Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- گروه «کُهن» به سرپرستی و آهنگسازی کامیار فانیان در قالب برنامه های دومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی، اجرای خود را در تالار رودکی روی صحنه می‌برد.

به گزارش روز شنبه ایرنا از روابط عمومی گروه «کُهن»، این گروه به سرپرستی و آهنگسازی کامیار فانیان 23 آذر 1396 در تالار رودکی تهران به اجرای موسیقی دستگاهی ایران می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کنسرت شامل اجرای ساخته‌های کامیار فانیان در آواز «بیات اصفهان» است، پارسا حسندُخت - آواز، جاوید ابراهیم پور - نوازنده نی و سجاد منصوری نوازنده تنبک هنرمندانی هستند که ترکیب گروه «کُهن» را به همراه کامیار فانیان تشکیل می‌دهند.
پیش‌درآمد با ریتم هفت‌تایی، تصنیف «شمع و پروانه» با شعری از سعدی، تصنیف «خاموشی نزدیک» با شعری از محمدرضا شفیعی کدکنی، «ذوق رندان» با شعری از شاه نعمت‌الله ولی، تصنیف «مست و ملنگ» با شعری از امیر عاملی و تصنیف «سمن بویان» با شعری از حافظ، قطعه‌هایی هستند که در این برنامه و در مدت 50 دقیقه اجرا می‌شود.
کنسرت گروه «کُهن» در قالب دومین جشنواره موسیقی کلاسیک ایرانی برگزار می‌شود و سانسی که برای این اجرا در نظر گرفته شده، شامل دو برنامه‌ دیگر هم خواهد بود به این ترتیب که در تاریخ 23 آذر 1396 از ساعت 21 در تالار رودکی، ابتدا هادی منتظری به تک‌نوازی کمانچه می‌پردازد و بعد از آن سیدرضا طباطبایی با دو نوازنده دیگر آواز مکتب «اصفهان» را ارائه می‌دهد و پایان بخش این سانس اجرای گروه کُهن است.
کسانی که بلیت‌های سانس ساعت 21 در روز 23 آذر 1396 را خریداری می‌کنند، می‌توانند در کنار اجرای گروه کُهن، اجرای هادی منتظری و اجرای سید‌رضا طباطبایی و گروهش را هم ببینند.
کامیار فانیان متخصص و پژوهشگر موسیقی نواحی ایران است که طی سالیان بسیاری به بررسی نوازندگی دوتار در شرق خراسان، شمال خراسان، موسیقی ترکمن تنبور منطقه گوران و همچنین جمع آوری صوتی و تصویری سازهای بادی ایران چون قشمه، سرنا، کرنا، دوزله، شمشال و جفتی پرداخته است.
او از سال 1380 گروه موسیقی خود را به نام شهرآشوب بنیان نهاد و سپس به دلیل مشابهت اسمی این گروه نام آن را به «کُهن» تغییر داد.
در طی این سال‌ها اجراهای این گروه به دو بخش موسیقیایی ایرانی و مقامی تقسیم می‌شد که طی هر اجرا موسیقی نواحی مختلف چون سُرنای تربت جام، عاشیقی آذربایجان، تنبور منطقه گوران، دوتار ترکمنی، دو تار شمال خراسان و دو تار شرق خراسان در یک بخش و موسیقی ایرانی که شامل ساخته‌های فانیان بود در بخش دیگر اجرا می‌شد.
موسیقی که فانیان تولید می‌کند از نظر موتیف‌های ریتمیک و حرکات ملودیک فضای متفاوت از آنچه در موسیقی ایرانی شنیده می‌شود را در ذهن مخاطب ایجاد می‌کند.
دومین جشنوارۀ موسیقی کلاسیک ایرانی با حمایت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همراهی خانۀ موسیقی ایران، انجمن موسیقی ایران، مؤسسۀ فرهنگی هنری سازآواز و بنیاد رودکی از 17 تا 24 آذرماه در تالار رودکی برگزار خواهد شد.
فراهنگ **1085**1055
دریافت کننده : ناهید پورمند**انتشار: زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، امیر حسین سمیعی گفت: بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است، که می شود سال های سال در مورد به آن صحبت کرد و راجع به مشکلات آن به صورت اضطراری تر نشست و صحبت کرد و دغدغه ها را شنید و گلایه ها را گوش داد.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تلاشمان این است که پهنای موارد بوروکراتیک کنار گذاشته شود و بی واسطه با شما صحبت کنیم، ما وافقیم اگر مشکلاتی وجود دارد آمده ایم برای اینکه بشنویم و تمام تلاشمان را به کار ببریم تا مشکلات کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: موسیقی در بوشهر زنده است، همین پویایی و دغدغه مندی که مطرح شد نشان از زنده بودن این شهر در حوزه موسیقی دارد، معتقدم در بوشهر موسیقی برای تمام ابعاد زندگی از جمله کار، سوگ، شادی، حرکت و امید در جامعه در نوع خودش گزینه دارد.

سمیعی یادآور شد: ما تلاش می کنیم که تمام کسانی که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت دارند نگاه تکریم و محبت به آنها داشته باشیم. تا جایی که قدرت داشته باشیم تلاش خواهیم کرد تا فاصله ما با هنرمندان کمتر شود و درصدد رفع مشکلات و دغدغه شما هستیم، و باید همت کنیم تنش ها را کاهش و ظرفیت های کاری را شناسایی و افزایش دهیم.

وی در خصوص مشکلات سامانه ای مجوزهای موسیقی گفت: ما نمی توانیم همه را با یک چارچوب مقایسه و بررسی نماییم و مشکلات ساختاری و فرایندی دارد که اینگونه مشکلات با همین نشست ها رفع خواهد شد.

وی در مورد سالن های موسیقی و سخت افزار تصریح کرد: باید تلاش کنیم با افزایش امکانات لازم و اساسی زمینه تسهیل اجرای کنسرت توسط شرکت های مجری را در شهرستان ها فراهم کنیم.

سمیعی اضافه نمود: ما باور داریم موسیقی به نشاط اجتماعی کمک می کند و همه تلاشمان این است که فضا را پویاتر کنیم.

وی در خصوص اینکه گروه‌های موسیقی در برخی فصول کم کار یا تعطیل می شوند، گفت: باید در این خصوص چاره اندیشی کرد و ایجاد رویدادهای اجرایی به تناسب آن ایام می تواند تاثیر گذار باشد و اگر در این مسیر موفق نبودیم باید از طریق صندوق هنر دنبال تدبیر و چاره اندیشی و راهکار باشیم.

در این نشست هنرمندان تک به تک با بیان مشکلات، دیدگاهها و نظرات خود خواستار حمایت بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موسیقی استان بوشهر شدند.

کد خبر 6092840

دیگر خبرها

  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • کنسرت مشترک سامان احتشامی و عمران فروزش در تالار رودکی
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • سامان احتشامی در تالار رودکی کنسرت می دهد/ پایان یک غیبت طولانی
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • مشکل برگزاری کنسرت موسیقی در بوشهر حل شد؟
  • بلیت‌ کنسرت محسن ابراهیم‌زاده را از «سینماتیکت» تهیه کنید
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • ماجرای لغو ۵ کنسرت در تهران