Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی سالاری روز شنبه در مراسم بزرگداشت روز دانشجو در تالار حکمت دانشگاه گیلان در رشت افزود: دانشجویان برای اداره جامعه در آینده، بایستی در همه مسائل ورود کرده و نقد داشته باشند و در برخی موارد، سلیقه دانشجو با سلیقه های ما همخوانی ندارد که این، به معنی آن نیست که سلیقه ما بهتر از این قشر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه همه از جمله تشکل ها بایستی به سلیقه های یکدیگر احترام بگذارند، گفت: سلیقه های ما الزاماً قانون نیست و نباید آن را به دیگران اجبار کنیم.
سالاری با اشاره به اینکه امروز دانشجویان کشور متولدین بعد از پیروزی انقلاب بوده و در فضای انقلابی رشد کرده اند، خاطرنشان کرد: از این حیث، خطی بین دانشجویان، تشکل ها و فعالان قائل نیستم؛ امروز همه دغدغه انقلاب، کشور و استان را دارند.
وی با اشاره به تشکیل کمیته 48 گانه در استانداری گفت: از دانشگاه ها درخواست کرده ایم که در این کمیته ها عضو ثابت شوند و نظر بدهند و از انجمن های دانشجویی نیز دعوت می کنم که در این کمیته ها نظرشان را بیان کنند.
استاندار گیلان دانشجویان را ثروت اصلی دانشگاه ها دانست و اظهار کرد: امروز آنچه که فاصله کشورها را از هم نشان می دهد، دیگر نفت و گاز نیست بلکه فکر انسان هاست.

* بدون تعارف با فساد اداری برخورد می کنم
سالاری در ادامه سخنانش در مراسم بزرگداشت روز دانشجو، با بیان اینکه در برخورد با فساد بایستی منطقی باشیم، افزود: بدون تعارف با حداکثر اختیارات با فساد اداری برخورد می کنم.
وی با بیان اینکه نارسایی ها بایستی منتقل و با صدای بلند گفته شود، اظهار کرد: این کار مهمترین راه مبارزه با فساد است اما اگر این مهم را ابزار و عامل اقتدار خودمان کنیم، حتما به نتیجه نمی رسیم.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: بنای کار ما بر خرد جمعی است، زیرا برای تصمیم گیری در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، کارمندی، دانشجویی و ... بایستی حرف های افراد در این حوزه ها را بشنویم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه موضوع اشتغال بحث این دولت و آن دولت نیست، گفت: اشتغال بحث امروز و دغدغه اصلی کشور است که اگر حل نشود، به کشور به طور کلی آسیب می رسد.
سالاری با اشاره به اینکه موضوع مهم اشتغال به همه نهادها، مردم، نسل های جوان مربوط بوده و بخشی مربوط به حمایت دولت است، افزود: اینکه همه کارمند دولت شوند، شدنی نیست؛ دولت را یک زمانی سنگین کرده ایم، دستگاهی که سه برابر نیاز کارمند دارد، قطعاً با کاهش کارایی مواجه است.
به گفته استاندار گیلان، اگر می خواهیم فضای اشتغال اصلاح شود، بایستی فضای کسب و کار را درست کنیم و با توجه به پتانسیل های استان در بخش های کشاورزی، گردشگری، استفاده از دریا، صنعت چوب و ... در بحث اشتغال حتماً برنامه ریزی هایی را انجام می دهیم.
در مراسم روز دانشجو در تالار حکمت دانشگاه گیلان هریک از نمایندگان دانشجویی تشکل های اسلامی، شورای صنفی، انجمن های علمی و کانون های فرهنگی - هنری و بسیج دانشجویی به بیان مشکلات و مطالبات خود پرداختند.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده:کبیری
7286/2007

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۵۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس

به گزارش تابناک اقتصادی؛ ایرنا خبرگزاری دولت در مطلبی با عنوان «خروج مرکز پژوهش‌های مجلس از ریل پژوهش» نوشت: مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان بازوی تحقیقی خانه ملت، وظیفه تهیه گزارش‌های کارشناسی و ارائه مشورت‌ جهت اطلاع نمایندگان مجلس را بر عهده دارد تا آنها بر مبنای اطلاعات دقیق‌ و کارشناسی، اقدام به تصمیم‌گیری در مورد جزئیات لوایح و طرح‌ها بکنند.

به همین دلیل در دو دهه اخیر مرکز پژوهش‌های مجلس به محل فعالیت نخبگان و کارشناسان ارشد کشور تبدیل شده بود و گزارش‌های آن نیز از اتقان علمی مناسبی برخوردار بود. انتقال مدیران و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس به جایگاه‌های حساس مدیریتی خصوصا در دولت سیزدهم، به علت سطح مناسب کارشناسی این افراد بود که پیش از این در مرکز پژوهش‌ها مشغول به کار شده بودند.

با این حال، در دو سال گذشته شاهد تغییر رویکرد مرکز پژوهش‌های مجلس از یک نهاد مطالعاتی به مرکزی برای فعالیت‌های رسانه‌ای هستیم. گزارش‌های جهت‌دار این مرکز که در ادامه به نمونه‌هایی از آن اشاره می‌شود، بازوی پژوهشی مجلس را به یک رسانه سیاسی البته با کارکردی مطابق میل رسانه‌های ضدانقلاب تبدیل کرده است. نکته مهم آن است که گردانندگان مرکز پژوهش‌های مجلس شاید به دنبال انتقاد از دولت باشند، اما خروجی کار آنها تهیه خوراک برای رسانه‌های ضدانقلاب بوده است.

ترامپ‌هراسی

بابک نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس اواخر سال گذشته در یک سخنرانی به نوعی سخن گفت که گویا با آمدن ترامپ در دولت آمریکا، اوضاع ایران آشفته خواهد شد. البته این اظهارنظر ناپخته آنقدر واکنش منفی داشت که وی مجبور به ارائه توضیحاتی در این زمینه شد.

 

دیگر خبرها

  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • مقدمات برگزاری «دادگاه‌های صلح» در لرستان فراهم شود
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان