهند کرد.

بررسی گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در مورد بخش تولید با رویکرد اجرای قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تامین نیازهای داخلی کشور در اجرای ماده ۴۹ آیین نامه داخلی نیز در دستور کار صحن علنی مجلس قرار دارد.

وکلای ملت در هفته جاری همچنین دو نفر از نمایندگان استان‌ها در مجلس را به عنوان ناظر در شورای معادن هر استان انتخاب خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟

تین نیوز

یکی از اعضای کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی به ارائه توضیحاتی درباره سرنوشت لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته و مراعا ماندن این موضوع در این کمیسیون پرداخت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، علی بابایی کارنامی با اشاره به مراعا ماندن تصمیم گیری درباره تعیین دومین روز تعطیل آخر هفته لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری در کمیسیون اجتماعی، گفت: پیوست های اقتصادی این لایحه تقریباً مشخص شده است اما پیوست های اجتماعی و فرهنگی آن هنوز به صورت جامع بررسی نشده است؛ به همین دلیل نیز کمیسیون لایحه مذکور را فعلاً مراعا نگه داشته تا با استفاده از نظرات کارشناسی مرکز پژوهش ها و کانون های اصلی تصمیم گیری در کشور بتوانیم تصمیمات خوبی در این زمینه بگیریم.

بابایی کارنامی در پاسخ به این پرسش که آیا جزئیات لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته تا پیش از پایان دوره مجلس یازدهم در صحن مجلس رسیدگی می شود؟ اظهار کرد: اعلام نظر نهایی کمیسیون اجتماعی درباره این لایحه نیازمند برگزاری یک الی دو جلسه دیگر است؛ با این حال با توجه به اینکه یک جلسه نیز با آقای قالیباف رئیس مجلس جهت جمع بندی در این زمینه برگزار شود، این احتمال وجود دارد که در این دوره جزئیات بررسی لایحه مذکور به صحن برسد.

کمیسیون اجتماعی مجلس دهم شورای اسلامی در آبان ۱۳۹۸ اجرای طرح تعطیلی پنج شنبه ها و کاهش ساعت کاری در سراسر کشور را تصویب کرده بود، اما بررسی آن به عمر مجلس دهم نرسید. با این حال در مجلس یازدهم این طرح با اصلاحیه ای مبنی بر تعطیلی شنبه ها به جای پنجشنبه ها در کمیسیون اجتماعی کلید خورد. همان زمان هم این موضوع مطرح شد که هدف دولت از تعطیلی سراسری روزهای پنجشنبه در کشور، ایجاد اوقات فراغت برای خانواده و فراهم شدن شرایط برای سفرهای کوتاه مدت به منظور رونق گردشگری و ایجاد نشاط در خانواده ها بوده، اما از سوی دیگر جمعی از نمایندگان طرحی را تدوین کردند که بر اساس آن شنبه ها به جای پنج شنبه ها تعطیل شود.

در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ در جریان رسیدگی به کلیات لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری با کلیات این لایحه موافقت کردند، اما درباره روز دوم تعطیلی تصمیم گیری بر عهده کمیسیون اجتماعی مجلس سپرده شد و در جلسه روز یکشنبه ۲۶ فروردین کمیسیون اجتماعی، اعضای این کمیسیون با موافقت دولت، پنجشنبه را به عنوان دومین روز تعطیل آخر هفته تعیین کردند؛ تصمیمی که با مخالفت و انتقاد بسیاری از فعالان بخش خصوصی مواجه شد.

بر اساس تقویم منتشر شده از سوی مجلس شورای اسلامی، صحن مجلس طی هفته آتی ۳ روز جلسه علنی خواهد داشت و پس از آن بعد از یک هفته تعطیلی جهت حضور نمایندگان در حوزه های انتخابیه تا روز ۲ خرداد، ۶ روز دیگر تشکیل جلسه خواهد داد؛ بنابراین در صورتی که طی ۹ جلسه باقی مانده، کمیسیون اجتماعی تصمیم نهایی خود را درباره لایحه اصلاح ماده ۷۸ قانون خدمات کشوری به صحن ارجاع ندهد، عملا این لایحه نهایی نخواهد شد و رسیدگی تا به امروز آن صرفا اتلاف وقت بوده است و برای نهایی شدن باید در مجلسی دیگر دوباره از ابتدا روندی را که گذرانده است طی کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم
  • لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته نهایی می شود یا فراموش؟
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند