Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس-ایرنا- نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس گفت: مدرسه سازی نیازمند مشارکت همه مردم و دولتمردان است و باید در این زمینه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز مطالبه گری شود.

به گزارش ایرنا، آیت الله غلامعلی نعیم آبادی روز دوشنبه در نشست کارکنان اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان با وی افزود: مجلس شورای اسلامی باید در زمینه مدرسه سازی فعال باشد و برای حل مشکل های اجتماعی به صورت مداوم پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان داشت: وزارت آموزش و پرورش نیز باید از طریق نمایندگان مجلس جهت ساخت مدرسه در استان ها بویژه هرمزگان در خواست جدی داشته باشد.
امام جمعه بندرعباس تاکید کرد: کیفیت بخشی و نظارت در ساخت مدرسه ها مدنظر اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان و خیران باشد و در ساخت فضاهای آموزشی از مهندسان و پیمانکاران حرفه ای استفاده شود.
آیت الله نعیم آبادی نعیم آبادی گفت: مدرسه را باید به سبک بومی هرمزگان ساخت و از ظرفیت خیران مدرسه ساز نیز استفاده کرد.
وی تاکید کرد: برخی از مصالح ساختمانی سازگار با شرایط آب و هوایی استان هرمزگان نیست که انتظار می رود برای حفظ جان دانش آموزان از مصالح سازگار با شرایط استان در ساخت و سازها استفاده شود.
براساس گزارش اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان، برای بازسازی و مقاوم سازی 4 هزار و 25 کلاس درس غیر استاندارد در هرمزگان 400 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
طبق این گزارش، امسال از محل اعتبارملی 71 میلیارد تومان، اعتبارات استانی 21 میلیارد تومان و تعهد خیران 31 میلیارد تومان برای نوسازی و مقاوم سازی مدارس هرمزگان مصوب شد که تاکنون 27 میلیارد تومان آن اختصاص یافته است.
اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس هرمزگان امسال 201 طرح نیمه تمام با 850 کلاس در دست ساخت و مقاوم سازی دارد که این طرح ها تا مهرماه سال 97 به بهره برداری می رسد.
امسال بیش از 340 هزار دانش آموز در 14 هزار و 500 کلاس درس در هرمزگان سال تحصیلی جدید را آغاز می کنند.
7195/ 6048
خبرنگار: رقیه غلامی زاده ** انتشار : خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • هویت بخشی به مدارس آذربایجان‌غربی در دستور کار است
  • رتبه برتر معاونت مشارکت های مردمی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان در کشور
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی