Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با اینکه بارها اعضای پیشین شورای شهر تهران درخصوص عرضه محصولات خارجی در فروشگاه شهروند هشدار داده بودند اما حالا با روی کار آمدن مدیریت جدید پایتخت، شاهد جولان کالاهای خارجی و لاکچری در فروشگاه شهروند هستیم. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،  مدتهاست که بحث ممنوعیت فروش کالا‌های خارجی در شعب فروشگاه شهروند مطرح است به‌گونه‌ای که محمد سرخو عضو اصلاح‌طلب شورای شهر چهارم ضمن انتقاد از عرضه محصولات خارجی در شهروند گفته بود: در چند ماه گذشته در خصوص فروش اجناس خارجی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند به شهرداری تهران تذکر دادم، اما این نهاد به تذکر بنده توجهی نکرد و در حال حاضر شاهد فروش اجناس خارجی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای شهروند هستیم در حالی که این موضوع با اقتصاد مقاومتی مغایرت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بعد از این تذکر بود که مدیرعامل شهروند اعلام کرد که فروشگاه شهروند صد نوع کالای خارجی را که مشابه آن در داخل تولید می‌شود از لیست خود حذف کرد.
اما فروش دوباره محصولات خارجی در شهروند، در مدیریت جدید شهری در حالی رخ داده است که شورای عالی استان‌ها در سال ۹۱، مصوبه‌ای در خصوص ممنوعیت فروش کالا‌های خارجی دارای مشابه داخلی در فروشگاه‌های وابسته به شهرداری‌ها داشته است، اما حالا شاهدیم مسئولان جدید «بهشت» یا از روی بی‌اطلاعی و یا در سایه غفلت، عرصه را برای فروش کالا‌های خارجی باز گذاشته‌اند.  

قفسه بیسکویت‌های آلمانی و یک برند آمریکایی  
فارغ از فروش انواع و اقسام کالا‌های خارجی مصرفی اعم از سس، شکلات، کمپوت و... در فروشگاه شهروند، این روز‌ها شاهدیم که غرفه کوچکی نیز در بخش سوپرمارکت شعبه آرژانتین این فروشگاه افتتاح شده که محصولات کشاورزی خارجی را که عمدتاً جزو میوه‌های جنوب شرق آسیا هستند به اسم میوه ایرانی و با قیمت‌های نجومی با قیمت‌هایی که هر کیلوگرم از این میوه‌ها چند صد هزار تومان است به‌فروش می‌رساند!

هویج آمریکایی ۹۰ هزار تومانی که علی‌رغم نوشته لاتین آن، برچسب تولید داخلی به‌روی آن خورده  

بسته ۱۷۵ گرمی تمشک با قیمت کیلویی ۴۸۰ هزار تومان  

عرضه میوه‌های خاص که به‌روی بسته‌بندی آن نام کشور کلمبیا حک شده با نام ایرانی  

حال جای سؤال است که؛ در سالی که به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده، فروش محصولات خارجی مشابه تولیدات داخلی و میوه‌های چند صدهزار تومانی در فروشگاه وابسته به شهرداری تهران چه توجیهی دارد و با چه بهانه‌ای شکلات، بیسکویت و ویفر‌های ایتالیایی، آلمانی و حتی ویتنامی در این فروشگاه عرضه می‌شود؟   منبع:تسنیم   انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره عملکرد این وزارتخانه بیان کرد: عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سال 1402 بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و 13 میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت گفت: تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان 70 هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است؛ در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • بهترین تبلیغات برای لباس فروشی (8 روش رایگان و زود بازده)
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی
  • تعطیلی ۱۰۰ شعبه یک رستوران آمریکایی در مالزی به دلیل حمایت از اسرائیل
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟