Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک رسانه وابسته به آل سعود، روز جهاني حقوق بشر را بهانه اي براي تاختن به ايران و تکرار ادعاهاي چند کشور غربي قرار داده است ...
به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، شبکه خبري العربيه (Alarabiya) وابسته به عربستان سعودي يادداشتي را در وب سايت خود به بهانه روز حقوق بشر منتشر کرده است.
العربيه مدعي شده که ايران به حقوق بشر اهميت نمي دهد و به قطعنامه هاي سازمان ملل در اين رابطه نيز بي توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين رسانه سعودي مي نويسد: دهم دسامبر روز حقوق بشر در سراسر جهان جشن گرفته مي شود اما اين روز هيچ معنايي در ايران ندارد چراکه اين کشور در ميان پيشتازان نقض حقوق بشر قرار دارد [!].
العربيه در ادامه نوشتار خود به تکرار ادعاهاي چند کشور غربي درباره وضعيت زندانيان در ايران، ناديده گرفتن حقوق اقليت هاي مذهبي و ... مي پردازد.
در بخش ديگري از اين يادداشت درخواست مداخله شوراي امنيت سازمان ملل و صدور قطعنامه اي از سوي اين شورا عليه ايران مطرح شده است.
العربيه در پايان به دفاع از گروهک تروريستي منافقين پرداخته که دستشان به خون هزاران شهروند بيگناه ايراني آلوده است و از اعدام عناصر اين گروهک در ايران ابراز ناخرسندي کرده است.
گفتني است، ادعاهاي حقوق بشري اين رسانه وابسته به عربستان درحالي عليه ايران مطرح مي شود که سعودي ها به نماد نقض حقوق بشر در منطقه با حمايت آمريکا تبديل شده اند.
سازمان ديده بان حقوق بشر چندي پيش گزارشي تحت عنوان بمب هاي آمريکا عليه يمن منتشر کرده که در آن «ساره ليا وتسون» مدير اجرايي اين سازمان در بخش خاورميانه تصريح کرده است: آمريکا و انگليس در جنگ عربستان عليه يمن نقش ايفا مي کنند.
پايگاه آمريکايي "امريکن کانسروتيو" (American Conservative) نيز با انتشار يادداشتي به قلم دانيل لاريسون، به انتقاد از حمايت واشنگتن از کشتار ظالمانه مردم يمن توسط عربستان سعودي پرداخته است.
در اين يادداشت که تحت عنوان "به قحطي کشاندن تعمدي يمن" منتشر شده است مي خوانيم:
اين موضوع از مدت ها پيش آشکار شده است که محاصره يمن توسط ائتلاف عربي با هدف ايجاد شرايطي سخت تر در يمن بويژه در مناطق تحت کنترل حوثي ها صورت گرفته است.
"جلوگيري از ورود تسليحات به يمن" که از سوي عربستان سعودي در توجيه محاصره يمن مطرح مي شود، فقط يک بهانه است؛ تنگ تر کردن حلقه محاصره که از دو هفته پيش آغاز شده است به خوبي نشان مي دهد که اين بهانه سعودي ها تا چه حد سست و بي دوام است.
برخي از فعالان برجسته حقوق بشر به سختي جامعه بين الملل را به خاطر بي توجهي به موضوع يمن مورد انتقاد قرار داده اند و اين انتقاد کاملا صحيح است.
اما به نظر مي رسد نوک پيکان انتقادات بايد به سوي آمريکا، انگليس، فرانسه و ديگر کشورهاي غربي باشد که اين جنگ وحشيانه را تامين تسليحاتي کرده و از مسببان آن حمايت کرده اند.


111

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است

به گزارش خبرآنلاین، عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند، از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

آمریکا از چند ماه گذشته درصدد پیش بردن یک توافق امنیتی با عربستان سعودی است تا از طریق آن به عادی سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو دست یابد.

دولت بایدن پیش از ۷ اکتبر به سمت توافقی برای عربستان سعودی برای سازش با تل‌آویو پیش می‌رفت که منجر به موافقت واشنگتن با یک پیمان دفاعی با ریاض و حمایت از برنامه هسته‌ای غیرنظامی آن در ازای امتیاز دادن رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌ها می‌شد.

با این حال عملیات فلسطینی طوفان الاقصی و حمله تلافی‌جویانه صهیونیست‌ها به غزه این روند را تغییر داد، اما ایالات متحده و عربستان سعودی به بحث در مورد توافق احتمالی به‌عنوان بخشی از برنامه‌های گسترده‌تر پس از جنگ ادامه دادند.

اما عربستان سعودی به صراحت اعلام کرده است که پس از هفتم اکتبر، رژیم صهیونیستی را ملزم به دادن امتیازات مهم‌تری به فلسطینی‌ها می‌کند و تاکید دارد که باید شاهد «گام‌های برگشت‌ناپذیر» به سوی تشکیل کشور فلسطین باشد.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903142

دیگر خبرها

  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزرای خارجه مصر و عربستان
  • دیدار وزرای خارجه ایران و عربستان در گامبیا
  • وزرای خارجه ایران و عربستان دیدار کردند
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق