Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد: 37 کشور جهان شامل 29 کشور آفریقایی، برای تامین غذا به کمک‌های خارجی نیاز دارند.

به گزارش اقتصاد آنلاین،  گزارش تازه «چشم‌انداز محصولات و وضعیت غذایی» سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) نشان می‌دهد با وجود فراوانی عرضه جهانی غذا، عواملی همچون بروز خشکسالی، سیل و مناقشات مداوم داخلی ناامنی غذایی را تشدید و طولانی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

37 کشور نیازمند کمک‌های غذایی خارجی عبارتند از: افغانستان، بورکینافاسو، بروندی، کامرون، جمهوری آفریقای مرکزی، چاد، کنگو، کره شمالی، جمهوری دموکراتیک کنگو، جیبوتی، اریتره، اتیوپی، گینه، هائیتی، عراق، کنیا، لسوتو، لیبریا، لیبی، ماداگاسکار، مالاوی، مالی، موریتانی، موزامبیک، میانمار، نیجر، نیجریه، پاکستان، سیرالئون، سومالی، سودان جنوبی، سودان، سوازیلند، سوریه، اوگاندا، یمن و زیمبابوه.

*** مناقشات و جنگ‌ها

تداوم مناقشات و جنگ‌ها یکی از عوامل کلیدی ناامنی شدید غذایی بوده و به پیدایش شرایط مشابه قحطی در شمال نیجریه، سودان جنوبی، یمن و همچنین گرسنگی گسترده در افغانستان، جمهوری آفریقای مرکزی، جمهوری دموکراتیک کنگو و سوریه منجر شده است.

به گزارش دفتر نمایندگی فائو در جمهوری اسلامی ایران،  اکنون 50 درصد مردم جمهوری آفریقای مرکزی آواره شده اند و تقریبا یک سوم از جمعیت آن (یک میلیون و 100 هزار نفر) نیز به کمک‌های فوری غذایی نیازمندند.

حدود هفت میلیون و 700 هزار نفر از مردم جمهوری دموکراتیک کنگو دچار ناامنی غذایی شدید هستشده اند. این کشور میزبان 200 هزار پناهنده از کشورهای همسایه بوده و چهار میلیون شهروند آن نیز در داخل آواره شده‌اند.

بر اساس گزارش فائو، بیش از سه میلیون نفر در شمال نیجریه برای ادامه زندگی به اقلام ضروری نیازمند بوده و در سودان جنوبی نیز چهار میلیون و 800 هزار نفر (45 درصد جمعیت) دچار ناامنی غذایی شده ند.

تعداد گرسنگان در سومالی نسبت به پارسال سه برابر شده و اکنون سه میلیون و 100 هزار نفر در معرض ناامنی غذایی شدید قرار دارند.

گزارش فائو اعلام می‌کند که در یمن، 60 درصد جمعیت (17 میلیون نفر) به کمک‌های بشردوستانه فوری نیازمندند. اگر محاصره بنادر دریایی این کشور مانند ماه گذشته میلادی تکرار شود، خطر بروز شرایط قحطی افزایش می یابد.

در کشورهای جنگ‌زده همچون افغانستان گرسنگی مزمن ادامه دارد. در این کشور هفت میلیون و 600 هزار نفر با خطر ناامنی غذایی شدید یا متوسط روبرویند.

در عراق سه میلیون و 200 هزار نفر به کمک‌های غذایی نیازمندند و در سوریه نیز 6 میلیون و 500 هزار نفر گرسنه اند.

** خشکسالی و سیل

شرایط نامناسب اقلیمی به ویژه خشکسالی در شرق آفریقا و سیل در بخش‌هایی از آسیا نیز تولید غذا در مزارع این مناطق را با بحران جدی روبرو ساخته است.

گزارش فائو با هشدار درباره وضعیت بنگلادش تاکید کرد «امسال بروز سه سیل آسیب شدیدی به محصول برنج وارد کرد و انتظار می‌رود برداشت این محصول در بنگلادش به کمترین میزان در پنج سال گذشته برسد».

خشکسالی به مساله اصلی در آفریقای شرقی تبدیل شده است.

حدود هشت میلیون و 500 هزار نفر در اتیوپی بویژه منطقه سومالی دچار ناامنی غذایی اند.

در کنیا نیز به دلیل بارش‌های نامناسب فصلی که تولید دامی و محصولات کشاورزی را مختل ساخته، 2 میلیون و 600 هزار نفر با ناامنی غذایی شدید روبرو شده‌اند.

براساس این گزارش، با وجود وضعیت منفی داخلی در برخی کشورها، تولید مجموع جهانی غذا در حال افزایش است.

همچنین، تولید در برخی کشورهای با درآمد پایین و دچار کمبود غذا بهبود یافته است و پیش‌بینی می‌شود برداشت غلات در سال جاری میلادی رشد 2درصدی را تجربه کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۳۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲

امتداد - بانک کشاورزی در سال 1402 به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به 306 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده ، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتا حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • رایزنی چهارمحال وبختیاری با تجار خارجی در رویداد بین المللی اکسپو ۲۰۲۴
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • شارژ کالابرگ الکترونیک یک ماه زودتر از یارانه نقدی است
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد