Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-26@20:12:15 GMT

فیلم هایی از کوهنوردان گمشده در اشترانکوه/ 6 جسد پیدا شد + فیلم و عکس

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۶۵۶۵۵

فیلم هایی از کوهنوردان گمشده در اشترانکوه/ 6 جسد پیدا شد + فیلم و عکس

‍‍‍‍‍‍

حوادث رکنا: جسد 6 نفر از کوهنوردان مفقودی اشترانکوه پیدا شد و عملیات برای پیدا کردن 2 کوهنورد گم شده در حادثه بهمن ادامه دارد.

حجم ویدیو: 6.62M | مدت زمان ویدیو: 00:00:53

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، روز 14 آذر ماه امسال یک گروه 15 نفری که 2 زن و 13 مرد بودند برای صعود به ارتفاعات اشترانکوه حرکت خود را آغاز کردند که در در ابتدا 3 تن از آنها به عنوان پشتیبان در وروردی ارتفاعات استقرار کرده و 12 کوهنورد دیگر برای صعود به مسیر ادامه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کوهنوردان پس از صعود ارتفاعات در مسیر بازگشت بودند که دچار طوفان، برف و بوران می شوند و همین باعث می شود تا آنها مسیر خود را گم کنند و این در حالی بود که سازمان هواشناسی Meteorology هشدارهایی را برای این طوفان و بوران به کوهنوردان اعلام کرده بود.


کوهنوردان روز جمعه 17 آذر ماه در مسیر بودند که ساعت 6 صبح این گروه گرفتار بهمن می شوند و همین کافی بود تا تیم های هلال احمر و امدادی برای نجات این کوهنوردان وارد عمل شوند.
تیم های امدادی در همان بررسی های ابتدایی موفق شدند جسد یکی از کوهنوردان که علیرضا عامری 22 ساله است را پیدا کنند و تلاش برای دیگر اعضای گروه ادامه داشت تا اینکه بالگردهای تیم های گروه نجات و هلال احمر موفق به پیدا کردن 6 کوهنورد به نام های اسامی  امیر تقی زاده، محمود فرنوش فر، حسن موسوی، سروش قادری، محسن اشرفی، سید رضا وحیدی که با فاصله زیادی از هم در کوه قرار داشتند را نجات دادند.
عملیات برای پیدا کردند 8 مفقود که علی حسینی، امان‌الله جوکار، ناصر اکبری، مرتضی غلامپور، اکرم حقانی، مهشید جوان‌محمدی، علی قاسم‌زاده، مجید زاده تراب نام دارند کلید زده شد که عصر جمعه جسد 2 تن از کوهنوردهای گم شده پیدا شد و به خاطر تاریکی هوا عملیات جستجو مدتی متوقف شد تا اینکه از صبح امروز گروه های عملیاتی و کوهنوردی برای پیدا کردن دیگر اعضای گروه در تیم های مختلف دست به کار شدند.
از صبح امروز تیم های امدادی و هلال احمر جسد 4 کوهنورد دیگر در محل وقوع این حادثه Incident هولناک در ارتفاعات اشترانکوه پیدا شد.
بنا به این گزارش، عملیات جستجو برای پیدا کردن دو مفقودی دیگر این حادثه کوهنوردی ادامه دارد. 

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۵۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کجاست؟

تا به حال از خود پرسیده‌اید که بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کدام گنج است و به چه دوره‌ای تعلق دارد؟

بزرگ‌ترین گنج ایران چیست؟ جواب این سوال بستگی به این دارد که شما چگونه بخواهید به چنین پرسشی پاسخ دهید. آیا دنبال بزرگ‌ترین جواهر ایران هستید یا بزرگ‌ترین اثر باستانی کشف شده؟ نگاهی به بزرگ‌ترین مجموعه گنج کشف شده دارید یا دنبال گنج‌های تک هستید؟ هر طور که بخواهید به این سوال پاسخ دهید یک جواب می‌گیرید.

به گزارش برنا، اگر دنبال بزرگ‌ترین مجموعه گنج تاریخ ایران باشید به عناوین مختلفی می‌رسید، اما بی‌تردید یکی از راز آلودترین جواب‌ها گنج گمشده داریوش است، گنج گمشده در دل تاریخ.

گنج داریوش سوم هخامنشی – اگر هنوز وجود داشته باشد- بی تردید می‌تواند یکی از مهم‌ترین و با ارزش‌ترین گنج‌های ایران باشد. قسمتی از این گنج اسکندر مقدونی چپاول کرد آن هم درست هنگامی که پادشاهی ایران را تسخیر و گنجینه های شوش، ایسوس (شهری در کشور ترکیه کنونی)، دمشق و تخت جمشید را به غارت برد.

داریوش سوم کیست؟

داریوش سو یا دارا آخرین شاهنشاه هخامنشی در میانه ۳۳۶ تا ۳۳۰ پیش از میلاد بود. او فرزند آرشام و سی‌سی‌گامبیس بود. او آخرین شاه رسمی هخامنشیان بود.

هنگامی که اردشیر سوم بر تخت نشست و بر آن شد تا شاهزادگان دیگر را از میان بردارد؛ نام داریوش در میان آنان نبود و همین نشان دهنده آن است که او عنوان ممتازی در آن دوران نداشته‌است. اما در نهایت داریوش در جنگ با کادوسیان چنان رشادتی از خود نشان داد که اردشیر او را «دلیرترین پارسیان» نامید و او را ساتراپ ارمنستان کرد.

اما داریوش چطور شاه شد؟

باگواس، وزیر بزرگ دربار اردشیر سوم، پس از مسموم کردن اردشیر سوم، پسر او ارشک را بر تخت نشاند اما چیزی نگذشت که وی ارشک را هم مسموم کرد. باگواس سپس ساتراپی ارمنستان یعنی داریوش سوم را به تخت پادشاهی نشاند تا بازیچه دست خود باشد، چنین نشد و داریوش در نهایت وزیر خائن را کشت.

در سال ۳۳۰ پیش از میلاد، در هگمتانه داریوش قصد داشت با سامان دهی دوباره نیروها به جنگ اسکندر برود، اما چون اسکندر به سوی ماد لشکر کشید در این کار ناکام ماند و به همراه برادرزاده‌اش بسوس و جمعی از بزرگان از راه ری به سمت غرب رفت.

در حوالی دامغان، بسوس شاه را از ترس نزدیک شدن لشکر اسکندر و طمع جانشینی زخمی کرد و خود به باختر رفته و عنوان اردشیر پنجم را بر خود نهاد. هنگامی که اسکندر بر بالین شاه رسید، او مرده بود. پس اسکندر برای مشروعیت بخشیدن به فتوحات خود، ابتدا او را با احترام دفن کرد و سپس به تعقیب اردشیر پنجم رفته و او را مجازات کرد.

ماجرای گنج داریوش هخامنشی چیست؟

اسکندر مقدونی در تخت جمشید حدود ۹,۰۰۰ تالنت طلا و ۴۰,۰۰۰ تالنت نقره به غنیمت گرفت. هر تالنت با معیارهای امروزی حدود ۲٫۲۶ کیلوگرم بود، یعنی بیش از ۱۰۰۰ تن یا به حساب دیگر بیش از ۵۰ کاروان بزرگ از حیوانات بارکش که تنها غنیمت یکی از شهر های ایران را با خود حمل می کردند.

مورخ مشهور یونانی دیودور نوشته که اسکندر بیش از ۳,۰۰۰ شتر بارکش و ۱۰,۰۰۰ جفت قاطر (بیش از ۲۳,۰۰۰ حیوان بارکش) سوار کرد و به کشور خود برد.

گنج‌هایی که داریوش سوم با خود برد

داریوش سوم با کاروان کوچکی از گنجینه‌ها به پایتخت تابستانی یعنی هگمتانه  رفت. بر اساس برخی روایت‌های تاریخی داریوش هخامنشی پیش از آن که بمیرد دستور داد که تمام طلاها، نقره ها و اشیای قیمتی دیگر را در نزدیکی این شهر پنهان کنند. اسکندر پس از فتح هگمتانه اثری از هیچ گنجی پیدا نکرد.

این گنجینه که به گفته کارشناسان حدودا نصف دارایی خاندان هخامنشی بوده، برای بازسازی ایران و جمع آوری لشکری انبوه توسط داریوش حمل می‌شد.

در تمام سال‌های بعد تلاش‌ها برای یافتن گنج داریوش هخامنشی بی‌نتیجه ماند و هیچ کس نتوانست سرنخی از این گنج پیدا کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اندیشه‌ امام در عملیات وعده صادق نمود پیدا کرد
  • جمعه به یاد ماندنی با کوهنوردان دیار الوند
  • جسد مرد ۶۰ ساله طارمی بعد از ۶ روز جستجو پیدا شد
  • پیکر ۲ کودک سراوانی در رودخانه ماشکید پیدا شد
  • جسد یک خانم در رودخانه بشار پیدا شد
  • هشدار مهم هواشناسی به کوهنوردان
  • رئیس سازمان بسیج: نگاه به ایران بعد از عملیات وعده صادق ارتقا پیدا کرد
  • جسد بی‌جان ۲ کودک غرق شده در شهرستان نیمروز پیدا شد
  • منظره زیبا و بهاری دریاچه گهر+ فیلم
  • بزرگ‌ترین گنج گمشده ایران کجاست؟