Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان شرقی گفت: معتقدم پژوهشگران جهاددانشگاهی در زمینه آسیب‌های اجتماعی به صورت جدی کار پژوهشی و مطالعه ‌کاربردی انجام دهند به طوری که پژوهش‌ها نباید در قفسه‌ها باقی بماند بلکه باید تمامی آنها در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی عملیاتی شوند.

به گزارش ایسنا، دکتر رحیم شهرتی فر در دیدار با رئیس و معاونین سازمان جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: در ارتباط باکاهش آسیب‌های اجتماعیٍ، اداره کل امور اجتماعی استانداری قراردادهایی تنظیم کرده است که دراین راستا با جهادانشگاهی نیز همکاری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص فعالیت‌های جهاددانشگاهی در خصوص انرژی‌های خورشیدی با بیان اینکه ادارات  و ارگان‌های دولتی باید نسبت به صرفه جویی در مصرف برق، اهتمام جدی ورزند، اظهارکرد: بی شک انرژی خورشیدی درتامین روشنایی مدارس، مساجد، ادارات و سازمان‌ها مقرون به صرفه است، به عنوان مثال انجمن اولیا و مدارس می‌توانند با یکدیگر بسیج شده و با تامین اعتبار، برق مدرسه را از محل انرژی خورشیدی تامین کنند. جهت اجرای این طرح در سازمان‌ها می‌توان از مشوق‌هایی نیز بهره برد.

 جعفرمحسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با بیان اینکه جهاددانشگاهی درحوزه ‌آسیب‌های اجتماعی وعلوم انسانی به عنوان بازوی علمی‌می‌تواند نقش موثری درجامعه ایفا کند، اظهارکرد: جهاددانشگاهی در بحث پژوهش و فناوری ازجمله راه اندازی نیروگاه خورشیدی در استان گام موثری برداشته است. راه اندازی نیروگاه خورشیدی، به عنوان پتانسیلی جهت بهره برداری مردم، ادارات و بخش خصوصی از انرژی پاک در استان به شمار می‌رود. دراین نیروگاه به صورت آنلاین برق تولید شده و به شبکه سراسری برق کشور تزریق می‌شود و مورد استفاده ‌همگان قرار می‌گیرد.

محسنی بابیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) قم از طرح نصب پنلهای خورشیدی جهت توانمندسازی خانواده‌های بی بضاعت استفاده می‌کند، عنوان کرد: مقرر شده خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد بانصب پنل‌های خورشیدی درخانه های خود، برق تولید کرده و آن را به شبکه سراسری برق عرضه کنند و ماهانه تا سقف یک میلیون تومان درآمدزایی داشته باشند. 

وی افزود: سال ۸۸ سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی برای اولین بار در کشور، سیستم‌های بادی و خورشیدی یک کیلوواتی را راه اندازی کرده که امروز نیزدر اکثر نقاط کشور مورد استفاده‌ بهینه قرار می‌گیرد.

محسنی در ادامه با اشاره به فعالیت های این نهاد در خصوص درمان ناباروری گفت: مراکز درمان ناباروری جهت درمان افرادی که بامشکل ناباروری درگیر هستند، راه اندازی شده است. در کشور ما حدود ۲۲ درصد زوجین دارای مشکل ناباروری هستند، درحالیکه این تعداد در جهان ۱۵ درصد به ثبت رسیده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۹۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود

به گزارش قدس آنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور در نشست استانداران سراسر کشور ضمن تقدیر از استاندارها در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود.

وزیر کشور افزود: انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می‌شمارند و از این رو تمامی دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

وحیدی در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌های پیش رو با تاکید بر ماموریت‌های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وی آسیب‌های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می‌گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می‌طلبد.

وزیر کشور با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه‌تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وحیدی وظیفه استانداری‌ها را متولّی‌گری در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: استانداری‌ها نمی‌توانند با تصدی‌گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه‌ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به ثمر رسانند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است