Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز ، در سال‌های اخیر، بشر به دلیل تولید بیش از اندازه زباله‌های پلاستیکی، شاهد آسیب‌های گسترده و غیر قابل جبران به زندگی در دریا بوده است، اما اگر از این مقدار افزایش زباله جلوگیری شود می‌توان برای نجات اقیانوس‌های جهان امیدوار بود.

در قطعنامه سازمان ملل متحد در نایروبی کنیا، بیش از 200 کشور برای پایان دادن به زباله‌های پلاستیکی بستر اقیانوس‌ها توافق کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این قطعنامه گامی مهم در راستای ایجاد یک پیمان قانع‌کننده برای حل مشکل آلودگی پلاستیک در اقیانوس‌هاست زیرا اگر روند فعلی ادامه یابد، مقدار زباله‌های پلاستیکی از تعداد ماهی‌ها تا سال 2050 بیشتر خواهد شد.

در ماه ژانویه سال جاری، گونه‌ای نادر از نهنگ‌ها در حالی جان خود را از دست دادند که مقدار زیادی کیسه پلاستیکی در شکمشان یافت شد.

هر ساله، هشت میلیون تن پلاستیک که شامل بطری، پلاستیک بسته‌بندی و سایر ضایعات است به اقیانوس‌ها ریخته می‌شود و در این میان چین بزرگترین تولیدکننده مواد زاید پلاستیکی است اما تلاش برای کاهش آن آغاز شده است.

اندونزی، دومین کشور تولیدکننده آلاینده‌های پلاستیک (پس از چین) است که قصد دارد تا سال 2025، به میزان 75 درصد زباله‌های پلاستیکی را کاهش دهد.

در این قطعنامه، کشورها توافق کرده‌اند تا نظارت بر میزان پلاستیک وارد شده به اقیانوس‌ها را شروع و آن را کنترل کنند.

705

خداحافظی با زباله‌های پلاستیکی در قطعنامه سازمان ملل متحد در نایروبی کنیا حل مشکل آلودگی پلاستیک تولیدکننده آلاینده‌های پلاستیک

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۲۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد

ایالت هاوائی به نخستین ایالتی تبدیل شد که در کنگره ایالتی خود قطعنامه‌ای در حمایت از آتش‌بس دائمی در غزه به تصویب رساند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مجلس نمایندگان و مجلس سنای ایالتی در هاوائی با تصویب قطعنامه‌ای از دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته‌اند در غزه آتش‌بس برقرار کند. هاوائی نخستین ایالتی در آمریکا است که چنین قطعنامه‌ای به تصویب رسانده است.

پیش از این در ماه مارس مجلس سنای هاوائی با 24 رأی موافق و یک رأی مخالف این قطعنامه را تصویب کرده بود. مجلس نمایندگان با 48 رأی موافق و 3 رأی مخالف این قطعنامه را روز جمعه به تصویب رساند. با آنکه هاوائی نخستین ایالتی است که اقدام به تصویب چنین قطعنامه‌ای می‌کند اما «اتاق دسترسی عمومی» کنگره ایالتی هاوائی به هافینگتون‌پست گفت که از قدرت لازم برای اجرایی کردن این قانون برخوردار نیست و این قطعنامه به امضای فرماندار نیاز ندارد.

طبق نوشته یاهونیوز، قانونگذاران ایالتی خواستار آن شده‌اند که جو بایدن برای برقراری آتش‌بس فوری و دائمی در غزه تلاش کند. علاوه بر این، قطعنامه مذکور خواستار آن شده که دولت بایدن در جهت ترک خصومت‌ها و تسهیل ورود کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه تلاش کند.

دولت جو بایدن در 207 روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد از اصلی‌ترین موانع برقراری آتش‌بس دائمی در غزه بوده و تا کنون چند قطعنامه را در شورای امنیت سازمان ملل متحد در حمایت از آتش‌بس وتو کرده است. این در حالی است که از زمان آغاز جنگ در غزه بیش از 34 هزار نفر به شهادت رسیده و ده‌ها هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

روز 207 طوفان‌الاقصی|تداوم حملات هوایی اسرائیل به غزهبایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیمرسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیامدهای استفاده از پلاستیک در مزارع
  • مخالفت روسیه با پیش‌نویس قطعنامه سازمان ملل درباره سربرنیتسا
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • تهدید حیات جزیره سرخ‌گون هرمز با شیشه و پلاستیک
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی
  • اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک