Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی، با وجود اینکه سازمان ملل تاکید کرده است شرایط برای بازگشت آوارگان مسلمان روهینگیا به میانمار مهیا نیست، دولت‌های میانمار و بنگلادش اصرار دارند بازگشت این آوارگان به میانمار دو ماه دیگر آغاز شود.

شواهد و گفتگو با بسیاری از آوارگان روهینگیا که هم اکنون در بنگلادش هستند، نشان می‌دهد، بسیاری از آن‌ها با توجه به تجربه تلخی که از حمله نیرو‌های نظامی میانمار و همدستان بودایی آن‌ها به روستاهایشان داشتند، حاضر به بازگشت به میانمار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این افراد عبدالسلام صد ساله است. او از هزار و نهصد و هفتاد و هشت، سه بار آوارگی از میانمار را تجربه کرده است و حاضر نیست به میانمار بازگردد.

او گفت: من دلم برای خانه‌ام تنگ شده است، اما می‌ترسم به خانه ام بازگردم زیرا آن‌ها مرا می‌کشند. بازگرداندن ما به میانمار بی‌معناست زیرا هیچ امنیتی برای ما در آنجا وجود ندارد.  

گروه‌های حقوق بشری اعلام کردند روهینگیا‌ها قربانی جنایات و خشونت سازمان یافته ارتش میانمار در ماه‌های اخیر شده‌اند. صد‌ها روستای متعلق به روهینگیا‌ها تخریب و آتش زده شده است. سازمان ملل متحد می‌گوید زنان روهینگیا هدف تجاوز گروهی نظامیان میانمار بوده‌اند. برآورد می‌شود صد‌ها مرد و زن و کودک روهینگیا به قتل رسیده باشند.

دولت‌های میانمار و بنگلادش اعلام کردند بازگشت آوارگان به میانمار، داوطلبانه خواهد بود. دولت میانمار، روهینگیا را به عنوان یکی از اقلیت‌های قومی این کشور به رسمیت نمی‌شناسد. دولت میانمار در سال هزار و نهصد و هشتاد و دو شهروندی و تابعیت روهینگیا‌ها را باطل کرد و در نتیجه آن‌ها دسترسی محدودی به آموزش و پرورش و بهداشت و درمان دارند. همین مسئله آن‌ها را در برابر بازداشت‌های خودسرانه در میانمار آسیب پذیر کرده است.

سازمان ملل متحد اعلام کرد روهینگیا‌ها چگونه می‌توانند به کشوری بازگردند که هنوز در آنجا در برابر خشونت و آزار و اذیت و تعقیب قضایی آسیب پذیر هستند. سازمان ملل متحد تاکید دارد اول از همه باید ریشه‌های آزار و اذیت روهینگیا‌ها مثل نداشتن حق شهروندی مورد توجه قرار گیرد و حل شود در غیر این صورت روهینگیا‌ها همچنان با خشونت‌های بیشتری روبرو خواهند شد.

لوئیس اوبین از کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد گفت: یکی از مسائلی که لازم است بر آن تاکید کنیم این است که نباید درباره بازگرداندن آوارگان روهینگیا به میانمار شتاب‌زده عمل کنیم. اول از همه شرایط بازگشت باید بررسی شود و مناسب باشد. ما به روشنی می‌گوییم که امروز شرایط برای بازگشت آوارگان مناسب نیست.

عبدالسلام گفت: آن‌ها اجازه نخواهند داد حتی یک روهینگیا در آنجا زندگی کند. آن‌ها همه ما را قتل عام خواهند کرد. لطفا ما را به عنوان طعمه به دهان دیو نفرستید.  

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۳۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای طعم شیرین آخرین دعای کمیل شهید زین الدین

بعد از نماز، دعای کمیل داشتیم. هر یک از بچه ها قسمتی از دعا را می خواندند؛ از جمله آقا مهدی؛ اما حال و هوای او با بقیه فرق می کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از جهان نیوز، بعد از ظهر پنج شنبه بود سر و کله ی آقا مهدی پیدا شد. پایگاه ما در نوار مرزی سردشت بود و مهدی آمد تا از نزدیک، پیشرفت کارها و مسائل مربوط به شناسایی را بررسی کند.

بعد از جلسه، وقت نماز شد. آن شب خود مهدی اذان گفت و نماز جماعت را اقامه کردیم.
بعد از نماز، دعای کمیل داشتیم. هر یک از بچه ها قسمتی از دعا را می خواندند؛ از جمله آقا مهدی؛ اما حال و هوای او با بقیه فرق می کرد.

مهدی با سوز عجیبی دعا می خواند. تمام کسانی که آن شب در جلسه بودند، طعم شیرین آن دعای کمیل را از یاد نخواهند برد. مهدی دعا را در شرایطی خواند که ما زیر پای دشمن قرار داشتیم و از همه طرف مورد تهدید بودیم.

او به حدی گریه کرد که از خود بی خود شده بود. قسمتی از دعا را هم جواد دل آذر خواند.

این دو نفر چنان شوری به پا کرده بودند که همه ضجه می زدند. دعا که تمام شد، مهدی از سنگر بیرون آمد، نگاهی به آسمان انداخت و زیر لب چیزهایی زمزمه کرد. دو روز بعد خبر شهادتش آمد.
برگرفته از کتاب «برف تا برف» مجموعه خاطراتی از شهید مهدی شیخ زین الدین
راوی: عبدالرزاق شیخ زین الدین پدر شهید

دیگر خبرها

  • گرمای طاقت فرسا در نوار غزه
  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • (ویدئو) آهنگ عاشقانه‌ای که منوچهر هادی برای دخترش خواند
  • سازمان همکاری اسلامی: وجود آنروا گواهی بر پایبندی بین‌المللی به حقوق آوارگان فلسطینی است
  • ماجرای طعم شیرین آخرین دعای کمیل شهید زین الدین
  • اعتراض آوارگان فلسطینی به سیاست‌های آنروا
  • گلایه مردم از وضعیت نامناسب آسفالت بلوار صنم بلاغی پلدشت 
  • آلمان کمک‌رسانی به آنروا را از سر گرفت
  • بمباران تجمع آوارگان فلسطینی در غزه توسط رژیم صهیونیستی
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد