Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سیامک نوری اظهار کرد: از مجموع 192 روستای شهرستان بانه 50 روستا از طریق شرکت های وب از شبکه اینترنت برخوردار هستند و مخابرات پیشتر اینترنت 44 روستا را قبلا تامین کرده بود.

وی با بیان اینکه 84 روستای شهرستان بانه سال آینده از اینترنت برخوردار می شود، افزود: تامین اینترنت روستایی یکی از اولویت های شرکت مخابرات است و این تعداد روستا از طریق شرکت همت از شبکه اینترنت برخوردار می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نوری اضافه کرد: برخی از روستاها احتمال دارد سیگنال اینترنت داشته باشند که باید آنها را بررسی کنیم ضمن اینکه اتصال روستاهای زیر 20 خانوار به شبکه اینترنت نیز در برنامه های توسعه ای و قراردادهای آینده تعریف می شود.

به گفته وی، بر اساس تعریف تقسیمات کشوری روستاهای زیر پنج خانوار جمعیت، آبادی محسوب می شوند که در حال حاضر برنامه ای برای تامین اینترنت آنها نداریم البته ممکن است سیگنال اینترنت را از روستاهای دیگر دریافت کنند.

نوری یادآور شد: در کردستان با توجه به اینکه روستاها پراکنده هستند واگذاری تلفن ثابت خانگی مقرون به صرفه نیست و از تکنولوژی بیسیم برای ارتباط تلفنی این روستاها استفاده می کنیم.

وی اضافه کرد: 42 روستای شهرستان بانه از تلفن خانگی ثابت و 126 روستا از تلفن بیسیم برخوردار هستند که تلفن‌های بیسیم به لحاظ استاندارد های جهانی جزء تلفن خانگی محسوب می شوند.

مدیر کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی غرب کشور گفت: 169 روستای بانه تلفن ثابت و بیسیم خانگی دارند و آنتن دهی تلفن همراه برای مشترکان ساکن در این روستاها نیز فعال است.

نوری افزود: صوت و دیتا باید بر اساس استاندارد های جهانی در دسترس همه افراد در روستاها و شهرها قرار گیرد بنابراین توسعه زیرساخت مخابراتی با استفاده از دانش روز جهانی روز به روز گسترش پیدا می کند.

روستاهای سبدلو و شوی نخستین روستاهای شهرستان بانه هستند که در سال 92 از اینترنت پرسرعت خانگی برخوردار شدند.

سامانه 195 برای پاسخگویی به مشکلات مردم تعریف شده و شهروندان می توانند برای حل مشکلات خود در حوزه مخابرات با این شماره تماس بگیرند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۰۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کاوسی صبح دوشنبه در مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین از مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران در سال جاری محقق شده است.

مدیرعامل هلال‌احمر خراسان‌جنوبی افزود: بنابراین جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان داشت: روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند.

وی افزود: با اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اجرای ۲۹۷ انشعاب لوله آب، ۲۹۷ خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۳۵ میلیارد ریال از سوی مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران و ۸٠ میلیارد ریال از سوی شرکت آبفا در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 6092066

دیگر خبرها

  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی