Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@22:16:00 GMT

لزوم ترویج حقوق کودک با تبلیغات شهرداری تهران

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۸۹۲۴

لزوم ترویج حقوق کودک با تبلیغات شهرداری تهران

یک فعال حقوق کودک با اشاره به بحث رفع فقر در جامعه گفت: شهرداری تهران می تواند از طریق امکانات وسیع فرهنگی و آموزشی که دارد، به سمت ترویج حقوق کودک و رفع فقر کودکان پیش برود.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرشید یزدانی در پاسخ به این سئوال که شهرداری تهران به عنوان یک سازمان متولی، برای کمک به رفع فقر چه اقداماتی می تواند انجام دهد، گفت: شهرداری امکانات وسیع مادی و اثرگذاری در حوزه شهر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرداری می تواند در زمینه رفع فقر، کمک های فرهنگی و اطلاع رسانی  انجام دهد. همچنین می تواند از طریق آموزش های لازم، کمک کند تا زمینه های فعالیت NGO ها در شهر فراهم شود.

وی ادامه داد: شهرداری ها و به خصوص شهرداری تهران، دارای امکانات فیزیکی هستند که می توانند از این طریق نیز در رفع فقر کمک کننده باشند. اما این بحثی است که شورای شهر هم باید به آن ورود پیدا کند. قطعا بحث نظارت مطبوعاتی نیز باید شکل گیرد تا هم وجه فساد آمیز این موضوع را کمرنگ کند و هم بتواند برای رفتن به سمت حوزه اجتماعی کمک کند. این اتفاق نیاز به یک برنامه اجتماعی دارد.

یزدانی در پاسخ به این سئوال که انجمن شما چگونه می تواند با شهرداری همکاری کند، گفت: انجمن ما در حوزه آموزش می تواند تجربیاتش را منتقل کند. حتی در زمینه فقر و حقوق کودکان نیز می تواند کمک کند تا یک مبنای درست تشکیل شود. شهرداری نیز می تواند شهری با محور تبلیغاتی و آگاهی رسانی درباره کودک را حتی برای مدتی کوتاه در نظر گیرد تا از این طریق بتواند در زمینه رفع فقر و به خصوص رفع فقر در میان کودکان موثر واقع شود.

این فعال حقوق کودک همچنین در پاسخ به این سئوال که آیا تاثیر NGOها می تواند تنها در جامعه محلی باشد یا توانایی فراتر رفتن از جامعه محلی را دارد، عنوان کرد: این موضوع بستگی به خودNGOها دارد. بسیاری از آنها به دلیل تجربیات گسترده ای که دارند می توانند فراتر از منطقه ای که در آن قرار گرفته اند بروند. زیرا تجربه امری قابل تعمیم است.

وی ادامه داد: NGO ها توان محدودی دارند، به خصوص آنهایی که در روستاها یا شهرهای کوچک تشکیل می شوند. اما به نظرم قدرت اثر گذاری مهم آنها تجربه قابل انتقال آنها به خصوص در حوزه رفع فقر است.

این فعال حقوق کودکان در  پاسخ به این سئوال که به نظر شما افراد بومی تا چه اندازه می توانند در رفع فقر نقش داشته باشند، گفت: به نظرم افراد محلی نقش موثری می توانند داشته باشند، به شرط اینکه زیرساخت های بنیادی توسط دولت ساخته شود. به عنوان مثال خود NGOها و افراد محلی به تنهایی می توانند در زمینه آبیاری محصولاتشان نظامی را تعریف کنند اما پیش زمینه این امر، کمک حداقلی دولت در بخش های زیربنایی آبیاری است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۸۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت

 

تابناک _ بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور، تبلیغات دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است. در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است.

کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

برای دومین دور از انتخابات مجلس دوازدهم  حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در نظر گرفته شده است که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود.

عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۲۱ اردیبهشت
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • نباید اجازه دهیم کارگران دچار رنج شوند/ لزوم پرداخت به موقع حقوق
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا