Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاهو جوانمردی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: فضاهای آموزشی که در اختیار هیات وزنه برداری در مرکز استان و سایر شهرستان ها است بسیار کم و به هیچ وجه قابل قیاس با دیگر استان ها نیست.
وی افزود: هیچ تلاشی برای تجهیز سالن های وزنه برداری صورت نگرفته بطوریکه امکانات تمرینی سالن وزنه برداری سنندج مربوط به 30 سال پیش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جوانمردی وضعیت اعتبارات این هیات در سال گذشته را نسبت به امسال بهتر دانست و تاکید کرد: اوایل سال جاری توافقنامه ای هر چند غیرقابل قبول با اداره کل ورزش و جوانان استان به میزان 100 میلیون ریال با هدف قهرمان پروری امضا کردیم که آن نیز عملی نشد و فقط نیمی از اعتبارات به هیات داده شد.
رئیس هیات وزنه بردای کردستان با بیان اینکه اغلب برنامه ها و اعزام وزنه برداران در 6 ماهه اول سال اتفاق می افتد، یادآور شد: با وجود نبود منابع درآمدی و کمبود اعتبار، هزینه تمام اعزام ها، تهیه لباس، میزبانی مسابقات کشوری در استان و حتی کمک ها و پاداش های نقدی به ورزشکاران را پرداخت کرده ایم.
** عدم حمایت از وزنه برداران در سال های گذشته به کنار رفتن ورزشکاران این ورزش منجر شد
رئیس هیات وزنه برداری کردستان به عدم حمایت از وزنه برداران و نبود برنامه ریزی مناسب در رده های سنی پایه در سالیان گذشته اشاره کرد و گفت: این امر تا حدودی به چالش و کمبود وزنه برداران تراز اول و کنار رفتن تعدادی از ورزشکاران خوب استان منجر شد.
جوانمردی با بیان اینکه این ورزش در کردستان نیاز به پشتوانه سازی دارد، اضافه کرد: امیدواریم با برنامه ریزی های انجام شده در سال های آینده، شاهد پیشرفت این ورزش در کردستان و کشور باشیم.
وی به برنامه های خود برای بهبود وضعیت وزنه برداری در استان کردستان هم اشاره کرد و افزود: برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه داوری و مربیگری، استعدادیابی نونهالان در سطح شهرستان ها، برگزاری مسابقات رده های سنی مختلف، برگزاری مسابقات استانی، اعزام به مسابقات کشوری و برگزاری لیگ استانی با حضور هر تیم هایی در سه رده نوجوانان، جوانان و بزرگسالان به صورت مشترک از جمله اقدامات هیات وزنه برداری است.
وی با بیان اینکه سعی در کمک به پرورش قهرمانان داریم، یادآور شد: چند تن از ورزشکاران تراز اول را تحت پوشش قرار دادیم که موفق ترین آنها علیرضا کاردانیان است که ضمن کسب عنوان قهرمانی کشور هم اکنون در اردوی تیم ملی جوانان حضور دارد.
رئیس هیات وزنه برداری کردستان اجرای برنامه های تدوین شده و کمک به حفظ قهرمانان را مهمترین رویکرد خود دانست و تاکید کرد: اگر حمایت لازم از ورزش وزنه برداری در استان صورت گیرد به جایگاهی فراتر از تصور خواهیم رسید.
جوانمردی خواستار توجه و حمایت مسئولان استان کردستان از هیات وزنه برداری شد و گفت: با توجه به اینکه این هیات هیچ گونه درآمد زایی ندارد نیازمند توجه بیشتر از سوی دولت و اداره کل ورزش و جوانان است.
حدود 170 وزنه بردار سازمان یافته و بیمه شده در استان کردستان زیر نظر هیات وزنه برداری مشغول فعالیت ورزشی هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در خصوص پرداخت اعتبار به هیات های ورزشی گفت: امسال 110 میلیون ریال اعتبار به هیان وزنه برداری کردستان پرداخت شده است.
حامد جولایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هنوز اعتبارات ویژه برای خرید تجهیزات و امکانات ورزشی در اختیار این اداره کل قرار نگرفته است ولی در صورت پرداخت از سوی فدراسیون ها، این اعتبار در اختیار هیات های ورزشی قرار می گیرد.
خبرنگار: وریا کرمی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7355/9102

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۵۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: در حالی که مردم این معضل را با پوست و گوشت خود احساس می‌کنند، مسئولان، مدعی اختصاص ارز به دارو و برطرف شدن مشکلات هستند که به گفته مدیرعامل انجمن تالاسمی این قبیل اظهارات فقط حکم پاشیدن نمک به زخم بیماران دارد.

متأسفانه واقعیتی که مسئولان از آن طفره رفته و سعی در لاپوشانی کردن آن دارند اینست که زخم عفونی تحریم هر روز عمیق‌تر شده و گستره‌های بیشتری از جامعه را زمینگیر می‌کند. متأسفانه نبود ارز، عدم تخصیص به موقع ارز به صنایع دارویی، کمبود شدید نقدینگی در زنجیره تأمین دارو باعث شده مردم نگران افزایش هزینه‌های زندگی و تهدید جدی سلامتشان باشند و تا دیر نشده، نمایندگان مجلس باید در جهت استیفای حقوق مردم، مطالبات عمومی را از مسئولان مجدانه پیگیری کنند.

این روزمامه همچنین نوشت: در این هفته فعالیت «دولت جوابیه» همچنان در زمینه پاسخگویی به رسانه‌ها، که منعکس‌کننده نظرات افکار عمومی هستند، به راه بود و این بار رسانه‌های دولتی و تعدادی از افراد همسو، هجمه سنگینی را به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند که نشان می‌دهد عناصری در قوه مجریه تاب پذیرش هیچ انتقاد و حتی بیان آماری از سوی نمایندگان همسو را ندارند، غافل از آنکه عدم قبول واقعیات و نپذیرفتن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی را در پی خواهد داشت که کمترین آن، گشودن در‌ها به سوی انواع بحران‌هاست.

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور
  • رفع مشکل کمبود آب شرب روستای میرآباد مازول نیشابور
  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • ببینید | خاطره بازی از دوران مدرسه با اسطوره‌های وزنه‌برداری؛ فرار از روی دیوار و انضباط ۱۳
  • سرانه فضای‌ورزشی مهاباد ۳۵ سانتی‌مترمربع است
  • سورپرايز قهرمانان وزنه‌بردارى براى معلمان (عكس)
  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • عکس| تقدیر اسطوره‌های وزنه‌برداری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری