Web Analytics Made Easy - Statcounter

در برخی از نقاط شهر شاهد جرثقیل های بزرگی هستیم که به دلیل عدم استاندارد و رها شدن مدت طولانی ممکن است خطر آفرین باشد و با سقوط آن حادثه ای تلخ رخ دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد امروزه در برخی از خیابانها بالا را که نگاه می کنی، جرثقیل های غول پیکری را می بینی که برای ساخت و ساز برج ها و ساختمان های بلند و یا پروژه های مختلف در حرکت هستند، به هر طرفی می چرخند و مدتهاست در آسمان دیده می شوند و برای ساخت و ساز مشغول شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

برخی از این جرثقیل ها مدتهاست ساکن و ساکت مانده و به دلایلی ساخت و ساز تعطیل شده و این جرثقیل ها هم رها شده اند در حالی که رها کردن این جرثقیل ها می تواند خطرات زیادی را به دنبال داشته باشد.

 

با توجه به این که استاندارد جرثقیل ها تشویقی بوده و بسیاری از جرثقیل های غول پیکر فاقد این استاندارد هستند ممکن است بر اثر رها شدن در مدتهای طولانی خطر سقوط افزایش یابد.

این در حالیست که برخی از این جرثقیل ها در محله هایی مشغول به ساختن برج ها هستند که ممکن است بر اثر زلزله های شدید، توفان و یا تند باد دچار لغزش شده و حادثه ای تلخ رخ دهد.

 

"عنایت شرفی" رئیس اداره استاندارد بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: هیچ کدام از جرثقیل هایی که در بروجرد مشغول به کار بوده استاندارد نیستند، گرچه استاندارد آنها تشویقی است و هنوز اجباری نشده اما نیاز است استاندارد لازم را داشته باشند تا به موقع مورد بازرسی قرار گرفته و از بروز حوادث جلوگیری شود.

 

وی اضافه کرد: استفاده از جرثقیل های بزرگ روز به روز در شهر بیشتر می شود اما نیاز است با استاندارد سازی و رعایت اصول ایمنی همچنان کار خود را ادامه دهند.

شرفی اظهار داشت: متاسفانه برخی از این جرثقیل ها در شهر سالهاست بر اثر توقف در ساخت و ساز رها شده و ممکن است بر اثر رها شدن این وسیله و عدم بازرسی و نظارت، سقوط کند و نیاز است تا مشکلی رخ نداده استاندارد آنها انجام شود.

 

به گفته وی 16 شرکت بازرسی خدمات فنی جرثقیل در کشور وجود دارد که می طلبد برای جلوگیری از حوادث، هر چه سریعتر استاندارد سازی صورت گیرد البته طی چند ماه آینده استاندارد جرثقیل ها اجباری خواهد شد.

 

رئیس اداره استاندار بروجرد تصریح کرد: تا کنون حوادث سقوط جرثقیل در برخی از شهرها و متاسفانه مرگ افراد رخ داده اما نیاز است قبل از رخ دادن این حادثه در شهر، حتما استاندارد سازی صورت گیرد تا به صورت منظم بازدید ها و بررسی از جرثقیل ها انجام شود و حادثه ای رخ ندهد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۸۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است

ایسنا/لرستان مدیر کل امور عشایر لرستان گفت: مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد استان شناسایی شده است.

هوشنگ نورمحمدی یازدهم اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای عشایری که در منطقه عشایری کولیدر بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از راه‌های ایجاد تنوع در معیشت عشایر، ایجاد گردشگری عشایری است که در کنار آن موضوع گیاهان دارویی و صنایع دستی جامعه عشایری نیز می‌تواند به ایجاد درآمدزایی در جامعه عشایری موثر باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این زمینه مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده و تسهیلاتی به همین منظور در نظر گرفته شده تا به متقاضیان فعالیت در این حوزه پرداخت شود.

مدیر کل امور عشایر لرستان اضافه کرد: این نوع گردشگری به‌صورت بوم‌گردی و گردشگری جامعه عشایری است که شیوه زندگی، آداب‌ورسوم و فرهنگ عشایر، کوچ، طبیعت بکر و جاذبه‌های طبیعی، موسیقی، پوشاک، غذاهای محلی، تولیدات دامی و فرآورده‌های لبنی سالم و طبیعی، صنایع‌دستی، گیاهان دارویی و صنعتی و خوراکی موجود در محیط زندگی عشایر که می‌تواند الهام‌بخش فعالیت‌های اقتصادی پایدار و زمینه‌ساز اشتغال مولد و جذب گردشگر و افزایش درآمد خانوارهای عشایری استان باشد، موردتوجه قرار می‌گیرد.

نوراله مصطفی‌نژاد رئیس اداره امور عشایر بروجرد نیز در این جلسه، اضافه کرد: در حال حاضر ۷۰۰ خانوار عشایر این شهرستان با داشتن ۱۱۰ هزار رأس دام سبک و سنگین سالانه یک هزار و ۵۰۰ تن فرآورده گوشتی تولید می‌کنند.

وی اضافه کرد: تیم های تخصصی پزشکی و پیراپزشکی در راستای ارائه خدمات مورد نیاز عشایر به مناطق عشایری بروجرد اعزام شدند.

رئیس اداره امور عشایر بروجرد با بیان اینکه تیم‌های تخصصی دامپزشکی نسبت به واکسیناسیون دام‌های عشایر اقدام کردند، افزود: امروز گروه‌های تخصصی پزشکی از شبکه بهداشت و درمان شهرستان با حضور رئیس شبکه که متخصص اطفال است کودکان عشایری ویزیت شدند.

مصطفی‌نژاد با بیان اینکه سال گذشته گردشگرانی از کشورهای آلمان، اسپانیا، فرانسه و قبرس از مناطق عشایری بروجرد بازدید کردند، گفت: ۳۵ درصد صنایع دستی در کشور توسط جامعه عشایری تولید می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی طرح جایگزینی کیسه‌های پارچه‌ای با پلاستیکی در بروجرد
  • مناطق ییلاقی و قشلاقی مستعد لرستان شناسایی شده است
  • کولیدر منطقه‌ای بکر برای توجه به مسئله گردشگری عشایر است
  • رفع مشکلات عشایر ضروری است
  • کانون «نگاره و سینما» در دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • گزارشی از چند روز مراجعه به پلیس امنیت؛ توقیف‌های پولساز
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد