Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر-ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر گفت: حضور نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی در نشست های شورای گفت وگوی بخش خصوصی و دولت باعث دلگرمی شرکت کنندگان در طرح و حل مشکلاتشان و بازدهی نشست ها می شود.

محمد عبادی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بخش خصوصی مشکلات عمده و اصلی را بطور متوالی در نشست های شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مطرح می کند و حضور نمایندگان مجلس در این نشست ها باعث آگاهی آنها از مشکلات و خواسته های این قشر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: اطلاع و شناخت نمایندگان مجلس از مشکلات بخش خصوصی در تصمیم گیری، تصویب قوانین و پیگیری های آنها برای حل این مشکلات و خواسته ها تاثیر گذار است.
عبادی افزود: در حالی است از نمایندگان استان بوشهر در مجلس شرای اسلامی برای حضور در نشست های متعدد شورای بخش خصوصی و دولت در این استان دعوت شده است ولی تاکنون هیچ یک از آنها در این نشست ها شرکت نکرده اند.
وی با اشاره به نام گذاری شعار سال به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال اظهار کرد: بخش قابل توجهی از تحقق این شعار به عهده بخش خصوصی است که در صورت حل مشکلات این بخش می تواند پیشگام در تحقق شعار سال و به دنبال آن رونق کسب و کار باشد.
عبادی افزود: در استان های دیگر از جمله اصفهان بیشتر نمایندگان آنها در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی حضور مستمر و تاثیرگذار دارند که انتظار داریم این فرایند در استان بوشهر نیز شکل گیرد.
وی گفت: بخشی از مشکلات بخش خصوصی ناشی از خلا قانونی است که با این شرایط نمایندگان می توانند با حضور خود زمینه تسهیل حل آنها را فراهم کنند.
رئیس اتاق بازرگانی بندر بوشهر افزود: برخی از مشکلات بخش خصوصی نیز در ارتباط با برخی از دستگاه های اجرایی از جمله تامین اجتماعی و اداره امور مالیاتی است.
وی گفت: در ارتباط با تامین اجتماعی قرار نگرفتن شغل صیادی در زمره شغل های سخت و زیان آور، زوج بودن شمار اعضای شورای تشخیص بدهی های تامین اجتماعی (که با توجه به تساوی شدن آرا نتیجه گیری با مشکل روبرو می شود)، ایراد بر سیستم بازرسی تامین اجتماعی، ضعف سیستم حسابرسی تامین اجتماعی، وجود اشکال در نحوه هزینه بیمه صیادان از جمله مشکلات این حوزه است.
عبادی یادآور شد: اعمال هزینه بیمه برای فاکتورهای صادره برای تعمیر تجهیزات کارگاهی، اصلاح نکردن اشتباه پس از ثبت لیست های حقوقی اینترنتی ارسال شده، دقیق محاسبه نشدن سهم کار از دیگر مشکلات در ارتباط با تامین اجتماعی است.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند