Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان – ایرنا – رییس اداره بیمه گری و درآمد اداره کل بیمه سلامت گلستان گفت: حدود 2 هزار تبعه خارجی ساکن در استان با دریافت دفترچه های بیمه سلامت، از خدمات درمانی در این بخش بهره هستند.

رسول خزینی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشتر این افراد را اتباع کشور افغانستان تشکیل می دهند که با دریافت دفترچه بیمه سلامت همانند مردم ایران خدمات مورد نیاز درمانی و پزشکی را دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به آمار بیمه شدگان گلستانی اشاره کرد و گفت: هم اینک بیش از یک میلیون و 200 هزار شهروند استان زیرپوشش انواع بیمه هستند که در این میان بیمه شدگان روستایی با 928 هزار نفر بیشترین و بیمه سلامت ایرانیان با 180 نفر دارای کمترین تعداد بیمه شده است.
رییس اداره بیمه گری و درآمد اداره کل بیمه سلامت گلستان در ادامه به تغییرات جدید در بیمه سلامت اشاره کرد و گفت: از ابتدای اردیبهشت ماه امسال مقرر شد کسانی که دفترچه بیمه سلامت دارند، فقط از خدمات درمانی مراکز درمانی بخش دولتی بهره مند باشند.
خزینی ادامه داد: افراد زیر پوشش بیمه همگانی (سلامت) می توانند با مراجعه به مراکز دولتی از جمله کلینیک های ویژه علوم پزشکی، بیمارستان های دولتی، مراکز بهداشتی و درمانی از خدمات بیمه سلامت بهره مند شوند.
وی گفت: با مصوبه هیات دولت نحوه خدمات دهی به بیمه شدگان طرح پوشش رایگان بیمه سلامت دچار تغییراتی شده و به دریافت خدمات از بیمارستان ها و مراکز دولتی محدود شده است.
به گفته وی؛ از این پس دریافت خدمات درمانی در مطب های خصوصی، داروخانه های غیردولتی و بیمارستان های خصوصی مشمول پوشش بیمه سلامت نیست.
وی اظهارکرد: کسانی که تاکنون عضو هیچ شرکت بیمه گر نبوده و می خواهند از خدمات بیمه دولتی استفاده کنند از این پس و با پرداخت ماهانه 200 هزار ریال عضو بیمه سلامت ایرانیان شده و از خدمات تمامی مراکز دولتی و خصوصی با پرداخت تعرفه های بیمه ای استفاده کنند.
به گزارش ایرنا برای نخستین بار در دولت یازدهم پوشش بیمه همگانی سلامت به شکل رایگان برای آحاد جامعه و بخصوص افراد آسیب پذیر و ساکن در حاشیه شهرها، اجرا شد .
پیش از این همه دارندگان دفترچه های بیمه سلامت می توانستند از خدمات همه مراکز استفاده کنند اما از اول اردیبهشت ماه امسال این چتر حمایتی جمع تر و ارائه خدئمات به دارندگان این دفترچه ها محدود به مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی شده است.
3091 /1648
خبرنگار : میثم محسنی ** انتشار: پری سالارنیا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۵۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟