Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان گفت: امسال ۲۶ میلیارد تومان بودجه پژوهشی برای دانشگاه اصفهان پیش‌بینی شده است که نسبت به سال قبل رشد دو برابری را شاهد هستیم.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر رحیمی بعد از ظهر یک‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه پژوهش سازمان یافته در کشور ما کمتر از ۲۵ سال عمر دارد، اظهار داشت: موضوع پژوهش از سال ۸۴ به صورت جدی‌تری دنبال شده و از سال ۹۲ مبحث کیفیت و هدفمندی در پژوهش‌ها نیز مطرح بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فناوری و تجاری‌سازی پژوهش در کشورمان به خوبی درک نشده است، افزود: ارائه مقاله برای پذیرفته شدن به عنوان یکی از اعضای هیئت علمی ضرورت دارد که با این روند طبیعی است جامعه علمی کشور بیشتر به فکر ارائه مقاله به جای پژوهش‌های علمی است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان با بیان اینکه توجه صرف به مقاله‌نویسی ضربات شدیدی به جامعه علمی کشور وارد کرده است، بیان داشت: در طول این سال ها استاد و دانشجو در پی آن هستند که مقالات خود را در مجلات ایران و جهان به چاپ برسانند، این امر به خودی خود بدون فایده نیست اما توجه مطلق به این مسئله جامعه علمی کشور را از اهداف مهم‌تری دور ساخته است.

وی با اشاره به فعالیت‌هایی که در دانشگاه اصفهان برای ارتقای سطح پژوهش انجام شده است، بیان داشت: اعضای هیئت علمی موظف به ارائه سند چشم انداز ۵ ساله از  برنامه‌های خود هستند تا هدف و مسیر پیش رو به درستی مشخص باشد.

تولید علم برتر در دانشگاه اصفهان همواره مدنظر بوده است

رحیمی با بیان این که در دانشگاه اصفهان تولید علم برتر مدنظر بوده است، گفت: برای رفع مشکلات کلان شهر اصفهان مانند آلودگی هوا یا کمبود آب ابتدا نیازمند اطلاعات دقیق و علمی در این زمینه هستیم که به شکل جزئی تاثیر هر بخش در ایجاد یک شکل سنجیده باشد.

علوم انسانی ۵۰ درصد رشته‌های دانشگاهی را شامل می‌شود

وی با بیان اینکه علوم انسانی ۵۰  درصد رشته‌های دانشگاهی ما را شامل می‌شود، گفت: دانشگاه اصفهان رتبه سوم کشور را در این عرصه به خود اختصاص داده است و از لحاظ کیفیت آثار هم در رتبه پنجم هستیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان با اشاره به درجه دانشگاه اصفهان در نظام‌های رتبه بندی دنیا ابراز داشت: بر اساس نظام رتبه‌بندی لایدن دانشگاه اصفهان رتبه ۷۹۸ دنیا را دارد که نسبت به سال قبل ۲۵ رتبه رشد داشته است.

وی ادامه داد: همچنین این دانشگاه رتبه‌بندی ۲۶۹ آسیا را در لایدن و در تایمز ۸۰۰ تا هزار را به خود اختصاص داده است.

فعالیت هشت پژوهشکده شاخص در دانشگاه اصفهان

رحیمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه هشت پژوهشکده شاخص در کشور شامل اقتصاد، علوم جغرافیایی، مدیریت، انرژی، محیط زیست، روانشناسی صنعتی و سازمانی در دانشگاه اصفهان فعال هستند، گفت: ۳۰۰ طرح پژوهشی فعال و جاری به ارزش سه و نیم میلیارد تومان با ارگان‌های مختلف در دست اجرا داریم.

وی با بیان اینکه تا انتهای سال قرارداد ۵۰ پروژه کلان دیگر نیز با برخی نهادها منعقد می‌شود، تاکید کرد: امسال ۲۶ میلیارد تومان بودجه پژوهشی برای دانشگاه اصفهان پیش‌بینی شده است که نسبت به سال قبل رشد دو برابری را شاهد هستیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۸۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در یک نشست خبری با موضوع دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد که امروز در کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد شبکه‌ای از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد مدنظر است.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند؛ شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد. دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد از رشد کیفی و کمی خوبی برخوردار است که پس از وقفه ده ساله قرار است برگزار شود.

وی با بیان اینکه دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر دانش‌آموزان خوش‌فکر مدارس شرکت می‌کنند، اظهار کرد: دانش‌آموزان توانمندی‌ها و دستاورد‌های پژوهشی خود را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند و ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند.

یاوری با اشاره به اهداف نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش سمپاد، ادامه داد: دانش‌آموزان با گفت‌وگو با افراد متخصص کاربرد دستاورد‌های پژوهشی خود را بهتر درک می‌کنند.

رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان خاطرنشان کرد: این نمایشگاه شبکه خوبی از ارتباط انسانی بین دانش‌آموزان مدارس سمپاد و سایر مدارس ایجاد می‌کند، شبکه‌ای که قرار است بذر پژوهش‌های آینده و علمی کشور باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود