Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@23:26:59 GMT

از مصرف روغن‌های حیوانی هیچ ترسی نداشته باشید + فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۵۵۲۸

از مصرف روغن‌های حیوانی هیچ ترسی نداشته باشید + فیلم

‍‍‍‍‍‍

امروزه بسیاری از خانواده‌های ایرانی با شرایط موجود بازار کشورمان برای انتخاب روغن سالم و مفید برای سلامتی خود، دچار مشکل و ابهام شده‌اند و به دلیل تبلیغات پرحجمی که علیه "روغنهای حیوانی" شده، تصورات غلطی درباره این نوع روغنها دارند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ نوع روغنی که به صورت روزانه در رژیم غذایی خود مصرف می‌کنیم، نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای در سلامتی ما دارد و امروزه شاهدیم که پس از رده خارج شدن روغنهای جامد، روغنهای مایع خوراکی و سرخ‌کردنی به عنوان روغن اصلی خانوارهای ایرانی جایگزین شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آیا این روغنهای مایع موجود در بازار که هر بطری از آنها ترکیبی از روغنهای مختلف مانند کانولا، سویا، ذرت، آفتاب‌گردان، پالم و ... هستند برای سلامتی انسان بی‌خطر هستند و آیا مصرف این روغنها در درازمدت باعث ابتلا به انواع و اقسام بیماریها از جمله بیماریهای قلبی ـ عروقی و سکته‌‌های قلبی نمی‌شود؟

اگر به راستی روغنهای مایع موجود در بازار کشورمان، روغنهای سالمی هستند چرا هر روز شاهد رشد روز افزون بیماران قلبی ـ عروقی و رشد تصاعدی سکته‌های قلبی و مغزی هستیم؟! و چرا یکی از عمئه‌ترین دلایل مرگ ایرانیان، سکته‌‌های قلبی است؟

آیا واقعا "روغنهای حیوانی" مانند روغن زرد،‌ شحم گاوی، دنبه و ... که در گذشته‌های نه چندان دور، روغن اصلی مصرفی مردم کشورمان بوده است، برای انسان و سلامتی مضر بودند که این امر باعث تبلیغات وسیع و فراگیر در مخالفت با این نوع روغنها شد و در نهایت با ترساندن مردم از روغنهای حیوانی، نظام سلامت کشورمان، روغنهای مایع فعلی را وارد فرهنگ مصرفی خانوارهای ایرانی کرد.

بیشتر بخوانید: «روغن حیوانی» ضامن قلب سالم و عمر طولانی

از سوی دیگر، امروزه مشخص شده که در کنار ترکیب کردن روغنهای مضری مانند پالم در ترکیب روغنهای مایع موجود در بازار کشورمان، بخش عمده نهاده‌های مورد استفاده برای تهیه این نوع روغنها مانند سویا و ذرت از "محصولات تراریخته" و دستکاری شده ژنتیکی هستند که بر اساس تحقیقات و آزمایشات مستقل انجام شده درباره محصولات تراریخته، عوارض و مخاطرات متعددی برای این دسته از محصولات به اثبات رسیده از جمله نقش پررنگ این محصولات در ابتلا به انواع سرطان‌ها و بیماریهای صعب‌العلاج.

بیشتر بخوانید: محصولات تراریخته از عوامل اصلی شیوع سرطان، بیماری‌های گوارشی و کبدی

اما امروزه بسیاری از خانواده‌های ایرانی با شرایط موجود بازار کشورمان برای انتخاب روغن سالم و مفید برای سلامتی خود، دچار مشکل و ابهام شده‌اند و به دلیل تبلیغات پرحجمی که علیه "روغنهای حیوانی" شده، تصورات غلطی درباره این نوع روغنها دارند.

برای پاسخ به برخی از این سؤالات و ابهامات، در ادامه فیلم کوتاهی از دکتر "رضا منتظر" انتخاب کرده‌ایم که وی در این فیلم به تشریح روغن‌های سالم می‌پردازد؛ دکتر منتظر از جمله اساتید و پژوهشگران مبرز و شناخته شده طب سنتی کشورمان است که صاحب تالیفاتی در این حوزه است:

انتهای پیام/

Rsaadati/Psaadati/S2,18,1302/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۵۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند

به گزارش همشهری آنلاین، دکتر مهدی انصاری مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند؛ ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آبهای زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می شود.

وی در ادامه صحبت‌هایش به روغن‌های خوراکی اشاره کرد و با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته؛ در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی (not detectable) اعلام می شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیر ایرانی موجود در بازار نیز گفت: تمامی برنج های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبداء تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

کلیه کالاهای سلامت از جمله آبهای بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

کد خبر 849644 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم آب سازمان غذا و داروی ایران

دیگر خبرها

  • دم گیلاس ؛ معجونی شفابخش برای درمان بیماری‌ها
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟