Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون با اعلام این خبر که ضمانت‌نامه تعاونی‌های زنان تا ۳۰۰ میلیون تومان بدون وثیقه و تا ۱۰۰درصد تسهیلات‌شان صادر می‌شود، گفت: اکنون جمعیت زنان فارغ‌التحصیل دانشگاهی ۵۰ درصد بیش از مردان است.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مهدی حسین‌نژاد، با اشاره به اینکه جمعیت زنان فارغ التحصیل دانشگاهی 50 درصد بیش از مردان است، اظهار داشت: این ظرفیت موجب شده تا بتوانیم بستری مناسب برای توانمندسازی واشتغال این قشر با هدف بهره وری نیروی کار فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: تعاونی‌ بهترین مسیر برای رشد و تعالی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است و قطعاً هم افزایی زنان با استفاده از تعاونی‌ها موجب ارتقای کیفی فعالیت‌های آنان خواهد شد.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون، در عین حال پیشنهاد داد تا موضوع تعاون در کتاب درسی مدارس و دانشگاه‌ها گنجانده شود و قطعاً این قبیل اقدامات موجب توسعه اشتغال خواهد بود.

حسین‌نژاد با بیان اینکه برای ارتقای مهارت فارغ التحصیلان باید بسته‌های آموزشی و فوق برنامه تهیه شود، گفت: قطعاً برای توسعه کارآفرینی نیازمند ارتقای مهارت دانش‌آموختگان هستیم و در این باره می‌توان مدل‌های مختلفی از فعالیت‌های تعاونی‌ها را به فارغ‌التحصیلان پیشنهاد کرد.

وی افزود: معاونت امور تعاون برنامه‌های مهمی در زمینه پیشنهاد بسته‌های تعاونی به دانشگاهیان دارد که صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون نیز در این باره آمادگی خود را برای حمایت محتوایی و اعتباری اعلام کرده است.

وی با اشاره به اینکه تعاونی‌ها همواره با عدالت اجتماعی، بهره‌وری بالا و سودآوری همراه هستند، خاطرنشان کرد: هم‌افزایی و تجمیع سرمایه‌های مردمی با هدف افزایش مشارکت مردمی از دلایلی هستند که باید بیش از گذشته به بخش تعاون توجه شود.

مدیرعامل صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون درباره اعتبار 32 هزار میلیارد تومانی که برای توسعه اشتغال در کشور درنظر گرفته شده است، گفت: برای تعاونی زنان تا سقف 300 میلیون تومان وثیقه درنظر گرفتیم که تا صدرصد تسهیلاتشان را نیز ضمانت می‌کنیم.

وی درباره جزئیات نحوه تضمین وثایق تعاونی های زنان نیز گفت: تعاونی هایی مشمول این موضوع خواهند شد که اولاً خانوادگی و فامیلی نباشند و دوماً طرح توجیه اقتصادی و فنی به همراه داشته باشند که قشر بسیاری از زنان را در خود جای دهند.

وی درباره مشکلات پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در دولت‌های گذشته گفت: معمولاً این تسهیلات در دولت‌های گذشته هدفمند نبود و افرادی که توان فکری داشته و دارای ایده بودند، فاقد هر نوع وثیقه بودند که در این باره نیز در جلساتی با بانک مرکزی و معاونت اشتغال وزیر کار، موضوع اعتبارسنجی این افراد توسط صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون صورت می‌پذیرد.

منبع:‌فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۹۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد پیشکاری ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم_ در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کارگران نقش تعیین کننده‌ای داشته و همگام با سایر اقشار جامعه در پیروزی انقلاب و پس از آن نیز در جنگ تحمیلی و صحنه‌های مختلف از کیان کشور دفاع کرده‌اند.

وی افزود: رشد و شکوفایی کشورمان را مرهون کار و تلاش کارگران هستیم و کارگران ستون فقرات اقتصادی کشور هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان خاطرنشان کرد: در حوزه روابط کار ۱۹۲۸۴ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که در طول سال گذشته توسط بازرسان ۱۹۰۰۰ بازرسی از این واحدها در راستای صیانت از جان کارگران و ایمنی و بهداشت محیط صورت گرفته است.

پیشکاری با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار پرونده کارگران استان در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است، اضافه کرد: بالغ بر ۲۲۴ هزار نفر از مردم کردستان به‌صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کنند که در مجموع حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

وی تصریح کرد: در واحدهای ۵۰ تا ۵۰۰ نفر نیز خانه‌های بهداشت راه اندازی شده و ۹۲ کارگاه آموزشی نیز در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی کارگران در استان برگزار شده است‌.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲ هزار تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

کد خبر 749418

دیگر خبرها

  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • سال گذشته شاهد روند کاهشی نرخ بیکاری در کرمانشاه بودیم
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • ثبت فوت مردان ‌در استان زنجان بیشتر از زنان بوده است‌
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • رشد ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم